Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Αγωγή του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα

Σημείωση του blog:

Στις 6.2.2009 ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας μας κοινοποίησε Αγωγή με την οποία ζητά την άρση της διατάραξης και προσβολής της προσωπικότητάς του καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη πιο κάτω ανάρτηση είναι ψευδής, υβριστική και συκοφαντική.

Ο κ. Μίχας αναφέρει λεπτομερώς στοιχεία που θεμελιώνουν σύμφωνα με την αγωγή τους ισχυρισμούς του.

Δεν είχαμε πληροφορηθεί ότι ενοχλήθηκε ο κ. Μίχας από τη συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία αποτελεί όπως όλες οι αναρτήσεις στα blogs προσωπικές κρίσεις και εκτιμήσεις του γράφοντος με μεγάλη πιθανότητα λάθους.

Ας σημειωθεί ότι είχαμε ενημερώσει γραπτώς το Γραφείο του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα για τη συγκεκριμένη ανάρτηση αμέσως μόλις δημοσιεύτηκε χωρίς να λάβουμε κάτι ως απάντηση.

Το blog πάντα στη διάθεση του Νομάρχη Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα για πρόσθετες διευκρινήσεις ή παρατηρήσεις αν θεωρεί ότι είναι απαραίτητες.



Η επίμαχη ανάρτηση είχε ως εξής:

Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας θα συνεχίσει τις παρανομίες του αν δεν βρεθεί επιτέλους κάποιος να του βάλει φρένο.

Με λένε Μιχαήλ Αγγελόπουλο και είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά.

Ή μήπως δεν είμαι;

Διορίστηκα το 2005 με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αλλά το 2007 ο παράνομος Νομάρχης αποφάσισε ότι θα πρέπει να με απολύσει από τη Νομαρχία παρόλο που ήμουν μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και προστατεύομαι από το Σύνταγμα.

Το Σύνταγμα βέβαια μάλλον δεν το έχει διαβάσει ο κ. Νομάρχης γιατί αν το είχε διαβάσει δεν θα το παραβίαζε συστηματικά και μεθοδευμένα τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να διοικούν τη Νομαρχία Πειραιά και να ορίζουν άμεσα ή έμμεσα τις τύχες και τις περιουσίες χιλιάδων πολιτών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όταν το Σεπτέμβριο του 2005 ανέλαβα υπηρεσία έδωσα όρκο να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους. Τοποθετήθηκα στη Δ/νση Οργάνωσης και Πληροφορικής της Νομαρχίας, υποθέτω λόγω της εμπειρίας μου στο χώρο της Πληροφορικής, αφού είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε σχετικές εταιρείεςγια χρόνια.

Από τις πρώτες μέρες όμως της υπηρεσίας μου κατάλαβα ότι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και να παραμείνω πιστός στον όρκο που έδωσα αλλά και να διατηρώ αρμονικές σχέσεις με την ήδη παγιωμένη κατάσταση στη Νομαρχία.

Ο λόγος ήταν ότι η διαμορφωμένη και καθημερινά συντηρούμενη κατάσταση στη διαχείριση τόσο των κοινών όσο και των ιδιωτικών θεμάτων στην υπηρεσία απείχε πολύ από ότι θα περίμενε κανείς από ένα Νομάρχη πρός όφελος βέβαια των λίγων και εκλεκτών και με μέτρο τις προσωπικές επιδιώξεις.

Αυτό έρχονταν σε αντίθεση με την εικόνα που είχα από τα ΜΜΕ για τη Νομαρχία Πειραιά.

Πίστευα και εγώ όπως φαντάζομαι πιστεύουν και πολλοί άλλοι σήμερα ότι στον Πειραιά και ιδιαίτερα στη Νομαρχία δίνεται αγώνας για τα δικαιώματα του πολίτη.

Κατάλαβα όμως από μέσα πια και με το χειρότερο τρόπο ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Στο blog αυτό θα αποκαλύψω σιγά σιγά τη γύμνια του παράνομου Νομάρχη και του περιβάλλοντός του γι' αυτό όπως λένε και στο ραδιόφωνο "Μείνετε συντονισμένοι"...

Καθαρή Νομαρχία, Καθαρός Πειραιάς, Καθαρή Ελλάδα

Μιχαήλ Αγγελόπουλος
mangelopoulos@hotmail.com

3 σχόλια:

stathis είπε...

Μια και ζητείται βοήθεια σχετικά με την αγωγή του Μίχα, και λόγω του ότι δεν μπορούμε να διαθέσουμε ώρες για να διαβάσουμε τα άρθρα σου, μπορείς σε παρακαλώ να αναρτήσεις τους λογους της απόλυσης, καθώς και τους λόγους της αγωγής (αφορμή). Απλά και κατανοητά.

nasosgr είπε...

"Γιάννη Μίχα πράξε τα δέοντα που ηθικά σε χαρακτηρίζουν ως έντιμο πολιτικό".

Με αφορμή την ανάρτηση της "Παραπολιτικής", ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" τοποθετείται πολιτικά, με την ηθική αντίληψη για τη πολιτική ως λειτούργημα :

Αναφέρομαι στον διαχειριστή του blog, "ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ", στον οποίον ο νομάρχης Πειραιά, κατά την αποψή μου, επέδειξε μικροψυχία και έλλειψη ψυχραιμίας. Ευελπιστώ ότι θα αναθεωρήσει στο τέλος και θα φερθεί ως πολιτικό πρόσωπο με δημοκρατικές ευαισθησίες. . .


H συνέχεια στο : ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη Αγγελόπουλε
Μη σε τρομάζει η αντίδραση του “ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚOY” και “καλλιτεχνικά ευαίσθητου” Νομάρχη Πειραιά κου Γιάννη Μίχα. Η αλήθεια είναι πικρή και ενοχλεί τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δε του άρεσε που τον ξεμπρόστιασες για τα έργα και τις ημέρες του, όσον αφορά τις υπερωρίες και τα ταξίδια στο εξωτερικό της κομματικής κλίκας που έχει μαζέψει γύρω του, την κατανομή του εκλογικού επιδόματος κάθε φορά στους ίδιους ημετέρους, τις μετακινήσεις-διώξεις όχι σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας αλλά με κομματικά κριτήρια, τις ορδές των συμβασιούχων που οι περισσότεροι κάθονται και πολλά άλλα. Εμείς που γνωρίζουμε είμαστε μαζί σου. Στο τέλος η κίνηση του αυτή θα αποδειχθεί μπούμερανγκ για το “ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Νομάρχη.

Επικοινωνία: