Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Έχουμε σχέση με την Κέρυ Κατόνα;




Ένας φίλος από το εξωτερικό μου υπέδειξε να κοιτάξω μια ιστοσελίδα ρωτώντας με με νόημα αν εμείς οι Έλληνες έχουμε κάποια σχέση με την Κέρυ Κατόνα.

Η Κέρυ είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, αστέρι των ριάλιτι στην Αγγλία που απασχολεί τα βρετανικά τάμπλοιντς με τα κατορθώματά του.

Το άρθρο (σε ελεύθερη μετάφραση) είναι χαρακτηριστικό:

Χρεοκοπημένη πια η Κέρυ Κατόνα λέγεται ότι με το καινούργιο χρόνο θα αντιμετωπίσει την έξωση καθώς δεν κατάφερε να πληρώσει τις δόσεις του δανείου για το σπίτι.

Πηγές αναφέρουν ότι η Κέρυ σπαταλούσε το όποιο εισόδημα είχε χωρίς να πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις του δανείου της.

"Την έπιασε πραγματική υστερία όταν έλαβε τη σχετική επιστολή" είπε ανώνυμη πηγή στα Νέα του Κόσμου. "Δεν πλήρωνε τη δόση καθώς ξόδευε εδώ και κει ό,τι χρήματα είχε. Η Κέρυ φαίνεται πως πίστευε ότι είχε ανοσία από το να χάσει την κατοικία της. " Πραγματικά, δεν σκέφτηκε ποτέ ότι αυτή, η Κέρυ Κατόνα, θα έχανε ποτέ το σπίτι της.

Όμως τώρα, η πραγματικότητα χτύπησε άσχημα. Δεν υπάρχει επιστροφή, η Κέρυ έχασε το σπίτι της μια για πάντα.

Είναι πολύ αργά για να διαπραγματευτεί με τους δανειστές της οι οποίοι της έδωσαν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Έχει μόνο μερικές βδομάδες για να βρει να μείνει κάπου αλλά γνωρίζει ότι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στις εργατικές δημόσιες κατοικίες στο Γουόρινγκτον, όπου μεγάλωσε.

Στην Κατόνα παραχωρήθηκαν κάποια χρήματα για τα ημερήσια έξοδά της από τους επιτρόπους που έχουν αναλάβει την περιουσία της, ωστόσο η πηγή ανέφερε ότι σπατάλησε ακόμη και αυτά.

"Αντί να πληρώνει το δάνειό της και να λογικευθεί συνέχισε με το στυλ ζωής της εκατομμυριούχου που είχε υιοθετήσει και κατέληξε με 200.000 λίρες βάρη που οδήγησαν στη χρεοκοπία", πρόσθεσε η πηγή.

Το δάνειο θα έπρεπε να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό της αλλά η Κέρυ πίστεψε ότι θα μπορούσε να το αποφύγει.

Τώρα έχασε κυριολεκτικά τη στέγη πάνω από το κεφάλι της.

Επικοινωνία: