Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Μίχας - Φασούλας, Αγάπη χωρίς Σέξ


Το κατώφλι του γραφείου του παράνομου Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα θα περάσει την Παρασκευή 16.1.2009 ο επικεφαλής του δήμου Πειραιωτών, δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας.

Για να μην κινηθούν υποψίες για τη συνάντηση θα εκδοθεί και ανακοίνωση:

"Με στόχο την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά και την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων της, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί συνάντηση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα με τον Δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 π.μ. στο γραφείο του Νομάρχη Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 14-16, Πειραιάς 5ος όροφος) παρουσία των συνεργατών τους. Μετά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ το κοινό πλαίσιο δράσης για την ανάπτυξη του Πειραιά".

Ξεχάστηκαν οι σκηνές άγριου μικροπολιτικού σέξ όταν είχε δημιουργηθεί θέμα με τον καταδικασμένο τελεσίδικα για παράβαση καθήκοντος Γενικό Γραμματέα του δήμου Πειραιά, Γιώργο Οικονομόπουλο.

Το θέμα του Οικονομόπουλου είχε φέρει στην ευρεία δημοσιότητα ο Ταρζαν(άκης) της δημοσιογραφίας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέροντας βέβαια ως πραγματικά γεγονότα που δεν είχαν συμβεί ποτέ. Δεν ευθύνεται όμως αυτός. Έτσι του τα είχαν μεταφέρει οι πηγές του γιατί έτσι τους βόλευε. Ξέχασε όμως να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις όπως επιβάλλεται.

Το θέμα της συνάντησης γνωστό:

"Οι πρόσφατες αποκαλύψεις πλήττουν τα συμφέροντα όλων μας. Αναφέρετε συνοπτικά εάν εμπλέκεστε με οποιονδήποτε τρόπο με αυτές και προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου."

Ο ψηλός θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και θα παίξει άμυνα. Το man-to-man δεν συνιστάται όταν έχεις αδύναμους και απρόβλεπτους συμπαίκτες.

Δεν θα πει τίποτα άλλο εκτός από τα τυπικά καθώς στις αίθουσες συναντήσεων της Νομαρχίας υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα.

Στο τέλος θα απαθανατιστεί το γεγονός με φωτογραφικό υλικό που θα συνοδεύει τα δελτία τύπου για τα μάτια του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: