Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Τι κάνεις Μάκη, κουκιά σπέρνω



Θύμα της παραπληροφόρησής του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στις 7 Νοεμβρίου 2008 ο Μάκης παρουσίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του Ζούγκλα θέμα σχετικά με το σημερινό Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά, Γεώργιο Οικονομόπουλο.

Στην εκπομπή αυτή υποστηρίχθηκε ότι παρόλο που ο Οικονομόπουλος έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος παραμένει παράνομα στη θέση του στο Δήμο Πειραιά με ευθύνη μάλιστα του σημερινού δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα.

Σε φάουλ όμως υπέπεσε ο δημοσιογράφος όταν επανειλημμένως αναφέρθηκε στη Ζόύγκλα ότι επαύθη τάχα ο Οικονομόπουλος από διευθυντής και παρέμενε ως απλός υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα ο "παράνομος νομάρχης" Γιάννης Μίχας. (τα εντός εισαγωγικών δικά μου)

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό στον Πειραιά ανάμεσα στους πράσινους πολιτικάντηδες φαίνεται να παίρνει μέρος ο Μάκης γέρνοντας προς την Παπανδρεϊκή τάση του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας που υποστηρίζει.

Πολλοί όμως θέλουν Γιώργο για τους δικούς τους προσωπικούς και όχι αγνούς και αμόλυντους λόγους.

Καλά δεν ήξερε δε ρώταγε;

Κίτρινη κάρτα έχει πάρει ήδη η Ζούγκλα γιατί ενώ πλέον γνωρίζει δεν αποκαθιστά την αλήθεια και το σχετικό ρεπορτάζ παραμένει ακόμη και στην ηλεκτρονική έκδοση της Ζούγκλας αν και με μικρές αλλάγές για το φόβο μάλλον του ΕΣΡ.

Η αλήθεια είναι η εξής:

Όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε ο Οικονομόπουλος από τον παράνομο Νομάρχη αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του αλλά αναβαθμίστηκε και τοποθετήθηκε "παρα τω Πρωθυπουργώ" για όσους γνωρίζουν.

Τοποθετήθηκε δηλαδή ως διευθυντής της Δ/νσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού που θα πρέπει κάποιος να είναι σχεδόν πνευματικός του Γιάννη Μίχα για να του ανατεθεί.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής θέση επίσης σημαντική αφού έχει να κάνει με σημαντικά έργα και αντίστοιχα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέχρι το 2007 έμεινε στη Νομαρχία Πειραιά ο Γ. Οικονομόπουλος ως διευθυντής με αυξημένα καθήκοντα και αποσπάστηκε στη συνέχεια στο Δήμο Πειραιά δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα, αφού καθώς τάχθηκε υπέρ του ανανεωτικού Ευάγγελου Βενιζέλου η παραμονή του κοντά στο Γιάννη Μίχα ήταν προβληματική.

Το τότε κλίμα όλοι το θυμόμαστε...

Αν δεν με πιστεύεις για όσα γράφω τότε δες και μόνος σου :

1. Επιστολή που απέστειλα στη Ζούγκλα για την αποκατάσταση της αλήθειας
[την έλαβαν και την "κοιτάμε" μου είπαν. Τώρα τι κοιτούν μη με ρωτάς].


2. Δελτίο τύπου της Νομαρχίας Πειραιά με ημερομηνία 29.1.2003
[εκτός και αν η Νομαρχία Πειραιά γράφει ψέμματα στα δελτία τύπου της...]



Καλή Χρονιά!

Με

Καθαρή Νομαρχία, Καθαρό Πειραιά, Καθαρή Ελλάδα

Μιχαήλ Αγγελόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: