Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Την έκανε πάλι ο Μίχας



Σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και αυτοπροβολής, βάζοντας πάλι βαθιά το χέρι του στις τσέπες όλων μας, ο νομάρχης Πειραιά σε συνεργασία με την εφημερίδα το Έθνος ολοκλήρωσαν το διαγωνισμό γελοιογραφίας που είχαν οργανώσει από κοινού εφημερίδα και νομαρχία Πειραιά και επέδωσαν ουσιαστικά τα βραβεία στους νικητές:

8.000 ευρώ για τη ... γελοιογραφία του πρώτου νικητή
5.000 ευρώ για τη γελοιογραφία του δεύτερου νικητή και
3.000 ευρώ για τη γελοιογραφία του τρίτου.

Όταν ο Πειραιάς βογκάει από τα προβλήματα και την πείνα ο νομάρχης, σαν σύγχρονος Τσαουσέσκου οργανώνει γιορτές και πανηγύρια με τα λεφτά όλων μας.

Σε περίπου 20.000 φραντζόλες ψωμί για το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης μεταφράζονται τα έπαθλα που έδωσε ο Μίχας.

Για έναν ολόκληρο μήνα οι άποροι του Πειραιά θα είχαν φαγητό στο τραπέζι. Μπορεί να είχαν και κρεβάτι να κοιμηθούν. Μπορεί να είχαν και θέρμανση.

Όχι όμως. Ο Μίχας προτίμησε να τα δώσει αλλού τα λεφτά μας.

Φτάνει πια το παραμύθι!

Τίποτα δε θα μένει αναπάντητο.

Καθαρή Νομαρχία, Καθαρός Πειραιάς, Καθαρή Ελλάδα,

η Ελλάδα όλων μας.


Πάλι με τον Πολίτη παίζει ο Μίχας



Διαβάστε την είδηση από σημερινό (21.1.2009) δελτίο τύπου της Νομαρχίας Πειραιά:

"Κάθε προηγούμενο ξεπέρασαν φέτος οι ποσότητες των ακατάλληλων τροφίμων φυτικής προέλευσης, που οι ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά απαγόρευσαν να εισέλθουν στην εγχώρια αγορά, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν για την προστασία της δημόσιας υγείας και των καταναλωτών, στις πύλες εισόδου της χώρας στο μεγάλο λιμάνι.

Συγκεκριμένα από την 1-1-2008 έως τις 31-12-2008, οι γεωπόνοι της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας Πειραιά πραγματοποίησαν περισσότερους από 6.500 ελέγχους στα Τελωνεία του Πειραιά, αποτρέποντας την είσοδο και διακίνηση στην εγχώρια αγορά σε 50 εισαγωγές ακατάλληλων τροφίμων που προέρχονταν από τρίτες χώρες συνολικού βάρους 1,932 εκατομμυρίων κιλών.

Πρόκειται για ποσότητα ρεκόρ την τελευταία εξαετία, ποσότητα που είναι υπερδιπλάσια της αντίστοιχης της περσινής χρονιάς (2007) οπότε και απαγορεύθηκε η είσοδος στην χώρα σε 724.868 κιλά ακατάλληλων τροφίμων".

Διαβάστε και την απορία του σκεπτόμενου πολίτη:

Αφού οι ελεγκτές της νομαρχίας πραγματοποίησαν 6.500 ελέγχους το χρόνο αυτό σημαίνει ότι παραγματοποίησαν (6.500 : 12 = ) 541 ελέγχους το μήνα δηλαδή ( 541 : 22 εργάσιμες = ) 25 περίπου ελέγχους την ημέρα.

Συγνώμη Γιάννη μου αλλά 25 έλεγχοι την ημέρα στο Τελωνείο Πειραιά δεν μου φαίνεται και πολύ μεγάλο νούμερο.

Είναι ένας έλεγχος κάθε ώρα για τρεις υπαλλήλους της νομαρχίας.

Οι ίδιοι οι τελωνειακοί πραγματοποιούν εκατοντάδες ελέγχους κάθε μέρα.

Εξάλλου εσύ ο ίδιος μας ανακοινώνεις ότι οι κατασχέσεις αφορούν 50 μόνο εισαγωγές για ολόκληρο το χρόνο.

Διαβάστε και την αλήθεια:

Ο διπλασιασμός των δεσμεύσεων των ακατάλληλων προϊόντων είναι αποτέλεσμα κυρίως της οικονομικής δυσπραγίας των εισαγωγικών επιχειρήσεων οι οποίες παραγγέλνουν προϊόντα τα οποία δεν μπορούν να εκτελωνίσουν στη συνέχεια λόγω έλλειψης ρευστού.

Ακόμη, το έτος 2008 πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες και παρατεταμένες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα την αναγκαστική παραμονή και αλλοίωση ευαίσθητων εμπορευμάτων φυτικής παραγωγής.

Αυτά τα εμπορεύματα δεν υπήρχε κανένας λόγος πλέον να εκτελωνιστούν από τις επιχειρήσεις και κλήθηκαν από το Τελωνείο οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Πειραιά να τα χαρακτηρίσουν λόγω αρμοδιότητας ως ακατάλληλα.


Φτάνει πια το παραμύθι!

Τίποτα δε θα μένει αναπάντητο!

Νομαρχία Πειραιά



Χωρίς Λόγια






[ Μου την έστειλαν με email. Κάποιος θέλει να πει κάτι ]

Η Aretha τραγούδησε για τον Obama



H Aretha Franklin όπως μόνο αυτή ξέρει τραγούδησε για τον Obama στην πανηγυρική τελετή επίσημης εισόδου του νέου αμερικανού προέδρου στην προεδρική κατοικία.

Παραθέτω τη φωτογραφία για να προσέξετε το καπελάκι της Aretha με το χαρακτηριστικό φιόγκο - σήμα που δείχνει στον Μπάρακ προς τα που πέφτει ο Λευκός Οίκος.

Κατα τα λοιπά στα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών.

Μέχρι στιγμής πάντως δε φαίνεται να αλλάζει η πολιτική των αμερικάνων στα Βαλκάνια.

Παραίτηση στο ΛΑΟΣ



Παραιτήθηκε, σύμφωνα με δήλωση που μας έστειλε, ο Ανδρέας Μητσόπουλος, δικηγόρος, Πρόεδρος της Ν.Ε. Κορινθίας, Γραμματέας Ο.Κ.Ε. Δικαιοσύνης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ.

Ο Μητσόπουλος διαμαρτύρεται για την ασυνέπεια λόγων και πράξεων τόσο του κόμματος γενικά όσο και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ισχυρίζεται ότι την ίδια πορεία έχουν πάρει ήδη και άλλα στελέχη του κόμματος.

Αυτή η είδηση για πολλούς από εσάς ίσως να μην έχει κανένα ενδιαφέρον.

Ωστόσο για εμάς αποτελεί επιβεβαίωση των όσων ήδη γνωρίζουμε και έχουν αποφασιστεί να γίνουν στο δεξιό ημισφαίριο της πολιτικής.

Για την ώρα αυτά.


(Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του κόμματος του ΛΑΟΣ διότι ο κ. Μητσόπουλος παρέλειψε να μας στείλει δικιά του).

Το ανέκδοτο της Ρέιτσελ



"ΕΓΩ είμαι ο ΜΙΧΑΗΛ"


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ η Ρέιτσελ Γκρίν, κατά κόσμο Τζένιφερ Άνιστον, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "Τα φιλαράκια" (Friends), είναι εκείνη που κρύβεται πίσω από το όνομα "Μιχαήλ Αγγελόπουλος" και το blog "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ".

Η Τζένιφερ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2003 και είχε αποδεχτεί τότε σε μια απλή και λιτή εκδήλωση της νομαρχίας Πειραιά ως δώρο σύνθεση τριών έργων από λάδι, δημιουργία του νομάρχη και ζωγράφου Πειραιά Γιάννη Μίχα.

Όταν όμως τοποθέτησε τους πίνακες στην οικία της που διατηρεί στους λόφους του Μπέβερλι άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα.

Το σκυλί της Τζένιφερ άρχισε να νιαουρίζει, το στερεοφωνικό έπαιζε μόνο του "Τα Παιδιά του Πειραιά" και ο εκτυπωτής στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της άρχισε να τυπώνει τα δελτία τύπου της νομαρχίας Πειραιά.

Μετά την εξέταση των πινάκων από ειδικούς της NASA διαπιστώθηκε ότι ορισμένες πινελιές στα έργα του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα περιείχαν μυστικό κώδικα ραβδοψηφίων που μεταφραζόταν στους αριθμούς 6-6-6.

Μετά από αυτό η Τζένιφερ, ως πιστή χριστιανή, ορκίστηκε να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα μέσα από το blog "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" που θα διατηρεί και θα ενημερώνει με το ψευδώνυμο "Μιχαήλ Αγγελόπουλος".

Σύμφωνα επίσης με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ, την ηθοποιό θα επισκεφτεί σύντομα και ο γνωστός δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλας για να συλλέξει στοιχεία αλλά και υλικό για τις εκπομπές του.

Εικόνες ντροπής



Μια είδηση που μας έχει στενοχωρήσει ιδιαίτερα αλλά δεν την έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα είναι η επίσκεψη του νομάρχη Γιάννη Μίχα στο Γηροκομείο Πειραιά στις 22.12.2008 με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Εδώ και αιώνες όμως τα Χριστούγεννα είναι στις 25 Δεκεμβρίου και όχι στις 22.

Όλοι αυτοί που λένε ότι νοιάζονται για τα προβλήματα του κόσμου και αγωνιούν ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, γιατί δεν δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους θυσιάζοντας από τον εαυτό τους και στερούμενοι οι ίδιοι αλλά πάντα θέλουν να εκδηλώνουν τα δήθεν αγαθά αισθήματά τους σε βάρος άλλων;

Γιατί οι ίδιοι να είναι όπως λέει ο λαός μας "τσάμπα μάγκες";

Όποιος θέλει να είναι κοντά με τους ηλικιωμένους του γηροκομείου Πειραιά τα Χριστούγεννα, ας θυσιάσει την ημέρα των Χριστουγέννων του και ας μην πάει στη κοσμική εκδήλωση που τον έχουν καλέσει.

Ας περάσει τη βραδιά των Χριστουγέννων μαζί με τους πατέρες και τις μητέρες μας. Αλλά και αυτή της Πρωτοχρονιάς.

Ας μην διαλέγει εργάσιμη μέρα να κάνει Χριστούγεννα στο Γηροκομείο.




Αυτές μάλιστα οι φωτογραφίες του νομάρχη, σαν σύγχρονη Φρειδερίκη, να δίνει δωράκια στους ηλικιωμένους ή η άλλη να μιλά μπροστά από αφίσα που θυμίζει διαφήμιση πολυεθνικής εταιρείας μας προσβάλλουν όλους.

Ας υπάρξουν επιτέλους όρια στον ξεπεσμό.

Κάπου πρέπει πια να υπάρχει και ο πάτος.


Μαζί με το νομάρχη συμμετείχαν στο γεγονός (για μην ξεχνιόμαστε) και οι:

ο τότε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά Χρήστος Αγγέλης,

οι αντινομάρχες Πειραιά Σταύρος Μαρκάτος, Σπύρος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Βουδούρης και Παύλος Τριανταφύλλου,

ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Βαλσαμάκης,

ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραϊκής Ανάπτυξης Λάζαρος Αλεξανδρίδης,

η τότε εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος Ρουμπίνη Ανδριοπούλου και

ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας Μανώλης Αντωνάκος

Όποιος προλαβαίνει, φεύγει



Από σημερινό (20.1.2009) Δελτίο Τύπου της νομαρχίας Πειραιά που ανακοινώθηκε "σιωπηρά":

Συνεδριάζει την Τετάρτη 21.1.2009 και ώρα 16.00 μ.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Ακτή Ποσειδώνος 14-16 6ος όροφος) το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Τροποποίηση απόφασης ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Οργανισμού Νομαρχίας Πειραιά
  2. Τροποποίηση απόφασης ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Προστασίας Νομαρχίας Πειραιά
  3. Τροποποίηση απόφασης ορισμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου «ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ»
  4. Τροποποίηση απόφασης ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού Νομαρχίας Πειραιά
  5. Τροποποίηση απόφασης ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νομαρχίας Πειραιά
  6. Ορισμός εκπροσώπων στις γνωμοδοτικές επιτροπές ανέλκυσης,απομάκρυνσης, εξουδετέρωσης ναυαγίων, ρύθμισης θεμάτων ταχύπλοων σκαφών& λοιπών θαλάσσιων μέσων αναψυχής και χαρακτηρισμού πολυσύχναστων παραλιακών χώρων
  7. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Νομαρχίας Πειραιά, Δήμου Μεθάνων και Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Οργανισμού Νομαρχίας Πειραιά
  8. Ορισμός διαχειριστή παγίας προκαταβολής
  9. Κατάρτιση προγράμματος έργων χρηματοδοτούμενων από πιστώσεις ΚΑΠ για οδικό δίκτυο έτους 2009.
  10. Κατάρτιση Νομαρχιακού Προγράμματος Επενδύσεων από ΚΑΠ έτους 2009
  11. Κατάρτιση Νομαρχιακού Επενδυτικού Προγράμματος έργων χρηματοδοτούμενων από Ιδιους Πόρους έτους 2009
  12. Έγκριση προγράμματος εκτελεστέων έργων 2009 (συνεχιζόμενα έργα)
  13. Γνωμοδότηση για ΜΠΕ του έργου: «Μονάδα παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος του λατομείου αδρανών υλικών της εταιρείας ΛΑΤΟΜΙΚΗ- Γ. ΔΡΙΤΣΑΣ& ΣΙΑ ΟΕ» στην Τροιζήνα
  14. Γνωμοδότηση για ΜΠΕ του έργου: «Μελέτη υπόστεγων εναπόθεσης και ημερήσιας επιθεώρησης διζελοκίνητων αυτοκινηταμαξών στο μηχανοστάσιο Ρέντη και λειτουργίας εργασιών και δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα σ΄αυτό,υφιστάμενων και νέων ιδιοκτησίας ΟΣΕ
  15. Μετακινήσεις Νομαρχιακών Συμβούλων



Σημείωση του Μέντιουμ του blog:

1. Στον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Οργανισμό θα προτείνει για τη θέση του προέδρου τον Λεωνίδα Αθανασιάδη, για τη θέση του αντιπροέδρου την Αναστασία Μουτσάτσου και για τη θέση του γραμματέα τη Βιολέτα Γεράνη.

2. Στον Οργανισμό Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Προστασίας θα προτείνει για τη θέση του προέδρου την Εύη Γιαννοπούλου, για τη θέση του αντιπροέδρου τη Χατζίνα-Στάθη Δήμητρα και για τη θέση του γραμματέα τον Ιωάννη Μαρωνίτη.

3. Στην Πειραϊκή Ανάπτυξη θα προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου τον Παναγιώτη Βουδούρη και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Λάζαρο Αθανασιάδη.

4. Στον Αθλητικό Οργανισμό θα προτείνει για τη θέση του προέδρου τον Νίκο Ανασόπουλο, για τη θέση του αντιπροέδρου τον Θάνο Καληώρα και για τη θέση του γραμματέα τον Δημήτρη Παύλου.

5. Στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα προτείνει για τη θέση του προέδρου την Αναστασία Γιαννακοπούλου, για τη θέση του αντιπροέδρου τον Κώστα Καρρά και για τη θέση του γραμματέα τον Μανώλη Στάθη.


Όσον αφορά τους αντινομάρχες γνωρίζουμε ήδη ότι ορίστηκαν οι:

1. Σπύρος Αλεξόπουλος, αντινομάρχης Ανάπτυξης, αρμόδιος σε θέματα Δ/νσεων, Ανάπτυξης, Ανωνύμων Εταιρειών, Τουρισμού, Μεταφορών & Επικοινωνιών

2. Βασίλης Βαλσαμάκης, αντινομάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος σε θέματα Δ/νσεων, Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγειονομικών Ελέγχων

3. Λάζαρος Αλεξανδρίδης, αντινομάρχης Διαχείρισης, αρμόδιος σε θέματα Δ/νσεων, Διοίκησης & Πολιτικών Δικαιωμάτων, Οικονομικών Υπηρεσιών, Προμηθειών, Οργάνωσης και Πληροφορικής, Προστασίας Εργαζομένων

4. Παύλος Τριανταφύλλου, αντινομάρχης Υποδομών, αρμόδιος σε θέματα Δ/νσεων, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος, Τεχνικών Υπηρεσιών

5. Γιώργος Τσιρίδης, αντινομάρχης Νεολαίας & Πολιτών, αρμόδιος σε θέματα Δ/νσεων, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εξυπηρέτησης Πολιτώ


6. Χρήστος Αγγέλης, Αντινομάρχης Πειραιά στην Υπερνομαρχία.


Τόσες αλλαγές προσώπων δεν είχαμε δει ούτε τότε που ήρθε ο Γιάννης Μίχας στη Νομαρχία Πειραιά για πρώτη φορά.

Μα γιατί, μείνετε λίγο ακόμη.
Το πανηγύρι τώρα αρχίζει!


Δεν έχουμε χρόνο



Όταν στις 14-17 Απριλίου 1994 πραγματοποιήθηκε το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε επιστρέψει στην πρωθυπουργία.

Λίγο όμως αυτό είχε σημασία καθώς το παρόν είχε προεξοφληθεί από τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος.

Σε αυτό το συνέδριο ο Παπανδρέου είπε τις χαρακτηριστικές φράσεις που γνωρίζουμε όλοι:

"Το ΠΑΣΟΚ, ..., δεν χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, ούτε τεμαχίζεται σε τιμάρια".

Νικημένος όμως και στο τέλος του βιολογικού του κύκλου (πέθανε στις 23.6.1996) ο Ανδρέας Παπανδρέου προσπάθησε να περάσει το μήνυμα και τη σκυτάλη σε όλους μας, με μια δήλωση όχι μόνο κομματικού αλλά εθνικού και οικουμενικού χαρακτήρα.

Πέρα από κάθε κριτική που μπορεί κάποιος να ασκήσει στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που πραγματικά δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να το κάνει και βάσιμα μάλιστα, ο Ανδρέας, ως ιστορική μνήμη βρίσκεται στο χώρο του εθνικού μας κεφαλαίου μαζί με άλλους πολλούς πολιτικούς ηγέτες από άλλες και εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές παρατάξεις ακόμη.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν πάλι, περισσότερο μάλλον λόγω αναγκαιότητας παρά πρόνοιας, να αντιληφθούμε ότι δεν είναι δυνατό ο Έλληνας να πεθαίνει από το χέρι αδελφού όταν δεν λείπουν οι πραγματικοί εχθροί.

Ας ξαναδιαβάσουμε όλοι, μπλέ. πράσινοι, κόκκινοι ή άλλου χρώματος, λίγο περισσότερο από τις δηλώσεις εκείνες του Ανδρέα στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αυτές που ηθελημένα ή άθελα ξεχάσαμε να θυμηθούμε και ας πάρουμε τη σκυτάλη.

Είπε λοιπόν ο Ανδρέας Παπανδρέου:

"Μαζί θα εγγυηθούμε την ενότητα του κινήματος, μαζί θα την εγγυηθούμε.

Το ΠΑΣΟΚ δε γεννήθηκε για να αποτελέσει διάτοντα αστέρα στα δημόσια πράγματα του τόπου.

Ούτε χαρίζεται, ούτε κληρονομείται, ούτε τεμαχίζεται σε τιμάρια.

Οραματίζομαι την Πατρίδα μας να περνά τις Συμπληγάδες με αισιοδοξία και ιστορική πίστη στην αποστολή του Ελληνισμού.

Οραματίζομαι ένα κόσμο δικαιότερο, ασφαλέστερο και ευημερούντα να απαντά στον κόσμο της βαρβαρότητας.

Η ελπίδα μπορεί να γίνει πράξη.

Με ένα νέο ΠΑΣΟΚ που μαζί θα κτίσουμε, το ΠΑΣΟΚ των ονείρων μας και των προσδοκιών του Λαού μας .

Εμπρός λοιπόν για νέες μάχες και νέες νίκες.

Νέες μάχες και νέες νίκες για την Ελλάδα, για την Ελπίδα, για τη Δημοκρατία, για το Λαό".


Ελαφρύ ας είναι το χώμα που τον σκεπάζει.


Σημείωση:

Στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ δημοσιεύουμε κάθε άποψη που μας βοηθά να διευρύνουμε τον ορίζοντα της σκέψης μας και να καταλήγουμε σε ορθά συμπεράσματα.

Ωστόσο κάποιες απόψεις ενδεχόμενα να είναι μονομερείς και κατά συνέπεια παραπλανητικές.

Στον κριτικό αναγνώστη και στο σκεπτόμενο πολίτη ανήκει η ευθύνη του ολοκληρωμένου συλλογισμού.

Επικοινωνία: