Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Η Αλήθεια έχει πικρή γεύση




Όταν ξεκίνησα αυτό το blog σκοπό είχα να σας πληροφορήσω για το πραγματικό πρόσωπο του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα όπως το έζησα εγώ ο ίδιος μέσα στη Νομαρχία Πειραιά γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.

Επανειλημμένως είχα προσπαθήσει να επιστήσω την προσοχή τόσο στη Διοικητική όσο και στην Ποινική Δικαιοσύνη για γεγονότα που αφορούσαν τόσο το πρόσωπό μου άμεσα όσο και το Δημόσιο Συμφέρον αλλά και δικαιώματα τρίτων που συστηματικά και μεθοδευμένα παραβιάζονταν.

Ήταν υποχρέωσή μου.

Είχα δώσει τον Όρκο.

Να τηρώ το Σύνταγμα. Να υποτάσσομαι στις επιταγές των Νόμων.

Εάν η Δικαιοσύνη είχε ανταποκριθεί στο θεσμικό της ρόλο τότε δεν θα ήταν απολύτως απαραίτητη και σκόπιμη η διατήρηση αυτού του blog.

Έχετε όμως και εσείς Δικαιώματα. Έχετε δικαίωμα στη Γνώση. Έχετε δικαίωμα στην Πληροφόρηση. Έχετε δικαίωμα στη Δημοκρατία.

Σήμερα ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό του, όπως έπρεπε να κάνει τόσα χρόνια, μου επέδωσε μέσω δικαστικού επιμελητή απροειδοποίητα, χωρίς ουδέποτε να με ενημερώσει ότι ενοχλείται από τα γραφόμενά μου και για ποιο λόγο, Αγωγή και με προσκαλεί να "τα πούμε" στα Δικαστήρια.

Επιτέλους.

Ένας από τους στόχους επιτεύχθηκε.




Ήταν η συζήτηση της ουσίας ενώπιον Δικαστηρίου.

(Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε πότε έχει οριστεί δικάσιμος)

Θα επιτευχθούν όλοι όμως οι στόχοι τελικά και θα δικαιωθούμε όσοι πιστεύουμε ότι ο Μίχας από συνεχώς Διαμαρτυρόμενος πρέπει να γίνει Ορθόδοξος και να λογοδοτήσει.

Η Αλήθεια έχει πικρή γεύση την οποία εμείς δοκιμάζουμε καθημερινά ενώ ο Μίχας από "τον καναπέ" κάνει πολιτική.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μίχα και τους συνεργάτες του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν είσαι ο πρώτος, αλλά ούτε και θα είσαι ο τελευταίος blogger που τον πανε στα δικαστήρια. Προ μηνών καταδικάστηκε blogger στην Αιτωλοακαρνανία σ'ενα χρόνο φυλάκιση με αναστολή. Το blog του το έκλεισαν, αλλά ανοιξε άλλα 20 στη θέση του πρώτου.
Καλό κουράγιο...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορείτε να βάλετε ένα λινκ στην εν λόγω δημοσίευση?

Michael Angelopoulos είπε...

http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/02/blog-post_06.html

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ειμαι μαζι σου οσον αφορα τη διωξη σου λογω του μπλογκ.Ομως,τι ζορι τραβας με το Μιχα και μονο;Μηπως οι υπολοιποι "αρχοντες" του Πειραια ειναι καλυτεροι;Γι'αυτους γιατι δε γραφεις;

Ενας Πειραιωτης

Michael Angelopoulos είπε...

Διαβάστε την ανάρτηση του 2008 για να καταλάβετε από πού ξεκίνησε η υπόθεση με το Γιάννη Μίχα

Jimmy Kane είπε...

Κ. Μηχαηλ σας έκανε αγωγη επιδη υπογράφετε επώνυμα ε? Μα τι $@&$)& ο κ. Μιχας. Μα τι )&&$@.

Επικοινωνία: