Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Η Νομαρχία Πειραιά στην FESPO 2009 της Ζυρίχης



Στην έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού FESPO Ζυρίχης προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά.

Διαβάστε πώς η νομαρχία συμμετέχει στις εκθέσεις αυτές:

Με κλεμμένες φωτογραφίες κάνει Τουριστική Πολιτική η Νομαρχία Πειραιά


Ακολουθεί η ανακοίνωση (27.1.2009) από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Πειραιά:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν.Α. ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Ακτή Ποσειδώνος 14-16
Ταχ. Κωδ. : 185 31
Τηλέφωνο : 210 4148474
Fax : 210 4120196
Website : http://www.nomarhiapeiraia.gr/
Email : press@nomarhiapeiraia.gr

Η Νομαρχία Πειραιά στην FESPO 2009 της Ζυρίχης

Στο οικονομικό κέντρο της Ευρώπης, στη Ζυρίχη της Ελβετίας, θα βρεθεί από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 1 Φεβρουαρίου η Νομαρχία Πειραιά, συμμετέχοντας στη διεθνή τουριστική έκθεση FESPO 2009, προκειμένου να προβάλλει τα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές του ευρύτερου Πειραιά, των νησιών του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

[ Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου ]

Η FESPO που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Ζυρίχης, αποτελεί μία εκ των χωριστών αλλά συμπληρωματικών εκθέσεων που απαρτίζουν την Swiss Holiday Fairs 2009.

Πρόκειται για μια έκθεση με μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2008 δέχθηκε περισσότερους από 70.000 επισκέπτες.

Η σχετικά λιτή δομή της προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν εύκολα στον χώρο αναζητώντας τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

Στόχος της Νομαρχίας Πειραιά είναι να προσελκύσει έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι θα προμηθευτούν από το περίπτερό της Νομαρχίας που θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή το πλήρως ανανεωμένο και πολύγλωσσο διαφημιστικό υλικό, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα είναι πλαισιωμένο από έμπειρο προσωπικό, το οποίο θα ενημερώνει τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε:

«Το 2009 προδιαγράφεται μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, αλλά η εμπειρία έχει αποδείξει ότι ο τουρισμός είναι ανθεκτικός.

Μπορεί η κρίση να επηρεάζει τη συμπεριφορά του πολίτη, αλλά δεν έχει την δύναμη να σταματήσει τις μετακινήσεις, όπως και την ανάγκη κάποιου να ταξιδεύει, να πηγαίνει διακοπές.

Και εμείς, στην Νομαρχία Πειραιά σ’ αυτή την ανάγκη ανταποκρινόμαστε, προβάλλοντας μέσα από τις μεγαλύτερες εγχώριες και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, την ξεχωριστή ταυτότητα της περιοχής μας.

Στόχος μας είναι, μέσα από την επιθετική πολιτική μάρκετινγκ στις διεθνείς αγορές, ο τουρισμός στον Πειραιά και τα νησιά μας να βγει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την δίνη της παγκόσμιας ύφεσης».

Από το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: