Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Το ανέκδοτο της ημέρας

Μετά από χρόνια, σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του, ο τέως πλέον Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας παρακολουθεί στιγμιότυπα από δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο φωτογράφος τον συνέλαβε τη στιγμή που παρουσιάζονταν οπτικά και ηχητικά η δήλωση που είχε κάνει κάποια χρόνια πριν, στις 8.1.2009, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των προσώπων που συνέθεταν το τότε νέο νομαρχιακό συμβούλιο.

Η δήλωση είχε ως εξής:

«Με τη σκέψη και το βλέμμα πάντα στον άνθρωπο και στις ανάγκες του, στη Νομαρχία Πειραιά προχωράμε, αφήνοντας πίσω μας την πρώτη διετία της δεύτερης νομαρχιακής μας θητείας. Μια διετία ιδιαίτερα παραγωγική, που έκλεισε με την τιμητική για όλους μας βράβευση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Πειραιά από το Συμβούλιο της Ευρώπης αλλά και με ένα ημερολόγιο πλούσιο σε αγώνες και κατακτήσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και στο μέλλον γνωρίζοντας ότι καλούμαστε να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας, να εντείνουμε τους αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε το μέλλον, την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την ποιότητα της ζωής, την κοινωνική συνοχή του ευρύτερου Πειραιά και των νησιών μας. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις το δικαίωμα στην ελπίδα, το δικαίωμα στην αισιοδοξία και εν τέλει το δικαίωμα για μία καλύτερη ζωή για όλους τους συμπολίτες μας. Πιστεύουμε ότι, συνεχίζοντας την πολύ καλή και παραγωγική μας προσπάθεια των τελευταίων ετών, θα καταφέρουμε και φέτος πολλά και σημαντικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: