Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Αστρολογικές Προβλέψεις - Ωροσκόπιο




Αστρολογικές Προβλέψεις


Άκης Αντωνίου M.Sc
Αστρολόγος


antoniou@astrognosi.com
http://www.astrognosi.com/


Οδηγίες:

Βρείτε το ωροσκόπιό σας ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας. Στη συνέχεια διαβάστε τις γενικές παρατηρήσεις στο τέλος.

Κριός 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Αυτή είναι μία μέρα στην οποία μπορείς να προσφέρεις και να δεχθείς στοργή και τρυφερότητα. Αν δεν είσαι σίγουρος για τα αισθήματα κάποιου που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μην κάνεις καμία ενέργεια για να αποσπάσεις την προσοχή του.

Ταύρος 20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Παρά τη θέλησή σου μπορεί να αλλάζουν κάποια σχέδιά σου όσον αφορά τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και την αισθηματική σου ζωή. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου δείχνουν να μη σε καταλαβαίνουν.

Δίδυμοι 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες.

Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Είναι μια μέρα που μπορεί να έχεις τα νεύρα σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αιτία. Προκειμένου λοιπόν να καβγαδίζεις, δείξε περισσότερη κατανόηση στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, είτε αυτοί ανήκουν στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό και κοινωνικό.

Λέων 23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Ασχολήσου με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, τακτοποίησε το νοικοκυριό σου. Βγες για ψώνια τροφίμων και η μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα. Αποφάσισε να ασχοληθείς με δουλειές που έχουν σχέση με τον γραπτό και προφορικό λόγο.

Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Σε αυτό το σημείο ενδέχεται να συναντήσεις αντιδράσεις από άλλα άτομα, είτε γιατί δε συμφωνούν με τις δικές σου απόψεις κι ενέργειες είτε γιατί μπορεί να σε βλέπουν ως ένα επικίνδυνο αντίπαλο, ανταγωνιστή κλπ.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου

Εσύ θα συνειδητοποιείς τη θαυμάσια εντύπωση που κάνεις στους άλλους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο εγωκεντρικός και αλαζονικός. Η υποκειμενική σου αντίληψη πάνω στα περισσότερα θέματα μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και να φέρει δυσκολίες στις συνεργασίες σου.

Σκορπιός 24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Μια απρόοπτη αλλαγή σε κάποιο κοινωνικό ζήτημα μπορεί να σας προκαλέσει ένταση. Αν η συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου δείχνει αγένεια-απρέπεια ή ακόμα και αχαριστία, μην ανταποδώσετε τα ίδια.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Ξαφνικά, και χωρίς κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα της ημέρας ως προς τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα ή την αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε να αναλάβετε δουλειές που απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι μέρα καλοπέρασης και αρμονίας. Αυτά μπορείτε να τα πετύχετε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού ή κοντά σε ευχάριστους φίλους.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Σήμερα θα βρεθείς στη δύσκολη θέση να αποφασίσεις αν θα πρέπει να επιμείνεις στη γνώμη σου, την οποία έχεις σχηματίσει μόνος για μία κατάσταση ή αν θα συμβαδίσεις με τη γνώμη των πολλών. Έτσι, ή θα δείξεις πνεύμα συνεργασίας ή θα δείξεις μία παθητική αντίσταση.

Ιχθείς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Σήμερα, ίσως ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επισκευή μηχανημάτων (αυτοκίνητο, μηχανή, pc) ή με ένα βιαστικό μικρό ταξίδι. Ίσως σου συμβεί ένας μικρός τραυματισμός ή αναβολή ή καθυστέρηση μιας τρέχουσας υπόθεσης ή μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια.


Γενικές Παρατηρήσεις:

Το να σας κοροϊδέψει κάποιος όπως κάνουν κάθε μέρα οι επαγγελματίες της πολιτικής, της δημοσιογραφίας αλλά και των επιχειρήσεων είναι πολύ εύκολο και χωρίς να χρειάζεται να σας πει ψέμματα.

Το ωροσκόπιο που διαβάσατε είναι προβλέψεις για τις 19 Δεκεμβρίου 2008. Στη φωτογραφία που ακολουθεί (κάντε κλικ για μεγαλύτερη) είναι η απόδειξη από τον Πολίτη της Κύπρου που θα βρείτε ηλεκτρονικά στη σελίδα: http://www.politis.com.cy/



Να είστε πολύ προσεκτικοί λοιπόν όταν διαβάζετε Τριανταφυλλόπουλους και Καρατζαφέρηδες και όταν βλέπετε και τους άλλους παπαγάλους της δημοσιογραφίας και κοράκια της Δημοκρατίας μας.

Καιρός για καφεδάκι και κουβεντούλα στον Πειραιά





Η εικόνα "τραβιέται" αυτή τη στιγμή.

Βλέπεις κανένα σύννεφο;

Καλό μήνα



Σήμερα είναι πρώτη (1) Φεβρουαρίου 2009.

Αν είχατε να κάνετε κάτι τον Ιανουάριο του 2009 σας πληροφορούμε ότι δεν μπορείτε πια. Πάει, πέταξε το πουλάκι.

Κοίτα τουλάχιστον το Φεβρουάριο να πας καλύτερα.

Το blog Σοβαρά-Αστεία



Αυτό το blog πρέπει να το δείτε όταν αισθάνεστε "πεσμένοι".

http://arpaxta.blogspot.com/

Ο blogger έχει χιούμορ αλλά και ένστικτο.

Μέσα από τα πολλά θέματα που μπορούν να σας ανεβάσουν εμείς διαλέξαμε μερικές αναρτήσεις σχετικά με τον Ταρζαν(άκη) Μάκη και σας τις παρουσιάζουμε πολύ σύντομα.

Στην φωτογραφία της πρώτης ανάρτησης που επιλέξαμε ο blogger παρουσιάζει μια διαφήμιση για την ηλεκτρονική έκδοση της Ζούγκλας το zougla.gr.

Η διαφήμιση λέει:

Zougla.gr - Μπές αν τολμάς.

Και ο blogger απαντά:

Εγώ τόλμησα καί μπήκα αλλά ..... αηδίασα καί βγήκα

Ακους Ταρζάν ????


Σε άλλη ανάρτηση έχει φωτογραφία από πατάτες που περιμένουν να πουληθούν.

Η ταμπέλα γράφει:

Πατάτες Τριανταφυλλόπουλου, 1,10 ευρώ

Και ο blogger σχολιάζει:

Τελικά πουλάει ακριβά ο Ταρζάν

Μπείτε και... βρείτε μόνοι σας.

http://arpaxta.blogspot.com/

Είναι πολλά τα καλούδια.


Επικοινωνία: