Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Χαρίζω οικόπεδα





Την απορία του εκφράζει ο πρόεδρος του κόμματος «XAΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.Ε.)» μέσω της υποχρεωτικής δημοσίευσης των οικονομικών του κόμματός του στο σχετικό τεύχος της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Φόρο στα χρωστούμενα τον καλεί το κράτος να πληρώσει και διερωτάται για ποιόν λόγο. Τελικά το κόμμα «XAΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.Ε.)» πρέπει να είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Eιδική έκθεση εκλογικών εσόδων και δαπανών του Πολιτικού Κόμματος «XAΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.Ε.)».

1) Τα έσοδα του Κόμματος ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.Ε) προέρχονται από δανεισμούς.

Από αυτά δαπανήθηκαν 24.000 Ευρώ με 2 υποψήφιους Βουλευτές μόνο στη Β’ Αθηνών και πήραμε σταυρούς προτίμησης από 1.367 εκτυπώσαμε 2.000.000 ψηφοδέλτια και από αυτά στείλανε 2.000 ψηφοδέλτια.

ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.) Πρόεδρος του ΠΑΕΚΕ Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ ΑΘΗΝΩΝ και Α΄ ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΖΑΛΑΖΙΔΗΣ. Και συνυποψήφια Βουλευτίνα ΤΖΑΛΑΖΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Νικολάου.

Ξοδέψαμε 24.000 € για να στείλουμε 2.000.000 ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια και από αυτά έστειλαν μόνο στη Β΄ Αθηνών 200.000 ψηφοδέλτια και από αυτά έδωσαν σε 600.000 ψηφοφόρους μόνο 1.367 ψηφοδέλτια.

Τα 2.000.000 ψηφοδέλτια ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ, ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Α.Ε.Κ.Ε.) δεν πήγαν στα χέρια των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Για τα 24.000 € που τα χρωστάω, το Κράτος με καλεί να πληρώσω φόρο.

Πρόεδρος του ΠΑ.Ε.Κ.Ε. Υποψήφιος Βουλευτής − Ευρωβουλευτής ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΖΑΛΑΖΙΔΗΣ.

Αθήνα, Αχαρνών 100 με Αμφιλοχίας 2, Άγιος Παντελεήμων τηλ. 6944130---. Γιατί πληρώνουμε φόρους.

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πρόεδρος
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΖΑΛΑΖΙΔΗΣ

Θα μας αδειάσουν τη γωνιά;




Ούτε στο μαγαζάκι του πατέρα του να ήταν ο δήμαρχος και η παρέα του δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι.

Τα εκατομμύρια είναι πετσετάκια για τον καλαθοσφαιριστή που καλύτερα να τον πληρώναμε να έπαιζε μπάσκετ μέχρι τα βαθιά γεράματα παρά να του δίναμε το τιμόνι του δήμου της πόλης.

Μεγάλη ευθύνη βέβαια έχει και το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια του λιμανιού αφού επί σειρά ετών με μόνο στόχο την επικράτηση σε ψήφους και ποσοστά στηρίζει την πολιτική μαφία του Πόρτο Κορλεόνε σε όλα τα επίπεδα.

Οι κύριοι αυτοί αφού μάζεψαν τους φίλους τους σχημάτισαν συνδυασμούς και κατέβηκαν στις εκλογές.

Χωρίς να εξετάσουμε από που κρατάει η σκούφια τους και επιτέλους αν έχουν τα εφόδια να διαχειριστούν τα κοινά τους δώσαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα εμπιστευόμενοι το κόμμα των πρασίνων να ξετινάξουν τα δημόσια ταμεία.

Η γαλάζια καμόρα που κυβερνούσε από το 2004 δεν έχει ασφαλώς τη μόνη ευθύνη για το διεθνή εξευτελισμό μας και την ατιμωτική παραχώρηση κάθε κυριαρχικού δικαιώματος για το οποίο οι παππούδες μας (όχι όλων) εργάστηκαν και πολέμησαν.

Δεν σήκωνε μόνη της τη σημαία της διαφθοράς και της παρακμής.

Στη διακυβέρνηση της χώρας μας συμμετείχαν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παρακρατικοί αιρετοί και διορισμένοι απ΄όλες τις παρατάξεις που έπιναν εις υγείαν των κορόιδων μέχρι και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα και αίματος της χώρας αφού την είχαν μετατρέψει σε ευρωδραχμές.

Διότι τα ευρώ έχουν, πως να το κάνουμε, άλλη αξία στο Ελλαδιστάν.

Στην Ελλάδα το δυνατό νόμισμα της Ευρώπης είναι πληθωριστικό αφού σηκώνει τα βάρη της παραοικονομίας του δημοσίου το οποίο όμως ούτε σήμερα που έχει αποκαλυφθεί δεν καλείται να πληρώσει τα σπασμένα, να λογοδοτήσει και να επιστρέψει τα κλεμμένα.

Άνθρωποι που δεν είχαν δεύτερο εσώρουχο βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή και απολαμβάνουν τα καλά της Πολιτείας (με την κακή έννοια της πολιτικής θεωρίας).

Δυστυχώς δεν είναι μακριά η μέρα που ο λαός μας θα λέει μπράβο στους Πυρήνες της Φωτιάς και θα ζητά δικαιοσύνη από την Σέχτα Επαναστατών ή ίσως τον Επαναστατικό Αγώνα αφού η ευνομούμενη (και καλά) Ελληνική Δημοκρατία απέδειξε και πάλι, όπως άλλωστε αποδεικνύει και όλη η σύγχρονη Ελληνική ιστορία μας από την απελευθέρωση, ότι είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε τις ελευθερίες μας.

Μέχρι τότε διαβάστε τα καμώματα του δημάρχου μας όπως παρουσιάζονται στο σχετικό φάκελο της PiraeusPress.


Εμείς ένα έχουμε να πούμε από τα βάθη της καρδιάς μας:

Στον αγύριστο!


Επικοινωνία: