Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Γιάννης Μίχας: "Νοθευτής των αρχών και αξιών της σύγχρονης αυτοδιοίκησης"




Πω, πω ζημιά! Πάλι θα τρέχει στους δικηγόρους ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.

Γνωρίζετε βέβαια ότι έχει καταθέσει αγωγή και ζητά τη φυλάκιση του συντάκτη του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ αλλά και αποζημίωση λόγω δήθεν ηθικής βλάβης 150.000 ευρώ.

Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει στην εφημερίδα Καθημερινή ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν! Έχει σοβαρό λόγο.

Είχε δηλώσει συγκεκριμένα ότι:

"Είναι απλό, δεν θέλω ο γιος μου που σπουδάζει σήμερα στην Αγγλία να μπαίνει σε ένα ιστολόγιο και να διαβάζει τέτοια πράγματα για τον πατέρα του".

Διαβάστε όμως την επόμενη ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΕ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΑΕ

"Με πρωτοφανείς τραμπουκισμούς, αγριότητες επικίνδυνες χειροδικίες και προπηλακισμούς η παράταξη του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε απροκάλυπτα να πλαστογραφήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με το οποίο η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε το Ψήφισμα του Συνεδρίου που κατετέθη από την πλειοψηφούσα Αρχή του Δ.Σ της ΕΝΑΕ.

Καταγγέλλουμε την φασιστικού χαρακτήρα αυτή συμπεριφορά που προσβάλλει τον αυτοδιοικητικό μας πολιτισμό και αναβιώνει συνήθειες και πρακτικές του καταδικασμένου ΠΑΣΟΚικού παρελθόντος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας προς κάθε κατεύθυνση καταγγέλλοντας προσωπικά τον επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην ΕΝΑΕ Γιάννη Μίχα, ως βασικό υπαίτιο και νοθευτή των αρχών και αξιών της σύγχρονης αυτοδιοίκησης"

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο τεύχος 55 του Netnews Μαρτίου 2009 (κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερη).

Μπορείτε να μεταφορτώσετε ολόκληρο το τεύχος σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας κλικ εδώ:

http://www.sail4all.gr/clients2/6367_2/NET_NEWS_REPORT%200055.pdf

Δεν πήγε στα δικαστήρια όσους τον αποκάλεσαν διάφορα πριν από μας. Μέχρι και Φιλιππινέζα της Φώφης Γεννηματά τον είχαν χαρακτηρίσει. Με μας έκανε την αρχή.

Τώρα, αν δεν πάει στα δικαστήρια και τους υπεύθυνους για αυτούς τους χαρακτηρισμούς που δημοσιεύτηκαν εκ των υστέρων θα πειστούμε όλοι για αυτό που έτσι κι αλλιώς υποπτευόμαστε.

Μάλλον κάτι προσωπικό έχει ο νομάρχης με τον blogger και όλα αυτά περί προσβολής της προσωπικότητάς του είναι παραμύθια.

Έτσι δεν είναι κ. νομάρχα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: