Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κάτι άλλαξε στη νομαρχία




Στην Αθήνα όμως.

Στις 10 Ιανουαρίου δημοσιεύσαμε άρθρο σχετικά με τα μικτά κλιμάκια ελέγχων καυσαερίων που στελεχώνονται με απόφαση νομάρχη.

(βλ. Μικτά κλιμάκια ελέγχων )

Είχαμε καταγγείλει τότε το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, αλλά και τον αρμόδιο αντινομάρχη που υπογράφει την απόφαση, το Σταύρο Μαρκάτο, για,

μεροληπτική πριμοδότηση της μισθοδοσίας ορισμένων μόνο υπαλλήλων κατά την αυθαίρετη κρίση της πολιτικής ηγεσίας.


Η ανάρτηση εκείνη είχε δημιουργήσει μεγάλες συζητήσεις ανάμεσα στους νομαρχιακούς υπαλλήλους που μερικοί αισθάνονταν βλάκες και ζητούσαν εξηγήσεις.

Οι απαραίτητες αλλαγές δρομολογήθηκαν και συμπληρώθηκε, με μερικές επίσης απαραίτητες μεταβολές, ο πίνακας των υπαλλήλων που θα απαρτίζουν σύμφωνα με το νόμο τα μικτά κλιμάκια ελέγχων.

Οι αλλαγές όμως έγιναν στην... Αθήνα.

Έτσι, αφού ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός έλαβε υπόψη του έγγραφα υπηρεσιών, αλλά και μεμονωμένες αιτήσεις υπαλλήλων, σε συνδυασμό (φανταζόμαστε) με τη συνειδητοποίηση της δύναμης των ΜΜΕ, καθώς είχαμε αρχίσει να ρωτάμε τι γίνεται στην Αθήνα σε διάφορους τομείς ώστε να συγκρίνουμε με το τι γίνεται στον Πειραιά, προχώρησε τέλος Αυγούστου, σε τροποποίηση της προηγούμενης απόφασής του με αριθμ Πρωτ. 15186/30.12.2008.

Σαν αποτέλεσμα, όλοι σήμερα οι υπάλληλοι που επιθυμούσαν (εκατοντάδες) να συμπεριληφθούν στον σχετικό πίνακα δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο.

Άντε, με το καλό και στο δημοκρατικό Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: