Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή από το Αντίπολο




Αγαπητοί φίλοι, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψη μου για τις εκλογικές εξελίξεις στην περιοχή που ζω και εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια.

Υπάρχουν ορισμένες εκλογικές περιφέρειες που παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Α’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά για παράδειγμα.

Εκεί, πέρα από τη μορφή που θα πάρει ο αριθμός αλλά και ο καταμερισμός των εδρών, ενδιαφέρον έχει και το τι θα συμβεί στα δυο μεγάλα κόμματα.

Η μεγάλη αλλαγή είναι στο στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό γιατί πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ο πρώην πρωθυπουργός. Ο κ. Κώστας Σημίτης.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο συμμετέχει ο πρώην υφυπουργός ο κ. Μανώλης Μπεντενιώτης, ο οποίος θεωρείται προσωπικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ του κ. Γ. Παπανδρέου.

Ήταν μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της ομάδας των δέκαεπτά βουλευτών του κινήματος που το 2000 είχαν αποφασίσει να προτείνουν τον κ. Παπανδρέου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Όταν ο Μανώλης Μπεντενιώτης είχε διεκδικήσει το 2002 την Δημαρχία στον Πειραιά ο κ. Παπανδρέου είχε κατέβει για να τον στηρίξει.

Και τότε ο κ. Μπεντενιώτης τον είχε αποκαλέσει δημόσια «μελλοντικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ» στην εκλογική περιφέρεια του κ. Σημίτη.

Την περασμένη Δευτέρα ο κ. Μπεντενιώτης είχε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση και ένας από τους ομιλητές ήταν και ο Δήμαρχος Πειραιά ο κ. Φασούλας, που δεν καταλογιζόταν στην «Παπανδρεϊκή» πτέρυγα.

Ο ίδιος ο κ. Μπεντενιώτης δεσμεύτηκε στο λόγο του «να ακολουθήσει πιστά την απαίτηση των ψηφοφόρων, να υπηρετήσουν στη Βουλή στελέχη με καθαρή διαδρομή και αγωνιστικό ήθος».

http://www.antipolon.blogspot.com/


(Για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α' Περιφέρεια Πειραιά, Μανώλη Μπεντενιώτη δείτε επίσης Οι Κηφισιώτες Πειραιώτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: