Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Γιάννης Μίχας και πρίγκηπας της Ταϊλάνδης



Τι κοινό έχουν ο νομάρχης Πειραιά και Συντονιστής Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας με τον πρίγκηπα της Ταϊλάνδης;

Και οι δύο ενοχλήθηκαν από δημοσιεύματα που θεώρησαν δυσφημιστικά και επεδίωξαν τη νόμιμη αποκατάστασή τους.

Αν ο Γιάννης Μίχας όμως δεν ήταν στον καναπέ της Νομαρχίας Πειραιά και αν η Ελλάδα δεν ήταν αυτή που είναι σήμερα τότε πιθανόν ο νομάρχης Πειραιά ούτε θα τολμούσε να σκεφτεί να καραφύγει στη Δικαιοσύνη, διότι εκεί καταφεύγουν οι αδύνατοι.

Και κάποια παραπανήσια κιλά έχει βάλει τα τελευταία χρόνια ο νομάρχης...

Διαβάστε λοιπόν την είδηση από το blog http://apodikseis.blogspot.com/ και δείτε τις ομοιότητες:


Τέλος έλαβε η οδυνηρή περιπέτεια του ομογενή συγγραφέα Χάρη Νικολαΐδη, έξι μήνες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης του απένειμε τελικώς χάρη και ο Νικολαΐδης αφέθηκε ελεύθερος.

Στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του στην Αυστραλία εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο οι γονείς και η κοπέλα του έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά.

Ο ομογενής κυπριακής καταγωγής είχε καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση για "δυσφήμιση" του πρίγκιπα διαδόχου της Ταϊλάνδης, μέσα από το βιβλίο του "Αληθοφάνεια", το οποίο εκδόθηκε το 2005 και είχε πουλήσει μόλις επτά αντίτυπα.

Ο Νικολαΐδης όλους αυτούς τους μήνες κρατείτο κάτω από άθλιες συνθήκες σε φυλακή της χώρας.

«Είμαστε ευτυχείς που η υπόθεση του Χάρη επιλύθηκε τόσο γρήγορα», δήλωσε ο δικηγόρος του, Μαρκ Ντιν, σύμφωνα με τον οποίο η επιτυχής έκβαση της υπόθεσης οφείλεται στη συνδρομή της αυστραλιανής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: