Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

H-SMS




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ανύπαρκτης εφημερίδας μας ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ, με την κωδική ονομασία H-SMS (προφέρεται: Χ-ΕΣ-ΕΜ-ΕΣ) θα αποκαλούνται πλέον τα μηνύματα που στέλνονται μεταξύ νέων κυρίως αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία χρηστών της κινητής τηλεφωνίας με σκοπό τις συναντήσεις σε κεντρικά μέρη των πόλεων.

Για την παρακολούθηση των H-SMS έχουν παρθεί μέτρα από τις τηλεφωνικές εταιρείες με αναβάθμιση και κυρίως επέκταση των συστημάτων τους με λογισμικό και υλικό ειδικά με τεράστιες σε χωρητικότητα συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.

Για τις ενέργειες αυτές δεν έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές αρχές καθώς οι κρατικοί φορείς θεωρούν ότι ισχύουν κανονικά όσα επικράτησαν κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εν τω μεταξύ, στις επί της Δημόσιας Τάξης υπηρεσίες γίνεται έρευνα με σάρωση όλων των φακέλων των υπαλλήλων για να διαπιστωθεί το βιογραφικό τους ενώ αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα είναι να εξαλειφθούν οι διαρροές που από καιρό σε καιρό παρατηρούνται αδικαιολόγητα.

Οι μόνες διαρροές θα πρέπει πλέον να είναι αυτές που προγραμματίζει η διοίκηση και καμία άλλη που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση ή αμφιβολία στην κοινή γνώμη.

Αυτά μπόρεσε να δει και να ακούσει ο ρεπόρτερ της Μελλοντικής που όπου τον καλούν πηγαίνει και όπου δεν τον καλούν τρυπώνει.

Μην τα παίρνετε όμως στα σοβαρά διότι ως γνωστό πίνει όταν γράφει, ενώ έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: