Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

O κ. "Με Αγάπη" Χατζηγάκης

Ένας από τους πολιτικούς του "άλλα τότε" και "άλλα τώρα". Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα λένε. Το πρόβλημα είναι ότι τους ακούμε.

Το video από το τηλεοπτικό κανάλι ΕΝΑ και την εκπομπή 4 Εποχές που έχει αντικείμενο αγροτικά θέματα και θέματα της υπαίθρου.

[ H ENA Α.Ε. ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1996. Λειτουργεί τηλεοπτικό σταθμό - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ραδιοφωνικό σταθμό - ENA Plus και είναι στο διαδίκτυο με τη διεύθυνση http://www.enatv.gr/

H Tηλεόραση ΕΝΑ εκπέμπει από τον Απρίλιο του 1997 με εμβέλεια (πλήρης κάλυψη) τους Νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Άνω Βόλο και όλα τα χωριά του Πηλίου, τμήμα του Νομού Φωκίδας, τα βόρεια προάστεια της Αθήνας όπως Άγιος Στέφανος, βόρειο τμήμα της Πεντέλης και η εικόνα βγαίνει και σε μέρη της Βόρειας Πελοποννήσου.

Έχει πλήρες ανεπτυγμένο δίκτυο 22 πομπών-αναμεταδοτών με κύριο σημείο εκπομπής το όρος Χλωμόν. Εκτός από τα κεντρικά Studios και γραφεία στη Λαμία όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρίας, έχει εξοπλίσει πλήρως studios και γραφεία με 24ωρη σύνδεση στη Λειβαδιά.

Καλύπτει ειδησεογραφικά όλη τη Περιφέρεια Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας με ανταποκριτές στις πόλεις Χαλκίδα-Θήβα-Καρπενήσι και σε άλλες μικρότερες πόλεις. ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: