Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ο Κακαουνάκης δεν έχει σε εκτίμηση τα blogs

Δεν μίλησε για τα Μπλοκς (ή καρνέ) ο Κακαουνάκης. Μίλησε για τα blogs.

Αυτά δεν πάει.

Σύμφωνα με το http://troktiko.blogspot.com/, που μάλλον παρακολούθησε πρωινή ζώνη στην τηλεόραση, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Κακαουνάκης δήλωσε ότι δεν έχει σε εκτίμηση τα blogs.

Ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων γιατί ο Νίκος χρησιμοποιεί και τοπικές διαλέκτους.

Στο επόμενο video επειδή δεν βρήκαμε το σημερινό πρωινό απόσπασμα σας θυμίζουμε χαρακτηρισμούς του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το Νίκο Κακαουνάκη.

Το vide-άκι το συνέλαβε (για κοίτα!) ένας blogger από αυτούς που δεν πάει και πολύ ο Κακαουνάκης.

Δείτε λοιπόν το πολύ σχετικό κατά τη γνώμη μας video που διέσωσε το prive blog http://lupus002.blogspot.com/:




Για να blog-άρεις πρέπει καταρχήν να ξε-μπλοκ-άρεις.

Τι έγινε λέει;


Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής έστειλε εξώδικο σε... ανώνυμες καταγγελίες κάποιων blogger;

(βλ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ )

Και γιατί δεν απαντάτε επώνυμα και υπεύθυνα στις συγκεκριμένες καταγγελίες κ. Δήμαρχε;

Αφού επιλέξατε το δρόμο της ενασχόλησης με τα κοινά έχετε υποχρέωση ανοχής στην κριτική ακόμη και των ανωνύμων.

Είπαμε ότι η δημοκρατία δοκιμάζεται στην Ελλάδα αλλά δεν έχουμε γίνει ακόμη Μπανανία.

Και ούτε πρόκειται να γίνουμε.

Επειδή ο Πειραιάς είναι μια πολύ ευρεία έννοια δημοσιεύουμε στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ τόσο το εξώδικο του δημάρχου όσο και την απάντηση των εξωδίκως αλλά πάντως διωκόμενων blogger.

Το εξώδικο πρώτα για να ξέρετε τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Σταύρου Γεωργόπουλου του Λεωνίδα Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

ΚΑΤΑ

Του/των ιδιοκτήτη/-ών, χειριστή/-ών, ως και κάθε έχοντος οιαδήποτε σχέση με το διαδικτυακό χώρο – ιστοσελίδα – ιστοτόπο με την επωνυμία http://irakleionews.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------

Κύριοι,

Ευρίσκομαι εις τη δυσάρεστη θέση να προβώ εις την παρούσα δεδομένου ότι πολλάκις εις το blog που χειρίζεστε, έχουν αναρτηθεί ανυπόγραφα κείμενα, κατάπτυστα, αήθη, κακόπιστα και αναληθή που αφορούν το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου.

Επειδή η υπομονή και η όποια κατανόηση που επέδειξα έχει προ πολλού εξαντληθεί.

Επειδή πλείστες όσες αναφορές εις τα ανωτέρω κείμενα στοιχειοθετούν το αδίκημα της εκβίασης εις βάρος μου τελεσθείσας από εσάς που χειρίζεστε το εν λόγω blog και αναρτάτε τα εν λόγω ανυπόγραφα κείμενα.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

(Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου)

Σας καλώ εντός τριών (3) ημερών από την ηλεκτρονική αποστολή της παρούσας εις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας όπως αφενός μεν αφαιρέσετε – αποσύρετε κάθε ήδη αναρτημένο κείμενο, σχόλιο, λεζάντα, αναφορά που αφορά το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, αφετέρου δε, παύσατε εις το μέλλον την ανάρτηση κάθε νέου κειμένου, σχολίου, λεζάντας , αναφοράς που αφορά το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου.

Σε περίπτωση που δεν ενεργήσετε όσα ανωτέρω ορίζονται εντός της ανωτέρω προθεσμίας, θα προβώ άμεσα εις τη σύνταξη και κατάθεση μηνύσεως εναντίον σας για το αδίκημα της εκβίασης εις βάρος μου ενώπιον της Διευθύνσεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αιτούμενος την άρση του απορρήτου, αναφέροντας τα ανωτέρω πραγματικά γεγονότα και προσκομίζοντας το σχετικό αποδεικτικό υλικό που έχω εις τη διάθεσή μου.


Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο Εξωδίκως Δηλών και Διαμαρτυρόμενος


ΣΤΑΥΡΟΣ Λ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρατήρηση του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Διαμαρτυρόμενος δημοκράτης και ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, ομοίως με το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα ο οποίος βέβαια προχώρησε κατευθείαν στη γνωστή αγωγή κατά του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Σε λίγο θα ψάχνουμε με τα εργαλεία του αστυνόμου Σαΐνη να βρούμε γνήσιο Ορθόδοξο δημοκράτη. Να το δείτε. Θα γίνει κι αυτό.

Η απάντηση των blogger στο http://irakleionews.blogspot.com/:


Προκαλώ, οποιοδήποτε να υποδείξει τις αναρτήσεις που εμπεριέχουν ανακρίβειες και αναλήθειες.

Είναι απαράδεκτο και συκοφαντικό ακόμα και για κάποιον που μπορεί να γράφει ανώνυμα, χωρίς να υποδεικνύει συγκεκριμένα σημεία να εμφανίζεται ο δήμαρχος και η παρέα του, θιγμένοι από τις αναρτήσεις.

Είναι εκβιασμός να στέλνει ο δήμαρχος και η παρέα του εξώδικο, στο οποίο αναφέρει ότι δήθεν τον εκβιάζουμε…

Αφού Στ. Γεωργόπουλε και Κε δικηγόρε δεν ξέρεται ούτε ένα όνομα από εμάς που γράφουμε στο blog, ποιος σας εκβιάζει????

[ Αυτό είναι αλήθεια είναι μια υπέρβαση και παγκόσμια πρώτη για τη νομική επιστήμη ]

Ποιος σας συκοφαντεί Κε Γεωργόπουλε, μπορείτε να μας πείτε σε ποιο κείμενο του blog σας συκοφαντούμε?

Με μεγάλη προσοχή και αίσθημα ευθύνης, καταγράφουμε καταστάσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, και εφόσον χρειαστεί μιλάμε με σκληρή γλώσσα, σε αυτούς που δεν δείχνουν τον δέοντα σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς που μόνοι τους επέλεξαν να λειτουργήσουν.

Το γράφω ξανά, την κοινωνία την ενδιαφέρει πολύ λιγότερο ο κατάπτυστος λόγος από την κατάπτυστη πράξη.

Όταν υπάρχει αδικία και ασυδοσία από την μεριά του Γεωργόπουλου από την οποία πλήττονται εκατοντάδες οικογένειες, θα βαρύνει περισσότερο μια αυστηρή κριτική, που με ωμό λόγο καταδεικνύει την αδικία και την ασυδοσία?

Αν είναι έτσι να το βουλώσουμε, να αλλάξουμε και το πολίτευμα από δημοκρατικό σε κάτι άλλο, να καταπίνουμε την αδικία και την ρεμούλα και να γίνουμε καλά προβατάκια στο μαντρί της κατά τα άλλα κοινωνικής ηρεμίας.

Εσείς Κε Γεωργόπουλε μας εκβιάζεται και μας συκοφαντείτε με το εξώδικό που στείλατε.και αυτή σας η πράξη δεν μας ξάφνιασε καθόλου, τις πρακτικές σας και το ιδεολογικό σας υπόβαθρο το έχουμε χορτάσει τα 2 χρόνια που σας έχουμε δήμαρχο στην πόλη μας.

Σας θυμίζω κε Γεωργόπουλε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους αποτελεί ποινικό αδίκημα, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 9 μήνες, και από όσο γνωρίζω δεν έχετε και το καλύτερο όνομα στο ΣΕΠΕ.

Στη φωτογραφία, από την ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο δήμαρχος Σταύρος Λ. Γεωργόπουλος, χαμογελαστός (μάλλον πριν τον περιλάβουν οι bloggers)

Σήμερα γιορτάζω



Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα από κάποιον που γιορτάζει και σας το παρουσιάζουμε με επιφύλαξη καθώς δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε την πραγματική ταυτότητα του αποστολέα:

Επιτρέψτε μου να συστηθώ.

Το όνομά μου είναι Βαλεντίνος.

Έζησα στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια του τρίτου αιώνα. Εδώ και πολύ καιρό δηλαδή!

Εκείνη την εποχή, η Ρώμη είχε αυτοκράτορα τον Κλαύδιο τον οποίο δεν συμπαθούσα καθόλου όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι.

Ο Κλαύδιος ήταν φιλοπόλεμος και ήθελε να διατηρεί μεγάλο στρατό από "εθελοντές".

Πολλοί άνδρες απλά δεν ήθελαν να πολεμήσουν για τον αυτοκράτορα καθώς δεν ήθελαν να αφήσουν τις γυναίκες τους και τις οικογένειες τους.

Για το λόγο αυτό "ξεχνούσαν" να δηλώσουν τη θέλησή τους να ενταχθούν στα σώματα στρατού.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Κλαύδιο ο οποίος αφού σκέφτηκε καλά τι να κάνει για να αντιμετωπίσει την κατάσταση είχε μια παρανοϊκή ιδέα:

Πίστεψε ότι αν οι άνδρες δεν ήταν παντρεμένοι, δεν θα τους πείραζε να πάνε στρατό. Έτσι αποφάσισε να μην επιτρέψει πλέον τους γάμους.

Οι νέοι όμως είχαν αντίθετη άποψη και παραβίαζαν το νόμο.

Σας έχω αναφέρει ότι ήμουν ιερέας;

Μία από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες ήταν να παντρεύω ζευγάρια, μυστικά όμως μετά την πρωτάκουστη απαγόρευση του Κλαύδιου.

Ήταν όλα πολύ ρομαντικά.

Φανταστείτε ένα δωμάτιο φωτισμένο με κεριά και μόνο του το ζευγάρι να με ακούει να ψιθυρίζω τα λόγια της τελετής.

Παράλληλα βέβαια έπρεπε να έχουμε το νού μας για στρατιώτες.

Ένα βράδυ πράγματι ακούσαμε βήματα. Ήταν τρομακτικό! Ευτυχώς το ζευγάρι που πάντρευα πρόλαβε να διαφύγει την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο εγώ μην μπορώντας να τρέξω αρκετά γρήγορα κατέληξα στη φυλακή. Η τιμωρία μου θα ήταν ο θάνατος.

Προσπάθησα να κρατηθώ στα πόδια μου και τελικά υπέροχα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν. Πολλά νεαρά άτομα ήθελαν να με επισκέπτονται στη φυλακή ενώ άλλοι πετούσαν λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης από το παράθυρο του κελιού.

Μια από αυτούς ήταν και η κόρη του δεσμοφύλακα που ο πατέρας της επέτρεπε να με συναντά στη φυλακή.

Καθόμασταν ώρες και συνομιλούσαμε και φρόντιζε πάντα να κρατά το ηθικό μου ψηλά υποστηρίζοντάς με λέγοντας ότι σωστά δεν υπάκουσα στις εντολές του αυτοκράτορα και συνέχισα να παντρεύω ζευγάρια.

Όταν όμως ήρθε η ημέρα της τιμωρίας μου, έγραψα ένα τελευταίο γράμμα ευχαριστώντας την καλή μου φίλη για τη φιλία και την πίστη της. Το υπέγραψα, "Με αγάπη από τον Βαλεντίνο". Ήταν 14 Φεβρουαρίου 269 μ.Χ.

Πιστεύω ότι έτσι ξεκίνησε και το έθιμο ανταλλαγής μηνυμάτων αγάπης και αφοσίωσης κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου ως μια απόδειξη στο χρόνο και στον "Κλαύδιο" ότι η αγάπη δεν μπορεί να νικηθεί ποτέ και από κανέναν.

Να είστε καλά,

Με αγάπη από τον Βαλεντίνο.


(Η φωτογραφία είναι από: http://karenswhimsy.com/valentine-clipart.htm).

Επικοινωνία: