Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Γιώργος Καρατζαφέρης: Να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα



Να φιμώσουν κατάφεραν το πολύ αποκαλυπτικό μπλόγκ naxios.blogspot.com.

Ο μπλόγκερ μετά από έντονη και κοπιαστική δουλειά που δεν γνωρίζουν πολλοί καλοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι είχε φέρει στη δημοσιότητα απίστευτα κείμενα και ειδήσεις που πολλοί είχαν ξεχάσει ή έκαναν ότι λησμονούσαν.

"Όλα την ίδια μούρη έχουν" λέει ο λαός μας και ο naxios το αποδείκνυε καθημερινά με τα γραφόμενά του.

Κάποιες ελάχιστες φορές δεν τηρούσε τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Και λοιπόν;

Ο naxios είναι μπλόγκερ και πρώτιστα Έλληνας πολίτης αγανακτισμένος μάλιστα με αυτά που γίνονται στη χώρα που μεγάλωσε.

Δεν πήρε τα όπλα.

Το πληκτρολόγιο κτύπαγε καθημερινά και μαζί με αυτό το παρακράτος από τη μια άκρη έως την άλλη. Κυρίως ψάρευε δηλώσεις και δημοσιεύσεις και μας τις παρουσίαζε ώστε να τις ξαναθυμηθούμε.

"ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ


ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ "

Και ακόμη:

-Το ΠaΣoΚ αρνήθηκε την ψήφο στους Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού "για να μη αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα"! και τώρα; ...δίνουν το δικαίωμα ψήφου στους Πακιστανούς και τους κάθε λογής λαθρομετανάστες! Αν έχουν λίγη τσίπα, τουλάχιστον γι αυτό το θέμα, θα πρέπει να κάνουν δημοψήφισμα... Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη-

Τέτοια δημοσίευε πριν τον φιμώσουν.

Την ίδια στιγμή όμως αποκάλυπτε τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην έρευνα των Νέων για τους μετανάστες στις 27.3.2007 που είχε δημοσιεύσει ένα άλλο μπλόγκ (taxalia.blogspot.com).

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε τότε δηλώσει:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ερμαφρόδιτη κατάσταση
Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.

Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ


Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πρέπει να επέμβει άμεσα για να διαλευκάνει την υπόθεση και να προστατεύσει το δικαίωμα του μπλόγκερ να εκφράζεται ως δημιουργός ακριβώς όπως το επιθυμεί χωρίς να αλλοιώνεται το έργο του.

Θα πρέπει να προστατευθούν και τα συνταγματικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών που επιθυμούμε να έχουμε πληροφόρηση από τα μπλόγκ αλλά και απο το συγκεκριμένο ελεύθερο μπλόγκερ.

Έχουμε λόγους να ανησυχούμε και για τη σωματική ακεραιότητα του μπλόγκερ και έχουμε ήδη ενημερώσει αρμόδιους οργανισμούς στο εξωτερικό ώστε να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε κάποιες από τις αναρτήσεις του που ενόχλησαν.

Η φίμωση του Νάξιου δεν θα περάσει αναπάντητη.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) αλλο υπηκοοτητα και αλλο ιθαγενεια
2) μιλουσε για νομιμους και οχι για λαθρομεταναστες
3) απο το 2007 περασαν 3 χρονια και ηρθαν εκατομυρια λαθρομεταναστες με την πολιτικη ΝΔ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

Ο ΛΑ.Ο.Σ ειναι το μονο κομμα κατα της παρανομης λαθρομεταναστευσης.

Α.Π.
πρωην συνασπιστης

Michael Angelopoulos είπε...

Η δήλωση είναι ξεκάθαρη:

"Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του."


Επικοινωνία: