Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Τι γνώμη έχει ο Γιώργος Καρατζαφέρης;
Το πιο πάνω video, απόσπασμα από εκπομπή του βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Αδώνιδος - Σπυρίδωνος Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ, δημοσιεύτηκε από το χρήστη της δωρεάν υπηρεσίας You Tube με το όνομα Evonymos.

(βλ. http://www.youtube.com/watch?v=AbdwJm_dGks)

Σχετικά αναφέρθηκε ο E-Lawyer, δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, στο ιστολόγιο που διατηρεί και συγκεκριμένα στην ανάρτησή του (27.8.2009) με τίτλο:

Δηλώσεις βουλευτή για την Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Φυλετικών Διακρίσεων

(Λόγω κωλύματος δε σχολιάζουμε το συγκεκριμένο θέμα).

No news todayPrivé Club είναι επισήμως το blog NoNews-News με την επίσημη σφραγίδα του Blogger (Διαχειριστή).

Σύμφωνα με ανακοίνωση που βλέπει κάποιος όταν προσπαθήσει να συνδεθεί με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι συντάκτες του blog παραβίασαν τους Όρους Υπηρεσίας και έπρεπε να ανασταλεί η δυνατότητα δημοσίευσης αναρτήσεων του blog, φανταζόμαστε, μέχρι να δοθούν εξηγήσεις,

Με άλλη ανακοίνωση (βλ. φωτογραφία πιο κάτω), το ιστολόγιο "... βρίσκεται υπό έξέταση λόγω πιθανής παραβίασης των Όρων Υπηρεσιών..."
Το φαινόμενο, ουσιαστικά, αναγκαστικής παύσης λειτουργίας κάποιων ιστολογίων, που απολαμβάνουν μάλιστα της ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής του κοινού, έχει γίνει μόδα ώστε να διερωτάται πια ο καθένας αν αυτό γίνεται σκόπιμα, ποια είναι η σκοπιμότητα και ποιοι οι άνθρωποι που προκαλούν τα γεγονότα.

Το βέβαιο είναι ότι ούτε οι bloggers τελικά θα φιμωθούν ούτε θα μπορέσει κάποιος ή κάποιοι να αποτρέψουν το ρεύμα κοινωνικής δικτύωσης και συμμετοχής που έχει πάρει πια στην Ελλάδα τη μορφή μιας ειρηνικής ηλεκτρονικής επικοινωνιακής επανάστασης.

Επικοινωνία: