Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Παραίτηση Υπουργού;

Σκέφτεται να παραιτηθεί υπουργός της Κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύ όνομα στο κυβερνητικό σχήμα.

Η δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του δεν μπορούσε να μείνει κρυφή εδώ και λίγους μήνες καθώς ο Κώστας Καραμανλής δεν μπορεί εύκολα να κρύψει τα συναισθήματά του (το πρόσωπό του τον προδίδει), αν και έχει δεχθεί ειδικά μαθήματα για το σκοπό αυτό (αλήθεια λέμε!).

Η ποιότητα χαρακτήρα και η ευθύτητα του πρωθυπουργού είναι και αυτή που έχει τροφοδοτήσει τα θετικά συναισθήματα του Ελληνικού Λαού που διατηρούνται λίγο ως πολύ έως σήμερα παρόλες τις ανοικτές πληγές και τις κακουχίες που υφίσταται.

Οι τραγικές όμως πολλές φορές επιλογές του Κώστα Καραμανλή κυρίως σε πρόσωπα που δεν ήταν αντάξια της εμπιστοσύνης του αλλά και η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και λειτουργίας των κυβερνητικών οργάνων δεν θα διατηρήσουν για πολύ ακόμη το ανεκτικό κλίμα στους ψηφοφόρους.

Όσο για τον, (ενδεχομένως) παραιτούμενο υπουργό... Πολύ θα ενοχληθούν οι κυρίες του Κολωνακίου καθώς δε θα έχουν υψηλό ομιλητή στα προεκλογικά σουαρέ.

(Στενοχώρια μας!)

Με την ευκαιρία,

Αν δεν το μάθατε παραιτήθηκε και ο πρώην ήδη βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, λίγο νωρίτερα από το χρόνο που είχε προσδιορίσει, ως μια μικρή εξυπηρέτηση στο νεοεισερχόμενο στη Βουλή Δημήτρη Κρανιά.

Οι βουλευτές παραιτούνται μόνο για λόγους που έχουν να κάνουν με τη μη ικανότητά τους να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Κάτι που δεν συντρέχει εδώ κε Μανώλη.

Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: