Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βρήκαμε ποιός έφαγε την Άντζελα Γκερέκου



Ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ (και Σεΐχης) Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani είναι αυτός που κυριολεκτικά έφαγε με τα μάτια του την πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου.

Όπως διαπιστώνετε και εσείς στη φωτογραφία, ο Σεΐχης ήταν έτοιμος να υπογράψει πολλές συμφωνίες εμπορίου και γενικότερης συνεργασίας με την Ελλάδα αν μεσολαβούσε η κα Γκερέκου.

Δυστυχώς τα αμήχανα μυαλά του Μαξίμου δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν το άστρο της Άντζελας όπως θα έπρεπε, με πρωταρχικό σκοπό το συμφέρον της Πατρίδας μας, όπως το αντιλαμβανόμαστε βέβαια εμείς και όχι αυτοί.

Τη δύναμη της ισχύος μιας ελκτικής γυναικείας παρουσίας την ξέρουν πολύ καλά όσοι έχουν πόστα στρατηγικής σημασίας είτε είναι φανερά είτε κρυφά.

Ο Μπερλουσκόνι έχει στη λογική αυτή συμπεριλάβει στη κυβερνησή του, με επιτυχία, πολλά γυναικεία ονόματα. Το ίδιο γίνεται και στη Γαλλία.

Σε ένα άλλο επίπεδο, είναι γνωστό ότι πολλές κυρίες έχουν ριχτεί εσκεμμένα δίπλα σε επιφανείς κυρίους που νομίζουν, οι αφελείς, ότι αρέσουν.

Όταν λοιπόν βρίσκεις κάποια που ξέρει και να αρθρώνει και πολιτικό λόγο δεν την πετάς έτσι εύκολα στα αζήτητα.

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με την Κυβέρνηση και γενικότερα το ΠΑΣΟΚ και είναι κυλισμένοι στα σκατά. Κανείς δεν διανοήθηκε (ακόμη) να τους πειράξει.

Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να προσφέρει η Άντζελα Γκερέκου σε ένα αποφασιστικό υπουργείο που θα έκλεινε συμφωνίες υπέρ μας.

Και ενώ κάποιες φωτογραφίες και ένα αισθησιακό παρελθόν είχαν ξεπεραστεί από όλους και κυρίως από την ίδια την υφυπουργό βρέθηκε δήθεν το φορολογικό ατόπημα του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου που αποκαλύφθηκε ασφαλώς την κατάλληλη εποχή όταν είχε κορυφωθεί η εσκεμμένη τρομοκρατία κατά συγκεκριμένων πολιτών.

"Δώστε τα μας για να μην σας τα πάρουμε", αν μας καταλαβαίνετε... Και δεν εννοούμε τους γιατρούς!

Δυστυχώς η Άντζελα μιλούσε πολύ και ο πρόεδρος δεν της το συγχώρεσε.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε ότι μια από τις πρώτες αναρτήσεις αυτού εδώ του μπλόγκ ήταν για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων. Όλων. Σταθερών, κινητών ακόμη και δορυφορικών.

Οι παρακολουθήσεις γίνονται απομακρυσμένα με τη χρήση λογισμικού που είναι εγκατεστημένο στα κεντρικά τηλεφωνικά ψηφιακά συστήματα των εταιρειών τηλεφωνίας.

Επεκτείνονται αυτόματα σε κάθε αριθμό που καλείτε ή σας καλεί και δημιουργείται έτσι ένας ιστός παρακολούθησης από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει.

Μόνο οι πρεσβείες ορισμένων χωρών στη χώρα μας, όπως της Αγγλίας, έχουν αναπτύξει αξιόπιστα σύνθετα συστήματα επικοινωνίας που αποφεύγουν τις παρακολουθήσεις είτε με τη χρήση δορυφορικής τεχνολογίας, είτε με ειδικό υλικό και λογισμικό άκρων, είτε με τη χρήση παλιάς τεχνολογίας καθώς στην περίπτωση αυτή η χρήση του παλιού είναι ό,τι πιο σύγχρονο.

Εγώ τα λέω, εγώ τ΄ακούω.


* Η φωτογραφία (www.papandreou.gr) από την υπογραφή διμερών συμφωνιών συνεργασίας μετάξυ Κατάρ και Ελλάδος που έγινε στις 3 Μαΐου 2010 παρουσία του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών του Κατάρ Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani και του Έλληνα όμοιου ομολόγου του Γιώργου Παπανδρέου.

Επικοινωνία: