Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Οι bloggers αναλύουν



Από το blog: http://avragioz.blogspot.com/

"ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ (Γ. Ζαμπέτας) - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

Έκανα blogότσαρκα σε φιλικά blogs, κι ενώ είχα κατά νου συγκεκριμένο θέμα, έπεσα πάνω σε αναρτήσεις, που αφορούν αντιπαλότητα του μπλόκερ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, με τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα και την εξωφρενική απαίτηση του εν λόγω Νομάρχη, να απαιτεί με αγωγή, αποζημίωση 150.000 € από τον κ. Αγγελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με τη βοήθεια του (πρώην) Επιθεωρητή, πήγα στο http://edo-peiraias.blogspot.com/ και σύμφωνα με την αρχική από 10-9-2008 καταγγελία, με θέμα: Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2008

Ποιός θα βάλει Φρένο στον Παράνομο Νομάρχη;Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας θα συνεχίσει τις παρανομίες του αν δεν βρεθεί επιτέλους κάποιος να του βάλει φρένο.

Με λένε Μιχαήλ Αγγελόπουλο και είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά.

Ή μήπως δεν είμαι;

Διορίστηκα το 2005 με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αλλά το 2007 ο παράνομος Νομάρχης αποφάσισε ότι θα πρέπει να με απολύσει από τη Νομαρχία παρόλο που ήμουν μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και προστατεύομαι από το Σύνταγμα.

Το Σύνταγμα βέβαια μάλλον δεν το έχει διαβάσει ο κ. Νομάρχης γιατί αν το είχε διαβάσει δεν θα το παραβίαζε συστηματικά και μεθοδευμένα τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να διοικούν τη Νομαρχία Πειραιά και να ορίζουν άμεσα ή έμμεσα τις τύχες και τις περιουσίες χιλιάδων πολιτών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όταν το Σεπτέμβριο του 2005 ανέλαβα υπηρεσία έδωσα όρκο να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Τοποθετήθηκα στη Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής της Νομαρχίας, υποθέτω λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο της Πληροφορικής, αφού είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε σχετικές εταιρείεςγια χρόνια.

Από τις πρώτες μέρες όμως της υπηρεσίας μου κατάλαβα ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και να παραμείνω πιστός στον όρκο που έδωσα αλλά και να διατηρώ αρμονικές σχέσεις με την ήδη παγιωμένη κατάσταση στη Νομαρχία.

Ο λόγος ήταν ότι η διαμορφωμένη και καθημερινά συντηρούμενη κατάσταση στη διαχείριση τόσο των κοινών όσο και των ιδιωτικών θεμάτων στην υπηρεσία απείχε πολύ από ότι θα περίμενε κανείς από ένα Νομάρχη πρός όφελος βέβαια των λίγων και εκλεκτών και με μέτρο τις προσωπικές επιδιώξεις.

Αυτό έρχονταν σε αντίθεση με την εικόνα που είχα από τα ΜΜΕ για τη Νομαρχία Πειραιά.

Πίστευα και εγώ όπως φαντάζομαι πιστεύουν και πολλοί άλλοι σήμερα ότι στον Πειραιά και ιδιαίτερα στη Νομαρχία δίνεται αγώνας για τα δικαιώματα του πολίτη.

Κατάλαβα όμως από μέσα πια και με το χειρότερο τρόπο ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Στο blog αυτό θα αποκαλύψω σιγά σιγά τη γύμνια του παράνομου Νομάρχη και του περιβάλλοντός του γι' αυτό όπως λένε και στο ραδιόφωνο "Μείνετε συντονισμένοι"...

Καθαρή Νομαρχία, Καθαρός Πειραιάς, Καθαρή Ελλάδα -

Μιχαήλ Αγγελόπουλος mangelopoulos@hotmail.com

Αναρτήθηκε από Michael Angelopoulos στις 8:12 μμ


Από το κείμενο φαίνεται, ότι ενώ ο υπάλληλος αυτός είχε εμπειρία ηλεκτρονικού (άρα χρήσιμος για την υπηρεσία), δυστυχώς δεν διέθεται γνώσεις και εμπειρία χειροκροτητού ή σπόνσορα πολιτικού προϊόντος (άρα άχρηστος για φιλόδοξο πολιτικό), δι ό μάλλον και απολύθηκε σε 2 χρόνους.

Στον τίτλο, άθελά του λόγω έλλειψης νομικών γνώσεων (γνωστής ως συγγνωστής πλάνης) ο κατά τα λοιπά νομίμως καταγγέλων κ. Αγγελόπουλος, αντί να πει "ο Νομάρχης κ. Γιάννης Μίχας με απέλυσε παράνομα", εκ παραδρομής γράφει "...στον παράνομο Νομάρχη" και αυτό είναι προφανέστατο, γιατί ο άνθρωπος πουθενά δεν αναφέρεται στις διαδικασίες εκλογής του εν λόγω Νομάρχη, αλλά στη προσωπική του αγανάκτηση !!!

Γκέκε;;;

Σε αναρτήσεις του http://edo-peiraias.blogspot.com/ βλέπουμε:

- 1. Τρίτη 20-1-2009 "προκαλεί πάλι ο Μίχας"

- 2. Τετάρτη 21-1-2009 "Πάλι με τον πολίτη παίζει ο Μίχας"

- 3. Δευτέρα 26-1-2009 "Συνέλαβε την μικρή Τερέζα η Νομαρχία Πειραιά"

- 4. Τρίτη 27-1-2009 "Σταυρώνει τη Νομαρχία Πειραιά ο ΟΛΠ"

- 5. Τετάρτη 28-1-2009 "Είναι ψιλό το γαζί της Νομαρχίας Πειραιά - Κατάσχεση 5,5 τόνων τυριών με παραπλανητικές και ελλιπείς συμάνσεις - Ανάκληση μη κανονικού/νοθευμένου βαμβακέλαιου".

Στις αναρτήσεις αυτές (και άλλες) ο μπλόκερ Μ. Αγγελόπουλος, περισσότερο προβάλει τις ανακοινώσεις του Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, παρά τα δικά του σχόλια, τα οποία παρακαλώ είναι πλήρως αιτιολογημένα και σαν πολίτης απαιτεί απαντήσεις.

Του κάνει μια πολύ απλή πολιτική κριτική.

Ακόμα και στη ανάρτηση της Πέμπτης 29-1-2009, όταν έστω καθ' υπερβολή λέει ότι "του αξίζει η φυλακή" το λέει γιατί πιστεύει ότι αυτά που ο ίδιος γνωρίζει, είναι πολλά και αξιόποινα και δεν είναι παράνομο ούτε προσβλητικό, γιατί είναι πολύ συνηθισμένο, είτε να παινεύεται καθ' υπερβολήν ένας πολιτικός, είτε να κατακρίνεται με τον πλέον έντονο τρόπο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συνεδριάσεις των δημοτικών ή νομαρχιακών συμβουλίων, οι Δήμαρχοι κι οι Νομάρχες ακούνε από τους επίσημους πολιτικούς αντιπάλους τους πολύ χειρότερα απ' ότι γράφει ο κ. Αγγελόπουλος γαι τον Νομάρχη κ. Μίχα.

Έτσι κ. Νομάρχα;

Κι ο πολίτης δεν είναι θεατής, εντάξει;

Όσον αφορά τη χρήση μικρού ονόματος στο ΦΕΚ διορισμού του κ. Γεωργίου-Κυριάκου Σεφερτζή ως επικοινωνιολόγου και συμβούλου της Νομαρχίας Πειραιά, το οποίο κατά τον καταγγέλοντα, ποτέ του δεν χρησιμοποιούσε ο διορισθείς, βεβαίως δεν είναι παράνομο επί διπλού ονόματος, αλλά βεβαίως και έχει δικαίωμα ο πολίτης να απαιτήσει εξηγήσεις, γιατί όντως είναι αξιοπερίεργο, να θυμήθηκε το όνομα αυτό, μόνο για τον διορισμό.

Είναι δε συγχωρητέα τα φραστικά λάθη του πολίτη, όταν ο πολίτης προδήλως στερείται εξειδικευμένων νομικών γνώσεων και αδυνατεί να διαθέτει νομικό σύμβουλο σε καθημερινή αμοιβόμενη σχέση συνεργασίας.

Αυτό είναι λόγος για να του ...ράψουν το στόμα;;;

Τέλος διαπιστώσαμε, ότι τόσο το http://edo-peiraias.blogspot.com/ όσο και ο μπλόκερ κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, όχι μόνο δεν αποκόμισαν κανένα οικονομικό όφελος από τη καθαρή κριτική αντιπαράθεση με τον Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχο, αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ότι πρέπει ήδη να έχει υποστεί ζημία και ταλαιπωρία μεγάλη.

Για όλα τα παραπάνω, κι επειδή τα blogα δεν τα φτιάχνουν δικηγόροι (που να προλάβουν οι άνθρωποι), αλλά απλοί πολίτες με προβληματισμούς και ευαισθησίες,

Το Συνοδικό μας, αποφάσισε:

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο http://edo-peiraias.blogspot.com/ και στον μπλόκερ Μιχάλη Αγγελόπουλο, για να μπορεί να εκφάζει ελεύθερα τις απόψεις και τις γνώμες του μέσα από τα blogα και απαιτούμε από τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, αφενός να αποσύρει την απαράδεκτη αγωγή του για αποζημίωση και αφετέρου να δίνει πολιτικές απαντήσεις στους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους έχουν υποστεί διώξεις κι έχουν χάσει τη δουλειά τους.

"Γιαννάκη, κάτσε φρόνημα, μη γίνεσαι ρεζίλι" που έψαλε κι ο συγχωρεμένος ο Ζαμπέτας.

Κε Γιώργο Παπανδρέου μήπως πρέπει να επιληφθείτε για τον ηρακλειδέα ;

Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ στις 5:07 μμ 0 σχόλια


Δηλώσεις Αθανασάκη και Ραγκούση για τα blogs



Αθήνα - (Βλ. http://www.greekinsight.com/?conID=7488 - 27.2.2008)

Για «κωμικοτραγική προσπάθεια της κυβέρνησης όπως εκδηλώθηκε χθές και σήμερα», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης κληθείς να σχολιάσει προχθεσινές αναφορές του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη στη Βουλη για το θέμα με το δημοσιογραφικό blog.

Ο Γ. Ραγκούσης πρόσθεσε ότι «μας προκαλεί γέλιο ένας ισχυρισμός, όταν όλοι πολύ καλά γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο blog είχε εξειδικευθεί στις επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και στελεχών του Κινήματος» και είπε ότι το τραγικό της προσπάθειας της κυβέρνησης αφορά την «επιχείρηση συσχέτισης δύο τελείως ανόμοιων πραγμάτων».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «είναι πρόδηλη η αντίφαση του κ. Αλογοσκούφη, διότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όταν κάνουν ερωτήσεις τις κάνουν επωνύμως και δεν πραγματοποιούν καταγγελίες ή κάτι σχετικό».

«Κάθε τέτοια προσπάθεια, να συσχετισθεί το Κίνημα με τέτοιου τύπου πρακτικές, είναι εξαιρετικά λυπηρή και ξεπερνά κάθε όριο όταν προέρχεται από μια κυβέρνηση που έχει ξεπεράσει όλα τα ανεκτά όρια στα ψέμματα», είπε ο κ. Ραγκούσης.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης είπε ότι όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες μέρες δεν πρέπει να μας οδηγήσουν, σε καμία περίπτωση, «σε ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον των blogs και των bloggers».

Ο Νίκος Αθανασάκης κάλεσε το Γιώργο Αλογοσκούφη «να τα αφήσει αυτά» και «να δώσει ρητές απαντήσεις στον κοινοβουλευτικό έλεγχο για όσα έχει ερωτηθεί και αρνείται να απαντήσει».

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε ότι σε

«κάθε blog μπορούν να δημοσιευθούν γεγονότα ή πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και έχουν χρησιμοποιηθεί είτε για να τεθούν ερωτήματα είτε για να γίνει περαιτέρω ρεπορτάζ.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έκνομες ενέργειες, εκβιασμούς ή ότι άλλο και η προσπάθεια σύνδεσης αυτών των ανόμοιων πραγμάτων από τον κ. Αλογοσκούφη είναι απαράδεκτη και άθλια».

Επανερχόμενος στο θέμα ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «ο Γ. Αλογοσκούφης κι η κυβέρνηση στο σύνολό της -γιατί τον ακολούθησε σήμερα και ο κ. Ρουσόπουλος- επιχείρησαν μια απαράδεκτη συσχέτιση του ΠΑΣΟΚ με το συγκεκριμένο blog, γιατί (διαφορετικά) όταν είχαν κατατεθεί οι ερωτήσεις (των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ) όφειλε η απάντησή του να είναι ότι η ερώτηση στηρίζεται σε ανώνυμα blogs και δεν απαντώ».

«Πρέπει κι ο ίδιος να ανακαλέσει και η κυβέρνηση στο σύνολό της να κάνει την αυτοκριτική της. Είναι απαράδεκτη η διολίσθηση της πολιτικής ζωής του τόπου με τέτοιες τεχνικές.

Ουσιαστικά χθες ο κ. Αλογοσκούφης συκοφάντησε, με ένα τελείως ανυπόστατο και αστήρικτο τρόπο, τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αυτό δεν απέχει και πάρα πολύ από αυτό που γίνεται μέσα από αυτά τα blogs εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και στελεχών του Κινήματος.

Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτοί το κάνουν ανωνύμως, ενώ ο κ. Αλογοσκούφης το έκανε και επωνύμως», κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Διαβάσατε τι λέει ο κ. Αθανασάκης.

Πώς μεταφράζονται αυτά με το γεγονός της Αγωγής που κατέθεσε εναντίον μας ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας;

Κάποια πολύ ευαίσθητη χορδή τεντώσαμε αλλά δεν ξέρουμε ποια απ' όλες. Μελετάμε πάλι μια μια τις παλιές αναρτήσεις μας και σας ενημερώνουμε.

Αν βρείτε και εσείς τίποτα διαβάζοντας στείλτε μας email.

Το blog http://skeftomasteellhnika.blogspot.com γράφει:




Παρασκευή, 6 Φεβρουάριος 2009

κ.ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ


κ. Νομάρχη μας,

Είσαι γνωστός για το χιούμορ σου και τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες καθώς και για την αναγνώριση του έργου σου.

Αυτά όλα όμως ΔΕΝ συνάδουν με τα δικαστήρια.

ΑΓΑΡΜΠΗ σύζευξη, γι αυτό σου αφιερώνουμε τη φωτό που βλέπεις, ευελπιστώντας ότι θα πας να αποσύρεις αυτή τη ρημάδα την αγωγή, γιατί αυτά τα .. ντιριντάχτα, με τις δίκες κι έτσι, δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ.

Άσε που δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ blogger απροστάτευτο, όπερ μεθερμηνευόμενον, θα φάμε τα... μουστάκια μας και αφού δεν έχουμε εμείς, μόνο τα δικά σου θα φάμε -πούναι και μπόλικα-.

Άντε περιμένω νέα σου, -καλά ε;-.

"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

(http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/02/blog-post_9840.html)


Φαντάσου κάποιος να κατέθετε Αγωγή για τους αγρότες



Για φαντάσου κάποιος να κατέθετε Αγωγή για τους αγρότες;

Για φαντάσου ο Εισαγγελέας να έκανε συλλήψεις;

Ήταν πολύ βαριά και αυτόφωρα τα αδικήματα...

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας κατέβηκε όμως στο λιμάνι της πόλης να υποστηρίξει τα συνταγματικά τους δικαιώματα.

Έτσι δεν είναι;

Για φαντάσου τώρα να αρχίσει να πέφτει βροχή από Αγωγές στους bloggers.

Για φαντάσου κάποιος να πάει φυλακή...

Οι ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες δεν διώκονται

Τα blogs ενημερώνουν. Τα blogs πληροφορούν.

Οι ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες δεν διώκονται.

Όποιος θίγεται από τις δημοσιεύσεις μας να μας ενημερώνει. Κάθε απάντηση θα δημοσιεύεται άμεσα. Δουλεύουμε αφιλοκερδώς από πάθος και μεράκι.

Σκοτώστε μας. Κλείστε μας στις φυλακές. Έχουμε μόνο την τιμή μας για περιουσία.

Αυτή δεν τη δίνουμε σε κανέναν.


Τα blogs δημοσιεύουν:


http://PRESS-GR.blogspot.com

Με διώκει ο νομάρχης Πειραιά...





http://troktiko.blogspot.com/

Η πρώτη αγωγή νομάρχη σε blogger του Πειραιά





Ο νομάρχης Πειραιά έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κάνει αγωγή σε blogger.

Είναο ο εκσυγχρονισμός του ΠΑΣΟΚ που ζητάει 150.000 ευρώ από blogger για συκοφαντικό δημοσίευμα. Δεν μπορούσες να απαντήσεις;

κ.Νομάρχη εδώ είμαστε και εμεις να σου βάζαμε την απάντηση αν ένιωθες ότι σε έθιξε άλλο blog όχι όμως και αγωγή σε άλλον blogger.

Διαβάστε τι λέει το blog

"Έγινε κι αυτό.

Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ http://edo-peiraias.blogspot.com (που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) μου επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας μου ως αποζημίωση το...λιγότερο 150.000 ευρώ.

Πέρα από την ουσία της υπόθεσης, το γεγονός αποδεικνύει τη σημαντική δύναμη των blogs και της ελευθερίας του λόγου που εκφράζεται μέσα από αυτά.

Σας καλώ όλους μέσω των ιστοσελίδων σας να αναφερθείτε στο γεγονός αλλά και σας παρακαλώ να παρουσιαστείτε, όσοι επιθυμείτε, στις 11.3.2009 και ώρα 10:πμ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά για να υποστηρίξουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας.

Η παρουσία σας κρίνεται σημαντική διότι μια καταδικαστική απόφαση θα είχε επιπτώσεις για την πορεία όλων των blogs στην Ελλάδα.

Για περισσότερα στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: http://edo-peiraias.blogspot.com και στο email mangelopoulos@hotmail.com

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,

Μιχαήλ Αγγελόπουλος

troktiko:

Είδατε γιατί δεν έχει νόημα να μπαίνουν ονόματα σε e-mail και στης αναρτήσεις;

Τρέχει ο καθένας και απαντάει με τρομοκρατική αγωγή.

Και βέβαια κάποιος μπορεί να μην έχει να φοβηθεί κάτι αλλά δεν μπορεί να τρέχει στα δικαστήρια κάθε τρεις και λίγο.

Και ο νομάρχης έχει μια έφεση στις αγωγές σε δημοσιογράφος τώρα πάει και σε blog.

Ας απαντούσε ο νομάρχης. Δεν χάλασε ο κόσμος.


http://taxalia.blogspot.com






http://prezatv.blogspot.com

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOG "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ",ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ BLOG;;;




http://apnea.blogspot.com

Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα άνοιξες τον ασκό του Αιόλου







Ηttp://citypress-gr.blogspot.com

Αγωγή του νομάρχη Πειραιά σε blogger...








http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΩΠΑ! Να και ο Νομάρχης Πειραιά, ανοίγει πόλεμο με τα blogg. Μάλλον στη γκλίτσα του τσοπάνη ξύνεται ο καλλιτέχνης νομάρχης.






http://bollywood-greece.blogspot.com

Το ΠΑΣΟΚ άρχισε "διάλογο" με τα Blogs!!!




http://udemand.blogspot.com

O ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΕ BLOGGER KAI ΖΗΤΑΕΙ 150.000 ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!





Τo UDemand αποδοκιμάζει τη κίνηση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα να κάνει αγωγή 150 000 για συκοφαντικό δημοσιευμα...

Η φίμωση Bloggers δεν θα περάσει...

Aλήθεια ο συγκεκριμένος νομάρχης έχει ξανακάνει αγώγη σε δημοσιογράφο η ΜΜΕ για δημοσίευμα που θεώρησε συκοφαντικό ή οι Bloggers είναι ο εύκολος στόχος....???



http://salamina-press.blogspot.com/

Με διώκει ο νομάρχης Πειραιά...







http://arpaxta.blogspot.com

Μασήσαμε απο δήθεν λυποθιμίες άλλα δεν μασάμε απο απειλές







Ηttp://parapolitiki.blogspot.com/

Αγωγή εναντίον blogger κατέθεσε ο Μίχας !






http://cretanpatriot.blogspot.com/

Με διώκει ο νομάρχης Πειραιά... - ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ.







http://blogs.sync.gr

Η πρώτη αγωγή νομάρχη σε blogger του Πειραιά





http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Μωραίνει Κύριος.........







Σχόλιο καφετζή:

Κατ'αρχάς συμφωνώ με την παρατήρηση του παπά της εικόνας.

Κε Μίχα έχω μια καλή ιδέα, κάνε και από μία αγωγή σε όσους αναδημοσίευσαν το μαιλ του Μιχάλη, μιλάμε για καλή μπάζα.

Κε Νομάρχη όποιος δεν αντέχει την κριτική μπορεί κάλλιστα να κάτσει σπιτάκι του.!!!!!!!!!

Και εσείς του ΠαΣοΚ αντί να φτιάχνετε τα κουστούμια για τα υπουργεία για τραβήξτε και κανα αυτί.

Σας βλέπουμε...



http://paideia-gr.blogspot.com

Απαράδεκτη κίνηση του νομάρχη Πειραιά...








Το ... δεν είναι θέμα Παιδείας, αλλά είναι θέμα που αφορά άμεσα όλους τους blogger.

Ο κ. Μίχας νομάρχης Πειραιά, επειδή δεν του άρεσαν οι αναρτήσεις ενός blog (του edo-peiraias.blogspot.com) αποφάσισε να στείλει τον blogger στα δικαστήρια.

http://avragioz.blogspot.com

"ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ (Γ. Ζαμπέτας) - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"






http://megalopoli.blogspot.com

Ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.







http://makelio.blogspot.com

Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.





http://universalreporters.blogspot.com

Δίωξη εναντίον έλληνα blogger


Προς όλους όσους σκέφτονται να φιμώσουν τα blogs

Oι bloggers δεν είναι επαγγελματίες συκοφάντες, όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν τα μεγάλα συγκροτήματα χειραγωγούμενης ενημέρωσης.

Στόχος τους είναι να δημοσιεύσουν μια άποψη, σαν αφορμή για κοινωνικό διάλογο.

Για την πολυπόθητη ενεργοποίηση και πολιτικοποίηση των πολιτών που χάσανε τη δυνατότητα να ελπίζουν, που πιστεύουν ότι το αυτονόητο το βλέπουνε μόνο αυτοί και επομένως κανείς δεν τους ακούει.

Για αυτούς που ζητάνε μια ενημέρωση πέρα από την υπαγορευμένη ,των διαπλεκόμενων με τους πολιτικούς, μεγαλοεκδοτών-εργολάβων.

Κύριε Μίχα , θέλετε να έχετε την ταμπέλα ενός δημοκράτη.

Σκεφτείτε το ξανά πριν κάνετε μια κίνηση που είναι δεδομένο ότι θα αποδειχθεί λάθος.

Τα blogs όταν χρησιμοποιούνται σωστά δε σώζουν μόνο τους πολίτες, αλλά και εσάς τους πολιτικούς.

Αν κάποιο blog δημοσιεύει κάποια λανθασμένη πληροφορία, μην ρίξετε το διαχειριστή του στην πυρά.

Στείλτε μια απαντητική επιστολή με την άποψή σας και το blog θα είναι υποχρεωμένο να τη δημοσιεύσει.

Άλλωστε επαναλαμβάνουμε : στόχος των blogs είναι η αναζωογόνηση του κοινωνικού διαλόγου, το να κερδίσουμε ξανά το δικαίωμα να κρίνουμε και να συγκρίνουμε.

Mην αφυδατώσετε την τελευταία ελεύθερη ενημέρωση από τους πολίτες.



http://exastal.blogspot.com

πασοκική τρομοκρατία:αγωγή από τον Μίχα στο blog "εδώ Πειραιάς"






http://salamispress.blogspot.com

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!... Προσπάθεια φίμωσης των blogs του Πειραιά από τον Νομάρχη Πειραιά





Θέλουμε να πούμε σε αυτούς που υπηρετούν τα συμφέροντα του κουκουλώματος του βαθύ ύπνου και της ελεγχόμενης ειδησεογραφίας , ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι με μηνύσεις θα φιμώσουν το δικαίωμα της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και να μας επιβάλουν λογοκρισία στις απόψεις μας, τους αρέσουν δεν τους αρέσουν

.salamispress



http://thessalikiafypnish.blogspot.com

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ BLOGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...








http://arisdeslis.blogspot.com

Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα άνοιξες τον ασκό του Αιόλου !!!!!!!!!







http://www.search.gr

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOG "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ",ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ BLOG;;;






http://anarxokommouni.blogspot.com

«Ίσως έρχεται ο Κύριος Νομάρχης»


Όταν ο Κώστας Καρυωτάκης έγραφε αυτόν τον σαφώς ειρωνικό στίχο στο ποίημα «Πρέβεζα», ο Γιάννης Μίχας ήταν αγέννητος.

Αν ζούσε σήμερα ο ποιητής, το πιθανότερο θα ήταν, μέσα στην ειρωνεία που κρύβει ο στίχος, εκτός από τον γνωστό Πανίκα να υπονοούσε ίσως και τον Νομάρχη Πειραιά, ο οποίος αν και δεν ανήκει στην κυβερνώσα δεξιά παράταξη, ζήλεψε την ...δόξα των μπουμπούκων, των πάκηδων και των μαρκογιαννάκηδων και άνοιξε τον χορό που λέγεται «δίωξη των bloggers», καταθέτοντας αγωγή για 150.000 ευρώ, εναντίον του Μιχάλη Αγγελόπουλου (διατηρεί το blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - κλικ εδώ), και ο οποίος είχε το ...θράσος να ασκήσει κριτική στον Κύριο Νομάρχη.





http://arpaxta.blogspot.com


Στα βαθειά ο Μίχας





http://www.politikosafari.blogspot.com/

ΜΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ.... ΨΩΜΙΑΔΗ






http://vrilissiaki.wordpress.com

http://vrilissiaki.wordpress.com/2009/02/07/blogs/









http://liberalcreta.pblogs.gr

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ BLOGER ΄΄ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ΄΄ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ Γ. ΜΙΧΑ






http://www.larissablogs.gr

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ BLOGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...






http://www.resaltomag.gr

Δίωξη εναντίον μπλογκερ στον Πειραιά





Ιάγοι μακιγιαρισμένοι


Κάποιοι κόπτονται για την «ελευθερία της άποψης», για τον αυταρχισμό και τις διώξεις των «άλλων».


Όταν, όμως «θιχτούν» οι ίδιοι τα ξεχνάνε όλα. Τότε αυτοί οι «εραστές» της «ελευθερίας του λόγου» αποκαλύπτονται: Ζητούν την «ελευθερία» για τον εαυτό τους.


Για τους άλλους ζητούν τη φίμωση…


http://pliatsikonews.blogspot.com

Αγωγή του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα κατά του edo-peiraias.blogspot.com !






http://gataros.blogspot.com

Συμπαράσταση στο blog «εδώ Πειραιάς» και στον blogger Μιχαήλ Αγγελόπουλο.







http://papaioannou.wordpress.com

Κύριε Μίχα ο δυνατός δεν χτυπά αδυνάτους!





Η εξουσία για μια ακόμη φορά τα βάζει με τον πολίτη αφού τον έχει πρώτα εξοντώσει ως πολίτη, αφαιρώντας του -με τα ίδια της χέρια- το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρέπεια που αυτή παρέχει.



Μην νομίζεται αυτή η συμπεριφορά είναι πρωτοφανής. Δεν εχει ο κ Μίχας αυτό το προνόμιο!



Είναι η εξουσία!





http://www.inout.gr

http://www.inout.gr/showthread.php?t=34225






http://greki-gr.blogspot.com

Αγωγή του νομάρχη Πειραιά σε blogger !!!






http://evia-blog.blogspot.com

Αγωγή εναντίον blogger κατέθεσε ο Μίχας !


Η Αλήθεια έχει πικρή γεύση




Όταν ξεκίνησα αυτό το blog σκοπό είχα να σας πληροφορήσω για το πραγματικό πρόσωπο του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα όπως το έζησα εγώ ο ίδιος μέσα στη Νομαρχία Πειραιά γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.

Επανειλημμένως είχα προσπαθήσει να επιστήσω την προσοχή τόσο στη Διοικητική όσο και στην Ποινική Δικαιοσύνη για γεγονότα που αφορούσαν τόσο το πρόσωπό μου άμεσα όσο και το Δημόσιο Συμφέρον αλλά και δικαιώματα τρίτων που συστηματικά και μεθοδευμένα παραβιάζονταν.

Ήταν υποχρέωσή μου.

Είχα δώσει τον Όρκο.

Να τηρώ το Σύνταγμα. Να υποτάσσομαι στις επιταγές των Νόμων.

Εάν η Δικαιοσύνη είχε ανταποκριθεί στο θεσμικό της ρόλο τότε δεν θα ήταν απολύτως απαραίτητη και σκόπιμη η διατήρηση αυτού του blog.

Έχετε όμως και εσείς Δικαιώματα. Έχετε δικαίωμα στη Γνώση. Έχετε δικαίωμα στην Πληροφόρηση. Έχετε δικαίωμα στη Δημοκρατία.

Σήμερα ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό του, όπως έπρεπε να κάνει τόσα χρόνια, μου επέδωσε μέσω δικαστικού επιμελητή απροειδοποίητα, χωρίς ουδέποτε να με ενημερώσει ότι ενοχλείται από τα γραφόμενά μου και για ποιο λόγο, Αγωγή και με προσκαλεί να "τα πούμε" στα Δικαστήρια.

Επιτέλους.

Ένας από τους στόχους επιτεύχθηκε.




Ήταν η συζήτηση της ουσίας ενώπιον Δικαστηρίου.

(Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε πότε έχει οριστεί δικάσιμος)

Θα επιτευχθούν όλοι όμως οι στόχοι τελικά και θα δικαιωθούμε όσοι πιστεύουμε ότι ο Μίχας από συνεχώς Διαμαρτυρόμενος πρέπει να γίνει Ορθόδοξος και να λογοδοτήσει.

Η Αλήθεια έχει πικρή γεύση την οποία εμείς δοκιμάζουμε καθημερινά ενώ ο Μίχας από "τον καναπέ" κάνει πολιτική.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μίχα και τους συνεργάτες του.

Επικοινωνία: