Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Προκαλεί πάλι ο Μίχας



Πάλι προκλητικός στο ίδιο τροπάριο ο παράνομος νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ασυμβίβαστα συντονιστής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Αντί να βγάλει καμιά ανακοίνωση η νομαρχία Πειραιά για την πρόσληψη του επικοινωνιολόγου Γιώργου Σεφερτζή και το μισθό του που πληρώνουμε όλοι μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού συνεχίζει ο νομάρχης να μας δουλεύει στον ίδιο ρυθμό των παλιότερων χρόνων και νομίζει ότι οι δηλώσεις του θα μένουν αναπάντητες.

Διαβάστε λοιπόν την είδηση από σημερινό δελτίο τύπου (20.1.2009):

"Στην διακοπή λειτουργίας πρατηρίου ξηρών καρπών και ζαχαρωτών, προχωρά η Νομαρχία Πειραιά μετά την ανεύρεση σ' αυτό, ληγμένων προϊόντων και προϊόντων που δεν έφεραν ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα, όπως επιβάλλεται από την νομοθεσία"

Τα αναφερόμενα προϊόντα είχαν λήξει, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, από το 2006 και 2007 σε επιχείρηση στην οδό Ναυαρίνου στο κέντρο του Πειραιά.

Διαβάστε και τη δήλωση του νομάρχη:

«Οι συνεχείς μας έλεγχοι αποδίδουν καρπούς παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό.

Μπορεί η Κυβέρνηση να αγνοεί τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας όμως εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον καθημερινό αγώνα για την προστασία των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα σε εκείνους που επιμένουν να μην συνειδητοποιούν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους».




Διαβάστε και την απορία του σκεπτόμενου πολίτη:

"Γιάννη μου, αφού οι έλεγχοι είναι συνεχείς και καθημερινοί όπως μας λες, τότε πώς τα προϊόντα στην επιχείρηση αυτή, που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και δίπλα από τις υπηρεσίες ελέγχου της νομαρχίας, ήταν στο ράφι της ληγμένα από το 2006 και 2007;

Άρα κανένας καθημερινός και συνεχής έλεγχος δε γίνεται και λες ψέμματα πάλι. Αν γινόταν οι ελεγκτές της νομαρχίας θα τα είχαν ανακαλύψει από το 2006.

Γκέ, γκε; "

Διαβάστε και την αλήθεια:

Η νομαρχία Πειραιά έχει τόσο προσωπικό ήδη που θα μπορούσε να στελεχώσει τις νομαρχίες όλης της Αττικής.

Υπάρχουν υπηρεσίες ολόκληρες στη νομαρχία όπως η Αλιείας, η Εργασίας, κλπ χωρίς κανένα αντικείμενο!

Οι υπάλληλοι εκεί απλά κάθονται.

Αλλά και στις άλλες υπηρεσίες είναι τόσο το προσωπικό που δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας. Έτσι οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι "σκαστοί" στα μαγαζιά ή στα σπίτια τους.

Αν έκανε ένα προσκλητήριο ο νομάρχης κάποια στιγμή ούτε τους μισούς δε θα έβρισκε.

Άλλωστε τα καθιερωμένο προνομιακό ωράριο της νομαρχίας Πειραιά είναι 8.30 με 14.30 (6ωρο). Αλλά ούτε και αυτό τηρούν οι υπάλληλοι γιατί απλά οι άνθρωποι δεν έχουν τι να κάνουν!

Όσο για τις ανακαλύψεις των ελεγκτών της νομαρχίας αυτές προέρχονται κατά κύριο λόγο:

1. Από καταγγελίες πολιτών

2. Από ειδοποιήσεις άλλων υπηρεσιών πχ τελωνείο που λόγω αρμοδιότητας οι υπηρεσίες της νομαρχίας θα πρέπει να χαρακτηρίσουν ως ακατάλληλα προβληματικά προϊόντα για τα νόμιμα. Καταστροφή, κλπ

Φτάνει πια το παραμύθι!

Τίποτα δε θα μένει αναπάντητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: