Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στέφανος Χρήστου και Μανώλης Αντωνάκος. Δύο Βελανιδιώτες υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ




Είχαμε δημοσιεύσει πώς ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Περιφέρεια Πειραιά, Στέφανος Χρήστου, για πάνω από 20 χρόνια δήμαρχος του υπερχρεωμένου σήμερα Κορυδαλλού (ο δήμος πήρε δάνειο 1.600.000 ευρώ μόνο για να πληρώσει την ΕΥΔΑΠ), πήρε τιμητικά τον τίτλο του Βελανιδιώτη.

(βλ.
Στέφανος Χρήστου: Κιθαρίστας ή Ντράμερ;)


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΗ:

Μετά από κάποιες μέρες, δημοσιεύσαμε αναφορικά με το Γενικό Γραμματέα της νομαρχίας Πειραιά και σημερινό υποψήφιο βουλευτή Λακωνίας, Μανώλη Αντωνάκο, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στον Πειραιά.

(βλ. Νομαρχιακές Αυτ-απάτες)


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ:


Απ΄ό,τι φαίνεται ωφελήθηκαν οι κοι Χρήστου και Αντωνάκος από τις δημοσιεύσεις μας καθώς ομόφωνα, στις 10.9.2009, το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τους ανακήρυξε υποψηφίους, το μεν κο Χρήστου στη Β' Περιφέρεια Πειραιά, τον δε κο Αντωνάκο στη Λακωνία.

Ο Στέφανος Χρήστου μάλιστα απηύθυνε μήνυμα προς τους ψηφοφόρους ως εξής:

Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου κατεβαίνω ως υποψήφιος βουλευτής για πρώτη φορά. Στην απόφασή μου αυτή συνέβαλε καθοριστικά η ανάγκη άμεσης επίλυσης προβλημάτων, τα οποία ταλαιπωρούν εδώ και πολλά χρόνια τους πολίτες της χώρας.

Γνωρίζεις καλά ότι ξεχασμένη επί σειρά ετών περιφέρειά μας ανέδειξε πολλές γενιές εργαζομένων. Ανθρώπων που έζησαν και στήριξαν τον ιστορικό αυτό τόπο. Πάλεψαν και μόχθησαν, αγωνίστηκαν σκληρά. Στον τόπο αυτό μεγάλωσα και ζω. Αφουγκράστηκα τα προβλήματα, τα ένιωσα και έζησα μαζί μ' αυτά. Η επιλογή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Προέδρου του Γ. Παπανδρέου να με εμπιστευτούν, με τιμά, ταυτόχρονα όμως, με καθιστά υπεύθυνο απέναντί σας.

Πιστεύω βαθύτατα ότι η εμπειρία που απέκτησα υπηρετώντας 23 χρόνια την αυτοδιοίκηση, αρχικά ως δημοτικός σύμβουλος και στην συνέχεια ως Δήμαρχος Κορυδαλλού για 12 συναπτά έτη, μπορεί και πρέπει να μετουσιωθεί στην πραγμάτωση του αναπτυξιακού οράματός μας για την Β' Πειραιά. Είχα την ευτυχία να δω τους αγώνες μας στον Κορυδαλλό να μετατρέπονται σε έργα. Έργα τα οποία βελτίωσαν την ποιότητα ζωής μας. Με την ψήφο σου μου δίνεις την ευκαιρία να αγωνιστώ πλάι σου, με ορμή, θέληση και ήθος, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την φορά, παράλληλα με τα σοβαρά προβλήματα της Β΄ Πειραιά και τα προβλήματα ολόκληρης της χώρας.

Η χώρα χρειάζεται πολιτικούς με ήθος, εμπειρία και έμπνευση. Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη στο όραμα και μέσα από αυτό να αντλήσουμε δυνάμεις δημιουργίας. Χρειαζόμαστε την δύναμη που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα και φως.

Στην ερώτηση γιατί ΠΑ.ΣΟ.Κ. απαντάμε:

  • Γιατί δεν αντέχουμε πλέον την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία, τους εξευτελιστικούς μισθούς
  • Γιατί οφείλουμε να χτίσουμε μια δυναμική οικονομία, που θα στηρίζει την μικρο - μεσαία επιχείρηση και όχι την ασυδοσία των τραπεζών
  • Γιατί χρειαζόμαστε ένα κράτος το οποίο λειτουργεί προς όφελος του πολίτη και όχι εις βάρος του
  • Γιατί επιτέλους πρέπει να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα Αξιών, απέναντι στην διαφθορά και την ηθική παρακμή.

Στις 4ης Οκτώβρη ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ.. ψηφίζω Στέφανο Χρήστου
«Νέα Πρόσωπα-Αξιόπιστες Λύσεις»



Έτσι σήμερα το ΠΑΣΟΚ διαθέτει δύο υποψηφίους βουλευτές Βελανιδιώτες.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:


Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να καταδείξουμε πως λειτουργεί το κομματικό γαλαζοπράσινο κατεστημένο, ερήμην των πολιτών και του Ελληνικού Λαού, με περιφρόνηση στους θεσμούς, με σκοπό την προσωπική προβολή και τις αλληλοεξυπηρετήσεις.

Το αθώο γεγονός της ανακήρυξης του Στέφανου Χρήστου, ως Βελανιδιώτη είναι ενδεικτικό, ενώ μπορεί να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς η κολάσιμη συμπεριφορά είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και όχι τα πραγματικά ποσά που παρέπονται ως κόστος.




Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, συμμετείχε και ο τότε υφυπουργός εξωτερικών και σημερινός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Σκανδαλάκης, αλλά και ο σημερινός και τότε νομάρχης Λακωνίας Κωνσταντίνος Φούρκας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και 200 περίπου Λάκωνες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να προβάλλει τον εαυτό του κάποιος πολιτικός.

Να το κάνει όμως βάζοντας το χέρι του στη δική του τσέπη και όχι στη δική μας.

* Στις φωτογραφίες έγγραφο Διοικητικού Απολογισμού του Συνδέσμου Βελανιδιωτών, "Η Μυρτιδιώτισσα" (Αριθμ. Πρωτ. 11/25.3.2006) που αναφέρει το γεγονός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: