Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Το ανέκδοτο της Ρέιτσελ



"ΕΓΩ είμαι ο ΜΙΧΑΗΛ"


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ η Ρέιτσελ Γκρίν, κατά κόσμο Τζένιφερ Άνιστον, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "Τα φιλαράκια" (Friends), είναι εκείνη που κρύβεται πίσω από το όνομα "Μιχαήλ Αγγελόπουλος" και το blog "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ".

Η Τζένιφερ είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2003 και είχε αποδεχτεί τότε σε μια απλή και λιτή εκδήλωση της νομαρχίας Πειραιά ως δώρο σύνθεση τριών έργων από λάδι, δημιουργία του νομάρχη και ζωγράφου Πειραιά Γιάννη Μίχα.

Όταν όμως τοποθέτησε τους πίνακες στην οικία της που διατηρεί στους λόφους του Μπέβερλι άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα.

Το σκυλί της Τζένιφερ άρχισε να νιαουρίζει, το στερεοφωνικό έπαιζε μόνο του "Τα Παιδιά του Πειραιά" και ο εκτυπωτής στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της άρχισε να τυπώνει τα δελτία τύπου της νομαρχίας Πειραιά.

Μετά την εξέταση των πινάκων από ειδικούς της NASA διαπιστώθηκε ότι ορισμένες πινελιές στα έργα του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα περιείχαν μυστικό κώδικα ραβδοψηφίων που μεταφραζόταν στους αριθμούς 6-6-6.

Μετά από αυτό η Τζένιφερ, ως πιστή χριστιανή, ορκίστηκε να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα μέσα από το blog "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" που θα διατηρεί και θα ενημερώνει με το ψευδώνυμο "Μιχαήλ Αγγελόπουλος".

Σύμφωνα επίσης με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ, την ηθοποιό θα επισκεφτεί σύντομα και ο γνωστός δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλας για να συλλέξει στοιχεία αλλά και υλικό για τις εκπομπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: