Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το ΚΥΣΥΜ έγινε Διυπουργική Επιτροπή




Την Πέμπτη 4 Μαρτίου ώρα 10:00 στην αίθουσα συσκέψεων του ΟΛΠ Α.Ε., παρουσία των φορέων οι οποίοι συμμετείχαν στις συσκέψεις προετοιμασίας του Αναπτυξιακού Σχεδίου Πειραιά 2010 – 2020, θα βγει τελικά η υποχρέωση και θα γίνει η παρουσίαση του Ειδικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για το Λιμάνι και τον Πειραιά από κάποια "Διυπουργική Επιτροπή" της κυβέρνησης.

Η διυπουργική θα είναι, όπως φαίνεται, δι-υπουργική επιτροπή, δηλαδή μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από δύο υπουργούς συν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο που ανέλαβε το βάρος της δέσμευσης για υποστήριξη μιας αναπτυξιακής πρωτοβουλίας στον Πειραιά.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο (ΚΥΣΥΜ), που υποτίθεται ότι θα συνεδρίαζε για τον ίδιο σκοπό στον Πειραιά στις 17 Φεβρουαρίου, μπήκε λίγο στο πλύσιμο που κάνουν στα οικονομικά οι Ευρωπαίοι (αν παρατηρήσετε αναφέρονται όλοι τον τελευταίο καιρό στους "Ευρωπαίους", αφού εμείς όπως φαίνεται δεν έχουμε δικαίωμα να ανήκουμε στην Ευρώπη και να αποκαλούμαστε και εμείς Ευρωπαίοι).

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και αντιπρόσωποι των φορέων αλλά και μερικοί από τους αιρετούς της πόλης που αντέχουν τα πλαστικά χαμόγελα μπροστά στις κάμερες ή παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να καταλάβουν κάποια κρατικοδίαιτη καρέκλα πριν να αναγκαστούν να τρώνε τα επόμενα δεκάδες χρόνια από τα έτοιμα.

Με ένα ακόμη επικοινωνιακό πυροτέχνημα, που έλαβε όμως άλλο αριθμό Πρωτοκόλλου επίσης σήμερα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης καταγγέλλει την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ ότι κατά την πενταετία 2005-2009 προχώρησε σε πρόσληψη 530 εργαζομένων στον Οργανισμό ενώ προωθούσε τη διαδικασία παραχώρησης δραστηριοτήτων του ΟΛΠ σε ιδιώτες.

Και γιατί κε Ανωμερίτη δεν απολύετε τους κομματικούς υπαλλήλους που έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αφού δεν τους χρειάζεστε όπως γίνεται ανάλογα παντού στην ελεύθερη μη κομματική αγορά με όλους τους άλλους Έλληνες εργαζόμενους;

Και γιατί κε Ανωμερίτη δεν έγινε αντίστοιχη καταγγελία από το δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ, αλλά και τον πολυτάλαντο νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα που είχε γνώμη για ό,τι κινείται στον Πειραιά ή τους προέδρους των άλλων φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων που πρόσκεινται 100% στο ΠΑΣΟΚ όταν δρομολογούνταν τότε αυτές οι προσλήψεις;

Τόσα χρόνια τα κόμματα της συγκυβέρνησης της παρακμής, της κατάντιας και της διαφθοράς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μας δουλεύουν και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο ακόμη και τώρα, αφού "δεν μπορείς να μάθεις καινούργια κόλπα σε παλιό σκυλί" όπως λέει μια αγγλοσαξωνική παροιμία.

Τα ψέμματα όμως τελείωσαν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωστε ο Μιχας φταιει γιατι δεν απελυσε τους τεμπεληδες ο Ανωμεριτης απο τον ΟΛΠ?
Ανιατη η ΜΙΧΙΤΙΔΑ απο την οποια πασχεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αγγελόπουλε,

Τι σχέση έχουν τα σχετικά με την καταχρηστική πρόσληψη 530 αχρείαστων υπαλλήλων στον ΟΛΠ Α.Ε. επι κυβέρνησης ΝΔ με το θέμα της ανάρτησης ;

O τίτλος του blog "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" δεν δίνει το ελευθέρας να γράφουμε ότι μας κατεβαίνει -πάντα με πολύ δόση Μίχα - για τον Πειραιά.

ΕΛΕΟΣ κύριε Μίχα , sorry ... κύριε Αγγελόπουλε.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να βάλεις μια search engine ώστε να βρίσκουμε εύκολα τις αναρτήσεις που αναφέρονται στον διπλοθεσίτη καλλιτέχνη εργατοπατέρα Νομάρχη Πειραιά.

Michael Angelopoulos είπε...

Τη σχέση που ψάχνετε θα τη βρείτε στο συμπέρασμα της προτελευταίας παραγράφου.

Σχετικά με search engines η Google είναι μονοπώλιο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όσο δημοσιεύουμε από τους servers της. Εμπιστευτείτε την για αναζήτηση όσο και τα μονοπώλια.

Όσον αφορά τη Μιχίτιδα την κολλάς αναγκαστικά αφού το τοπικό παρακράτος της αυτοδιοίκησης στη νομαρχία το ορίζει ο καταλληλότερος Γιάννης Μίχας ενώ στο Δήμο γεμίζει άσπρες σελίδες ο καταλληλότερος Παναγιώτης Φασούλας.

Όπως και να το κάνουμε έγραψαν ιστορία με τη βοήθεια της κυβέρνησης του επίσης καταλληλότερου υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου και του ανεπανάληπτου καταλληλότερου πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που μακάρι να τον δούμε και πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως καταλαβαίνετε τις αρρώστιες στη χώρα μας τις κολλάς και δεν τις επιλέγεις πραγματικά.


Επικοινωνία: