Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωταθλητής σε λουκέτα ο Πειραιάς





Επιβεβαιώνει με άρθρο της η εφημερίδα Ημερησία το πρόβλημα καθίζησης που υπάρχει στην οικονομική δραστηριότητα σε μεγάλες πόλεις της χώρας παρουσιάζοντας ενδεικτικά στοιχεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Ο Πειραιάς είναι πρωταθλητής στα λουκέτα αφού το μνημόνιο συνεργασίας 9+1 σημείων που υπέγραψαν στις αρχές του 2009 η νομαρχία Πειραιά και ο Δήμος της πόλης δεν έφερε όπως φαίνεται τα πολυδιαφημισμένα αποτελέσματα.

MNHMONIO


Πως να φέρει αποτελέσματα;

Οι πρώτοι πολίτες του λιμανιού ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Φασούλας ούτε καλά καλά κοιτάχτηκαν στα μάτια όταν παρευρέθηκαν προχθές και οι δύο στον αγιασμό της Ιωνιδείου Σχολής.

Στις σχετικές ανακοινώσεις νομαρχίας και δήμου για το γεγονός δεν υπήρχε καμία αναφορά στον... αντίπαλο.

Στις σχετικές φωτογραφίες μάλιστα που δημοσίευσαν στη νομαρχία έχει εξαφανιστεί ο δήμαρχος!

Σαν να μην πήγε ποτέ!

Καραμέλα προβολής αυτόν τον μήνα στην πόλη, αν δεν είχαμε εκλογές, θα ήταν η πανδημία της γρίπης όπου έχει γίνει η σχετική προετοιμασία από τα επικοινωνιακά επιτελεία των δύο πλευρών ώστε να υπάρχει και η αντίστοιχη κάλυψη.

Στον κόσμο τους δηλαδή!

Κερασάκια του επαρχιώτη Πειραιά είναι βέβαια οι γνωστοί εσχάτως μαϊντανοί των ΜΜΕ, πρόεδροι, αντιπρόεδροι και λοιποί παρατρεχάμενοι που χαμπάρι δεν έχουν πάρει από το τι συμβαίνει στην αγορά που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν.

Επειδή υπάρχει μεγάλη αγάπη κάποιων Κρητικών για ορισμένους Πειραιώτες,

Μήπως τους χρειάζεστε εκεί κάτω στην Κρήτη;

Εδώ στον Πειραιά σε λίγο καιρό θα περιττεύουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: