Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Έτσι "επαύθη", από το Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ζούγκλα, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Γ. Οικονομόπουλος





[ Πολλοί θα ήθελαν να "παυθούν" με αυτόν τον τρόπο ]




Διαβάστε και την αλήθεια:

[Η φωτογραφία (κάντε κλικ για μεγαλύτερη) από το επίσημο δελτίο τύπου της νομαρχίας Πειραιά και του νομάρχη Γιάννη Μίχα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του]

29.1.2003 -Μετακινήσεις υπαλλήλων σε υπηρεσίες της Νομαρχίας


Ενισχύονται με προσωπικό οι υπηρεσίες

Με απόφαση του Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα έγιναν οι ακόλουθες μετακινήσεις υπαλλήλων στις υπηρεσίες της Νομαρχίας Πειραιά:

Α. Μετακινούνται οι κάτωθι προϊστάμενοι Διευθύνσεων:

1. Ο υπάλληλος Σταύρος Κωστόπουλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με ειδικότητα Αρχιτέκτονος Μηχανικού με βαθμό Δ/ντή από τη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού στη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού.

2. Ο υπάλληλος Γεώργιος Χαράλαμπος Οικονομόπουλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού με βαθμό Δ/ντή, από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος - Τεχνικών Υπηρεσιών στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού.

3. Η υπάλληλος Παναγιώτα Τσιπουρά του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Δ/ντή από τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού.

4. Η υπάλληλος Ευαγγελία Λώλη - Χρονοπούλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Δ/ντή από τη Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού στη Διεύθυνση Εργασίας.

Β. Ανατίθενται καθήκοντα προϊσταμένων Διευθύνσεων
στους κάτωθι υπαλλήλους:

1. Η υπάλληλος Κωνσταντίνα Οικονομοπούλου του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με ειδικότητα Αρχιτέκτονος Μηχανικού με βαθμό Α΄ στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

2. Ο υπάλληλος Στέφανος Λυμπιτάκης του κλάδου ΠΕ Μηχανικών με ειδικότητα Τοπογράφου -Αγρονόμου με βαθμό Α΄ στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Γ. Μετακινήσεις υπαλλήλων

Επτά επιπλέον υπάλληλοι με βαθμό Α΄ - δύο από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και πέντε από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών - μετακινούνται στη Διεύθυνση Εργασίας για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: