Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η πίτα έγινε χυλόπιτα




Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου όταν, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή μας σχετικά με τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης ενόψει της προγραμματισμένης για μετά τα Κούλουμα πολυδιαφημισμένης στο λιμάνι συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου (ΚΥΣΥΜ), γράφαμε:

"Ακόμη και αν γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΥΜ στις 17.2.2010 στον Πειραιά εμείς θα στείλουμε πίτα στον γνωστό άγιο."

(βλ. Μια πίτα για το λιμάνι του Πειραιά)

Ε, λοιπόν τι έγινε;

Η πολύκροτη συνεδρίαση του ΚΥΣΥΜ που θα θεμελίωνε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα 2010-2020 για το λιμάνι του Πειραιά αναβλήθηκε για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, άγνωστο ποίου έτους.


Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από την Ολυμπιακή Πειραιώς:

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των Ομάδων Εργασίας, των Επιτελικών Διαβουλεύσεων και της κοινής διαπίστωσης για περαιτέρω επεξεργασία ορισμένων εκ των προτάσεων, η τελική συνάντηση του ΚΥΣΥΜ για το ειδικό Αναπτυξιακό Σχέδιο Πειραιά και τα Αναπτυξιακά Σχέδια 2010-2020 μετατίθεται από την 17-02-2010 για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Η Επιτελική Επιτροπή Επεξεργασίας του Στρατηγικού Σχεδιασμού θα συνεχίσει μέχρι τότε τις εργασίες της με τακτικές συσκέψεις κατά θέμα.

Γιώργος Ανωμερίτης
Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος ΟΛΠ.


Βρε παιδιά, τι τα θέλετε τα ΚΥΣΥΜ χωρίς Μπιρσίμ;

Δεν οργανώνετε μια βράβευση, να έρθει ο νομάρχης, να κοπιάσει και ο δήμαρχος, να δωθούν οι πλακέτες, να απαθανατιστεί το γεγονός και του χρόνου πάλι εδώ είμαστε;

(Σε κάθε περίπτωση πάρτε ομπρέλα πριν κατέβετε στο λιμάνι.)

Επικοινωνία: