Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Υπό το βλέμμα του


Το περασμένο Σάββατο 16.5.2009 η Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου ή απλώς Ντόρα, όπως θέλει να ονομάζεται, επισκέφτηκε το Κερατσίνι και μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Β' Πειραιά στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης" της πόλης .

Την υπουργό εξωτερικών είχε υποδεχθεί νωρίτερα στο Δημοτικό Μέγαρο ο δήμαρχος Φώτης Μελάς με εγκάρδιους χαιρετισμούς.

Η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου ήταν κατάμεστη με αρκετούς να παρακολουθούν όρθιοι.

Δυσάρεστη όμως για εμάς μονοτονία αποτελεί, μόνιμα σε παρόμοιες κομματικές εκδηλώσεις, η "διακόσμηση" του χώρου με αφίσες με το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Μια μεγάλη αφίσα ήταν δεξιά της ομιλήτριας ενώ μια ίδια ήταν στα αριστερά της.

Παρόμοιο "στυλ" ακολουθεί και το ΠΑΣΟΚ για να περιοριστούμε μόνο στα μεγάλα κόμματα, ενώ η Αριστερά φαίνεται ότι και στην πράξη έχει ξεπεράσει το θεσμό του Βασιλιά - Ήλιου.

Αφού ο πρωθυπουργός, όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε πολύ πρόσφατα με τις επικριτικές δηλώσεις του κατά της φράσης Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα, είναι ευαίσθητος σε θέματα αρχών, γιατί δεν δίνει τέλος σε αυτή την εικονολατρική κληρονομιά του κόμματος;

Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα με συγκεκριμένη ιδεολογία που κατά καιρούς την εκφράζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Γιατί λοιπόν δεν προβάλλει στις αφίσες ιδεολογικά μηνύματα;

Με την ευκαιρία να πληροφορήσουμε, όσους δεν το γνωρίζουν, ότι προχθές, Τετάρτη 20.5.2009, η Ντόρα είχε συνάντηση με τον απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: