Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Έκαναν τη Σταυρούλα Σαλουφάκου, Σταυρούλα Σαλουφά

Μπορεί και να της βγεί σε καλό...


Όλοι οι δημοσιογράφοι, ακόμη και αυτοί που λένε ότι κάνουν ρεπορτάζ στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν το μέλος του κόμματος, υποψήφια πλέον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, Σταυρούλα Σαλουφάκου, ως Σταυρούλα Σαλουφά.

Η Σταυρούλα Σαλουφάκου ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής στις προηγούμενες ευρωεκλογές και θα έπρεπε τουλάχιστον όσοι ασχολούνται με τα πολιτικά να θυμούνται καλύτερα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου του 1965 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Κατάγεται από την Μάνη.

Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ΠΑΜΚ. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της

Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, όπου συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα εκπροσωπώντας την ΠΑΣΠ στο Σύλλογο Φοιτητών και στην Σύγκλητο.

Στην διάρκεια των σπουδών της εργάσθηκε σε διάφορες δουλειές μέχρι τον Ιούλιο του 1985, οπότε και προσλήφθηκε με σύμβαση μαθητείας στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Παράλληλα εντάσσεται στο συνδικαλιστικό κίνημα και τον Δεκέμβριο του 1987 εκλέγεται στο σωματείο υπαλλήλων, το οποίο και υπηρέτησε για 20 χρόνια από διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις.

Από το 1995 εκλέγεται στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αθήνας, όπου διετέλεσε Γραμματέας Τύπου - Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρώτρια Γραμματέας. Την περίοδο 2004 - 2007 ήταν μέλος στο Δ.Σ της ΓΣΕΕ, έχοντας την ευθύνη της Γραμματείας Πολιτισμού - Αθλητισμού.

Από τον Μάιο του 2007 ανέλαβε τον συντονισμό της πολιτικής και των δράσεων του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, από την θέση ευθύνης του προέδρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: