Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Είναι τρελοί αυτοί οι bloggers!



Σε προειδοποίηση περιεχομένου προχώρησαν οι υπεύθυνοι του εξυπηρετητή που φιλοξενεί το blog: http://ixnos.blogspot.com/.



O blogger είχε δημοσιεύσει από άλλο site φωτογραφία της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά η οποία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, σε πόζα τέτοια που φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε ξεχάσει το εσώρουχό της στο σπίτι.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής έχουν ανέβει κατακόρυφα γιατί το vide-άκι με τα κατορθώματα της Φαίης κυκλοφορεί από υπολογιστή σε υπολογιστή.

Το site, όπως βλέπετε και στην πιο πάνω φωτογραφία, είχε προχωρήσει και σε φωτογραφικό παραλληλισμό με τη γνωστή "φονική" ταινία που πρωταγωνιστούσε η Σάρον Στόουν.



Στη συνέχεια, μόλις αντιλήφθηκε την προειδοποίηση του εξυπηρετητή ο blogger, έστειλε φιλικό χαιρετισμό από το blog του όπως μόνον εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε.

Δηλαδή συγνώμη. Τι έπρεπε να σου κάνουν;

Αφού παραβιάζεις τους όρους φιλοξενίας στον εξυπηρετητή, έτσι δεν είναι;

Και καλά. Έκανες ότι έκανες. Μετά κατηγορείς ότι προσπαθούν να σε φιμώσουν φανερά, κρυφά και απόκρυφα κέντρα.

Μήπως είσαι από αυτούς τους πολιτικούς που κατηγορούμε όλοι μαζί σήμερα οι πολίτες των blogs αλλά και της καθημερινότητας;

Για σκέψου το πάλι.

Η ζωντάνια και η αμεσότητα πάντως δε λείπει και μάλιστα περισσεύει κιόλας.

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με μερικούς έντυπους και ηλεκτρονικούς δημοσιογράφους που είναι στο δρόμο για το περιθώριο της ενημέρωσης.

Είναι τρελλλοί αυτοί οι bloggers!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: