Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων


Επικοινωνήσαμε με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και ρωτήσαμε εάν ο γνωστός επικοινωνιολόγος Γιώργος Σεφερτζής είναι ακόμη Σύμβουλος Επικοινωνίας της τράπεζας.

( Σχετικά με το θέμα Σεφερτζή θα πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε στις σχετικές αναρτήσεις του blog).

Αυτό είχε αναφερθεί σε δελτίο τύπου (27.7.2007) που είχε εκδώσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων με την ευκαιρία εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητάς της και έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου 2007 στις 12:00 στο νέο Κτίριο Διοίκησης και Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας από τον Πρόεδρό της κ. Μιχάλη Μαρακάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Ανδρουλάκη και ειδική ομάδα συμβούλων της Τράπεζας.

Διαβάστε απόσπασμα από αυτό:

"Η σημασιολογία του νέου Λογοτύπου

Στη συνέχεια ο επικοινωνιολόγος κ. Γ. Σεφερτζής σύμβουλος επικοινωνίας της Τράπεζας και η κ. Λ. Προέδρου της εταιρίας Brandexcel που σχεδίασε τη νέα εταιρική ταυτότητα της Τράπεζας, ανέπτυξαν τους τρόπους και τη λογική με τους οποίους προσέγγισαν τόσο τους διαφημιστικούς στόχους της Τράπεζας όσο και το εταιρικό της προφίλ.

Με το πράσινο της ελπίδας, της Κρήτης και της παραγωγικότητας, το πορτοκαλί της αισιοδοξίας, του φωτός και της μοντέρνας αισθητικής και το αρχίγραμμα της γενέτειρας πόλης των Χανίων να δείχνει το μέλλον διατηρώντας την παράδοσή μας στέλνουμε το μήνυμα της θέλησής μας να πάμε γρηγορότερα, ψηλότερα και δυνατότερα.

Επιπλέον, η Τράπεζα χωρίς να απαρνείται τη συνεταιριστική της παράδοση προσαρμόζεται στο απελευθερωμένο πλέον πλαίσιο ανταγωνισμού προάγοντας το σύντομο και εύληπτο όνομα Τράπεζα Χανίων.

Ήδη, από τα τέλη αυτού του μηνός αρχίζει η διαφημιστική εκστρατεία προβολής της νέας εταιρικής εικόνας και θα ακολουθήσει μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η δεύτερη φάση προβολής της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας. "

Καμία απάντηση όμως δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα και μέχρι να διαψευστούμε θα υποστηρίζουμε ότι ο Σεφερτζής αμείβεται άμεσα και έμμεσα και από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο Γ. Σεφερτζής όμως, επίσημα από το 2008, είναι και δημόσιος υπάλληλος αφού τον έχει προσλάβει ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας στη νομαρχία.

Είναι όμως και αφανής υπεύθυνος επικοινωνίας και στρατηγικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου.

Για τις πολλές ταυτότητες του Σεφερτζή φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει ήδη στο blog.

Αυτό όμως που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι όπου και να ρωτάμε, σε δρόμους που πέρασε ο Σεφερτζής, μας κλείνουν την πόρτα.

Η παρουσία του Σεφερτζή στην Κρήτη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική αφού μας οδήγησε στο... Λονδίνο.

Θα αναλάβει κανένας υπεύθυνος να ξεδιαλύνει αυτή την υπόθεση;

Θα εμπλακεί η Δικαιοσύνη για να ανοίξουν κάποια στόματα;

Ο Σεφερτζής έχει έτσι κι αλλιώς σχέση με το παραδικαστικό χωρίς να είμαστε εμείς που θα καταλογίσουμε ευθύνες εάν υπάρχουν.

Από εκεί ας ξεκινήσει η έρευνα και θα βγεί καλή ψαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: