Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Θα μας αδειάσουν τη γωνιά;




Ούτε στο μαγαζάκι του πατέρα του να ήταν ο δήμαρχος και η παρέα του δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι.

Τα εκατομμύρια είναι πετσετάκια για τον καλαθοσφαιριστή που καλύτερα να τον πληρώναμε να έπαιζε μπάσκετ μέχρι τα βαθιά γεράματα παρά να του δίναμε το τιμόνι του δήμου της πόλης.

Μεγάλη ευθύνη βέβαια έχει και το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια του λιμανιού αφού επί σειρά ετών με μόνο στόχο την επικράτηση σε ψήφους και ποσοστά στηρίζει την πολιτική μαφία του Πόρτο Κορλεόνε σε όλα τα επίπεδα.

Οι κύριοι αυτοί αφού μάζεψαν τους φίλους τους σχημάτισαν συνδυασμούς και κατέβηκαν στις εκλογές.

Χωρίς να εξετάσουμε από που κρατάει η σκούφια τους και επιτέλους αν έχουν τα εφόδια να διαχειριστούν τα κοινά τους δώσαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα εμπιστευόμενοι το κόμμα των πρασίνων να ξετινάξουν τα δημόσια ταμεία.

Η γαλάζια καμόρα που κυβερνούσε από το 2004 δεν έχει ασφαλώς τη μόνη ευθύνη για το διεθνή εξευτελισμό μας και την ατιμωτική παραχώρηση κάθε κυριαρχικού δικαιώματος για το οποίο οι παππούδες μας (όχι όλων) εργάστηκαν και πολέμησαν.

Δεν σήκωνε μόνη της τη σημαία της διαφθοράς και της παρακμής.

Στη διακυβέρνηση της χώρας μας συμμετείχαν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παρακρατικοί αιρετοί και διορισμένοι απ΄όλες τις παρατάξεις που έπιναν εις υγείαν των κορόιδων μέχρι και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα και αίματος της χώρας αφού την είχαν μετατρέψει σε ευρωδραχμές.

Διότι τα ευρώ έχουν, πως να το κάνουμε, άλλη αξία στο Ελλαδιστάν.

Στην Ελλάδα το δυνατό νόμισμα της Ευρώπης είναι πληθωριστικό αφού σηκώνει τα βάρη της παραοικονομίας του δημοσίου το οποίο όμως ούτε σήμερα που έχει αποκαλυφθεί δεν καλείται να πληρώσει τα σπασμένα, να λογοδοτήσει και να επιστρέψει τα κλεμμένα.

Άνθρωποι που δεν είχαν δεύτερο εσώρουχο βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή και απολαμβάνουν τα καλά της Πολιτείας (με την κακή έννοια της πολιτικής θεωρίας).

Δυστυχώς δεν είναι μακριά η μέρα που ο λαός μας θα λέει μπράβο στους Πυρήνες της Φωτιάς και θα ζητά δικαιοσύνη από την Σέχτα Επαναστατών ή ίσως τον Επαναστατικό Αγώνα αφού η ευνομούμενη (και καλά) Ελληνική Δημοκρατία απέδειξε και πάλι, όπως άλλωστε αποδεικνύει και όλη η σύγχρονη Ελληνική ιστορία μας από την απελευθέρωση, ότι είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε τις ελευθερίες μας.

Μέχρι τότε διαβάστε τα καμώματα του δημάρχου μας όπως παρουσιάζονται στο σχετικό φάκελο της PiraeusPress.


Εμείς ένα έχουμε να πούμε από τα βάθη της καρδιάς μας:

Στον αγύριστο!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ για παροχή συγκεκριμένων στοιχείων για αυτά που ισχυρίζεσθε.

Michael Angelopoulos είπε...

Για ποιά συγκεκριμένα;


Ανώνυμος είπε...

Μπα, τι αλλαγη ειν αυτη?
Αησες τον Μιχα και ταβαλες με τον Φασουλα.
Καπου τα χαλάσατε. Α΄λλωστε ειναι γνωζτος μοναχοφαγας,το ανθρωποειδες..

Michael Angelopoulos είπε...

Παρακαλoύμε πολύ να μην γίνονται απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που δεν είναι δυνατόν με οποιαδήποτε έννοια να απαντηθούν.

Να απευθύνεστε πάντα στο πρόσωπο του μπλόγκερ ακόμη και αν θέλετε να υπονοήσετε κάτι άλλο.

Σε κάθε περίπτωση τους επιστρέφουμε στον συντάκτη και θεωρούμε ότι κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια.


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Αγγελόπουλε,

Τα στοιχεία για τους ρομποτικούς κάδους μου είναι γνωστά.

Μάλλον με απάτη έχουμε να κάνουμε. Οι δύο εταιρείες( δεν έχουν ποτέ κατασκευάσει τέτοια μηχανήματα) που είχαν αρχικά δόσει επίσης προσφορά ήταν βαλτές για να δημιουργηθεί η εντύπωση ανταγωνισμού.

Κανένας δεν έπιασε όμως το κύριο έγκλημα : To ρομπότ συνθλίβει με την πρόσθεση νρού της ύδρευσης τα σκουπίδια και τα απονέρια/ζουμιά πάνε κατευθείαν στην αποχέτευση.
Φαίνεται λοιπόν ότι και η διεύθυνση περιβάλλοντος της Νομαρχίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Και τα λειτουργούντα ρομποτάκια/φοίνικες πρέπει για τον παραπάνω περιβαλλοντικό λόγο να σταματήσουν αμέσως να λειτουργούν (η υπηρεσία αποχέτευσης του Δήμου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός/φίλτρο καθαρισμού για τα απονέρια των ρομπότ).

Ποιά καινούργια στοιχεία όμως, που δεν ήταν ήδη γνωστά προ πολλού, προέκυψαν για να δικαιολογούν ΤΩΡΑ την προτροπή σας να πάει στον αγύριστο ο κ. Φασούλας και η παρέα του ;

Επικοινωνία: