Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Φάκελος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ




Η γείτονα χώρα έχει ξεκινήσει την προβολή διαφημιστικού οπτικού υλικού μέσω διεθνών τηλεοπτικών δικτύων όπου παρουσιάζεται ως ιδανικός χώρος επενδύσεων ειδικά αυτή την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Έχουμε αναφερθεί ξανά από το blog για το θέμα του ονόματος εφιστώντας την προσοχή στους υπεύθυνους ώστε να μην λάβουν καμία δεσμευτική για την Ελλάδα απόφαση.

(βλ. Φάκελος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ )

Ένα καλό που έγινε από τα πρόσφατα εσωτερικά πολιτικά γεγονότα με τις ταραχές στο κέντρο των πόλεων ήταν και η διακοπή των συζητήσεων σε υψηλό επίπεδο για το θέμα που κακώς έχει αναδειχθεί σε Εθνικό.

Επαφές όμως γίνονται σε χαμηλότερο επίπεδο και επισκέψεις πραγματοποιούνται αλλά και πιέσεις από οργανισμούς υφίστανται για να λυθεί άμεσα η εκκρεμότητα.

Μεγάλη προσοχή λέμε και πάλι. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν υπογραφές ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός που θα αποτελέσει "δεδικασμένο" και θα απεμπολήσει κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Δείτε το video που παρουσιάζεται στα ξένα δίκτυα στην αγγλική γλώσσα. Είναι σημειωτέο ότι η γείτονα παρουσιάζει τη διαφημιστική της καμπάνια και στη ρωσική γλώσσα.





Τέλος, παρακαλούνται όσοι διαθέτουν ή γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό που μπορεί να αφορά το "Φάκελο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ας επικοινωνήσουν ανώνυμα με το blog.


Ακόμη και αν αυτό θεωρείται ήδη γνωστό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: