Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Παράπονα για το email του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα



Λοιπόν, έγιναν παράπονα ότι οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούν να βρουν μέσω της μηχανής αναζήτησης Google τη σελίδα μας στο blog που σας πληροφορούμε για το email του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα.

(βλ http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/email_28.html)

Καταρχήν δεν θέλουμε να φανταστούμε ότι πίσω από το Google είναι κάποιοι οι οποίοι σκόπιμα προωθούν ή απορρίπτουν ιστοσελίδες. Γιατί εάν συμβαίνει αυτό οι υπεύθυνοι του Google θα έπρεπε να ενημερώνουν τους χρήστες και μάλιστα στην πρώτη σελίδα.

Εμείς εξακολουθούμε να θέλουμε να πιστεύουμε ότι η μηχανή αναζήτησης Google είναι ακριβώς αυτό: Μηχανή.

Όσον αφορά τώρα τα λεγόμενα προσωπικά δεδομένα του δημάρχου, σας ενημερώνουμε ότι όπως συνέβη και με το email του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, που σας αναφέραμε μέσω του blog,

(βλ. http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/email.html)

έτσι και το email του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα το βρήκαμε τυπωμένο και το είχε δώσει ο ίδιος σε ευρύ κοινό μαζί με τους αριθμούς τηλεφώνων του για επικοινωνία (τους οποίους και δεν δημοσιεύσαμε για ευνόητους λόγους).

Και στις δύο περιπτώσεις παρουσιάσαμε και σχετικές φωτογραφίες.

Ούτε τέλος μπορούμε να φανταστούμε ότι σύγχρονοι πολιτικοί που ασχολούνται με τα κοινά ενοχλούνται από την επικοινωνία με τους πολίτες, όποια και αν είναι αυτή και μάλιστα με ένα μέσο που δεν τους στοιχίζει τίποτα.

Μάλλον ωφελημένοι βγαίνουν τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: