Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Δεν είναι αργία


Στα γραφεία του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα βρέθηκε σήμερα ο τ. υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφος και εκδότης του "Λιμανιού" και του "Νέου Λόγου" Δημήτρης Κατσικάρης, ντυμένος στα πράσινα (που έβγαζαν μάτια).

Ο κος Κατσικάρης υποστηρίχθηκε με το παραπάνω στην κούρσα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών από το νομάρχη Πειραιά και φαίνεται να ανταποδίδει με την εξειδικευμένη κριτική στα δρώμενα μονομερώς του δημαρχιακού Μεγάρου, επιτιθέμενος με τη γραφίδα του τόσο στο δήμαρχο Παναγιώτη Φασούλα όσο και στο Γενικό Γραμματέα Γιώργο Οικονομόπουλο.

Ο Γιάννης Μίχας συχνά προγραμματίζει σημαντικές συναντήσεις ημέρες αργίας, Σάββατα κυρίως, έτσι ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι να αποφεύγουν τα περίεργα μάτια των υπαλλήλων αλλά και του πολύ κόσμου. Τις ημέρες αυτές στο κτήριο της οδού Ποσειδώνος βρίσκονται μόνο οι στενοί κομματικοί που γράφουν ώρες υπερωρίας και ανταπόδοσης.

Θα περίμενε όμως κανείς ειδικά σήμερα που είναι ημέρα απεργίας, ο εργατοπατέρας νομάρχης και παλιότερα πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, να δείξει το παράδειγμα και να απέχει από κάθε εργασία ακόμη και κομματική.

Έχουν όμως λιγοστέψει οι ημέρες και δεν θα αργήσει η ώρα που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Αυτοδιοίκηση με τις νέες ρυθμίσεις του Καλλικράτη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει μείωση των αιρετών θέσεων με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν χωρίς καρέκλα.

Φαίνεται λοιπόν ότι όλα συγχωρούνται στην προετοιμασία για το κυνήγι του τίτλου επ' ευκαιρία των νέων μελλοντικών τοπικών πολιτικών καλλιστείων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ??

Michael Angelopoulos είπε...

Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα;


Michael Angelopoulos είπε...

Επιμένουν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι αναγνώστες να κεραυνοβολούν με βρισιές παριστάνοντας κάθε φορά διαφορετικό πρόσωπο.

Σας έχω εξηγήσει ότι τα στοιχεία των υπολογιστών σας καταγράφονται για κάθε νόμιμη χρήση.

Τι άλλο να πω πια;


Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ανωνυμε εχεις δικιο αυτον τον τεμπελη ποιος τον πληρωνει να ρουφιανευει . μηπως κανενας Πειραιωτης που εχει συμφερον??Πες μας ρε ρουφιανε..ποιος????

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που εβριζες τον Μιχα οτι σε φιμώνει, με τις μηνυσεις του ενεντιον σου,τωρα απειλεις?
Αυτο θα πει συνεπεια.Συγχαρητηρια..

Ανώνυμος είπε...

λοιπον σήμερα μάθαμε και κάτι καινούργιο.ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ

Michael Angelopoulos είπε...

Όποιος νομίζει ότι εργαζόμενος σε Internet Cafe αποκρύπτει την ταυτότητά του κάνει λάθος.

Ίσα ίσα, όπως κατάλαβες από τα παραπάνω.


Επικοινωνία: