Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τίποτε νεότερο για τον Πειραιά από τη νεαρά Κυβέρνηση


Να κάθεστε αναπαυστικά εκεί που καθόσασταν (δείχνοντας χαρακτηριστικά), φαίνεται να λέει ο Πάνος στους Πειραιώτες οι οποίοι έχουν γυρίσει πλέον σε άλλες εποχές που το μόνο στήριγμα που μπορεί κάποιος να έχει ήταν η οικογένειά του.

Κατά άλλους ο κ. Παναγιωτόπουλος μας λεει ότι μόνη ελπίδα των Πειραιωτών από τη νεαρά και ασφαλώς όχι νέα κυβέρνηση είναι ο Θεός.

Τα ονόματα που απαρτίζουν τη νεαρά Κυβέρνηση (Βρες το λάθος):

Υπουργός Εθνικής Οικονομίας αναλαμβάνει ο Γ. Παπαθανασίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνει το υπουργείο Πολιτισμού.
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πάει στο Υπουργείο Παιδείας
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο υπουργείο Μεταφορών
Ο Κωστής Χατζηδάκης στο υπουργείο Ανάπτυξης
Ο Σωτήρης Χατζηγάκης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο Νίκος Δένδιας στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Ο Στ. Καλαφάτης στο Μακεδονίας - Θράκης
Ο Κώστας Μαρκόπουλος στο Τουρισμού.


Φεύγουν:

Αλογοσκούφης, Λιάπης, Φώλιας, Κοντός, τζίμας και οι υφυπουργοί Χηνοφώτης και Δούκας


Αμετακίνητοι:

Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Σουφλιάς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Προκόπης Παυλόπουλος. Δ. Αβραμόπουλος, Αν. Παπαληγούρας


Νέες θέσεις υφυπουργών:


Στη θέση του αναπληρωτή υπουργού με αρμοδιότητα τη δημόσια τάξη ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Δημιουργήθηκαν επίσης τέσσερις νέες θέσεις υφυπουργών.


Ο Κ. Γκιουλέκας αναλαμβάνει υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Μιχάλης Μπεκίρης υφυπουργός Μεταφορών και ο Γιώργος Κοντογιάννης υφυπουργός Απασχόλησης. Στη θέση του κ. Παπαθανασίου, ως υφυπουργός Οικονομικών, τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Μπούρας, στη θέση του Π. Δούκα, ως υφυπουργός Εξωτερικών, τοποθετήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στη θέση του υφυπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κωνσταντόπουλου ο Μάριος Σαλμάς και στη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, ο οποίος αναβαθμίστηκε, ο Ιωάννης Μπούγας.


Κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει Αντώναρος και δημιουργείται νέα θέση στο υπουργείο Εσωτερικών όπου πάει ο Κ. Γκιουλέκας ως υφυπουργός Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: