Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Time Machine by Prefecture of Piraeus ©


Τη μηχανή του χρόνου έχει ανακαλύψει η Νομαρχία Πειραιά.

Τι κι αν παιδεύονται τόσα χρόνια Αμερικάνοι και Ρώσοι, ο παράνομος νομάρχης της νομαρχίας Πειραιά Γιάννης Μίχας και οι υπηρεσίες του τα κατάφεραν!

Και μάλιστα πολύ καιρό τώρα.

Απόδειξη η λειτουργία του περίφημου Πρωτοκόλλου, αυτό που έχουν όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα και φυσικά έχουν και οι Διευθύνσεις της Νομαρχίας Πειραιά.

Εκεί καταγράφεται κάθε κίνηση εγγράφου στην Υπηρεσία, εισερχομένου και εξερχομένου και μαζί κάθε στοιχείο που το ταυτοποιεί μοναδικά, δηλαδή η ημερομηνία, το θέμα, η προέλευσή του εγγράφου, τα σχετικά, ποιό τμήμα αφορά, κλπ.

Τόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Πρωτοκόλλου στις δημόσιες υπηρεσίες που η σχετική διαδικασία ρυθμίζεται από διατάξεις με ισχύ νόμου.

Στη νομαρχία Πειραιά όμως τα έγγραφα αλλάζουν Χρονόσφαιρα σύμφωνα με τις επιθυμίες του διευθυντή της κάθε υπηρεσίας. Στην πορεία πληθαίνουν και αυξάνονται ή αραιώνουν και μειώνονται, άλλα γεννιούνται και άλλα πεθαίνουν.

Πρώτη και καλύτερη βέβαια στις μαϊμουδιές η προϊσταμένη της Δ/νσης Διοίκησης της Νομαρχίας Πειραιά Ολυμπία Χαλδαίου - Μπήτρου του Ευαγγέλου.

Η εν λόγω διευθύντρια τόσο πολύ είχε βολευτεί τη Μηχανή του Χρόνου που ζήτησε από τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας που εγκαθιστά το νέο Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο της νομαρχίας, κ. Τραγάνη, η νέα εφαρμογή να έχει πλήρεις δυνατότητες χρονομεταφοράς.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι πώς δεν έχουν επιληφθεί ακόμη οι αρμόδιοι εισαγγελείς Πειραιά αν και γνωρίζουν.

Φαίνεται ότι στην Εισαγγελία Πειραιά τα κλιματιστικά λειτουργούν άψογα γιατί το αυτί των εισαγγελέων εκεί δεν ιδρώνει με τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: