Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ας απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης





ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Πολύ βαρύτερο απ΄ότι στην αρχή φάνηκε είναι το θέμα με την ποινική δίωξη του μπλόγκερ Νάξιου (naxios.blogspot.com) με παρέμβαση του σημερινού υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Οι σελίδες του μόνο ανάμνηση θα είναι σε λίγο αφού ο διαδικτυακός του χώρος φιμώθηκε και δεν λειτουργεί πλέον.

Αστυνομικά όργανα παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν νομότυπα (και νόμιμα;) στην κατοικία του μπλόγκερ και κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή που πιθανολογήθηκε ότι περιείχε επιβαρυντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Μπορεί όμως να περιέχει και τον ιατρικό φάκελο του μπλόγκερ.

Άρα με ποιό δικαίωμα κατάσχεται όταν ο ίδιος ο μπλόγκερ δεν ρωτήθηκε αλλά ούτε ποτέ αρνήθηκε να παραδώσει τα σχετικά κείμενα που έτσι κι αλλιώς δημοσίευε στο διαδίκτυο;

Κάτι άλλο λοιπόν έψαχναν οι αστυνομικοί και αυτό προφανώς είχε να κάνει με πιθανές διασυνδέσεις του μπλόγκερ με κάποια αντιπολίτευση. Ο ίδιος ο Νάξιος είχε προαναγγείλει νέες αποκαλύψεις με Γαλλικό άρωμα κατά της αξιοπιστίας του Γιάννη Ραγκούση που όμως δεν μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει.

Αν και δεν βρήκαν τελικά τίποτα το μεμπτό οι αρχές με αποτέλεσμα να υποβαθμίσει το γεγονός σε απλή εξύβριση ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών ωστόσο οι γνωστοί δημοσιοφράγκοι έγραψαν περί σχέσεων με στελέχη της ΝΔ και ξέθαψαν από την ησυχία του τελευταίου καιρού ακόμη και τον πρώην επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Μήπως τελικά για κάτι τέτοιο έψαχνε και ο Εισαγγελέας αλλά δεν του βγήκε;

Μήπως εκτός από το μπλόγκ του Νάξιου παρακολουθούσαν και το τηλέφωνό του;

Η κολώνια κρατά από το 2007 όταν ο μπλόγκερ είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τα περί των πλαστογραφιών που είχαν διαπραχθεί, χωρίς καμία αμφιβολία, από υπάλληλο του Λιμενικού Ταμείου Πόρου που όπως φαίνεται ήταν αμετακίνητη επιλογή του Γιάννη Ραγκούση.




Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου-Αντιπάρου είχε εκδώσει δελτίο τύπου το οποίο ο Νάξιος τότε δημοσίευσε:

"Η κορυφή του παγόβουνου αποκαλύφθηκε τις γιορτινές τούτες μέρες στην κοινωνία της Πάρου.

Όπως μαθαίνουμε από το 2003 έως το 2006, σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία της γραμματέας του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πάρου, σε πάρα πολλές αποφάσεις του ταμείου έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή της καθώς επίσης και ότι έχουν περάσει προς πληρωμή αποφάσεις που ποτέ δεν συζητήθηκαν στις συνεδριάσεις.

Το θέμα έχει λάβει πανελλαδικές διαστάσεις αφού το επίμαχο διάστημα αφορά και τον πρώην Δήμαρχο και νυν βουλευτή Επικρατείας Γιάννη Ραγκούση.

Η επέμβαση της εισαγγελέως Σύρου έγινε μετά την καταγγελία της υπαλλήλου (που καθυστερημένα ο Δήμαρχος απέστειλε μη μπορώντας να κάνει και αλλιώς).

Ο νυν Δήμαρχος βέβαια πριν αποστείλει την υπόθεση στον Εισαγγελέα συνεννοήθηκε με τον… πατερούλη του βουλευτή Επικρατείας.

Το πολιτικό θέμα για τους δυο Δημάρχους και τους δυο Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου από το 2003 μέχρι σήμερα είναι μέγα.

Ουδείς παρατήρησε κάτι πέντε ολόκληρα χρόνια… περιμένοντας μια δημοτική υπάλληλο να φέρει στο φως την υπόθεση!

Ουδείς σεβάστηκε το χρήμα των δημοτών απ’ όπου, ως φαίνεται, πληρώνονταν αποφάσεις που ουδέποτε είχαν συζητηθεί.

Κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα (2003-2006), δημαρχούντος του εκλεκτού του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γ. Παπανδρέου, η Πάρος πορευόταν στο δρόμο της διαφάνειας μέσα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου με… πλαστογραφίες και ανύπαρκτες αποφάσεις!

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να είναι ήσυχος. Ο εκλεκτός εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του, αφού αρίστευσε στη χρηστή διαχείριση των κοινών στο νησί του, είναι καθ’ όλα έτοιμος να ασκήσει τον αντίλογο από τη θέση του στο μεγάλο θέμα του ασφαλιστικού στη χώρα μας…"

Είχε αναρτήσει στο μπλόγκ του ακόμη και την απολογία του πλαστογράφου Δημήτρη Αντωνόπουλου.

[Το πονηρό σημείο της πολύ δουλεμένης νομικά απολογίας είναι ότι ο Αντωνόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κανένα προσωπικό όφελος (μειωμένη ποινή) και ότι δεν είχε σκοπό να παραπλανήσει κανέναν (άρση του ποινικού χαρακτήρα της πράξης του) αλλά και ότι δεν επήλθε κάτι παράνομο (άρση της πλαστογραφίας). ]


«Πάρος 24-12-2007

Αξιότιμοι κύριοι, Δήμαρχε Πάρου, Πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Πάρου – Αντιπάρου,

Κατ’ αρχήν θέλω να σας διαβεβαιώσω εσάς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ατασθαλία ή παράνομη οικονομική συναλλαγή στις δοσοληψίες του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου από το 2003 έως και το 2007.

Όλες οι δαπάνες είναι υπαρκτές και ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένα έργα και προμήθειες για τα οποία είχαν ληφθεί νόμιμες αποφάσεις.

Όμως λόγω του εξαιρετικού φόρτου εργασίας που έπεφτε στις πλάτες μου και της έλλειψης διοικητικού και οικονομικού προσωπικού στο Λιμενικό Ταμείο αναγκάστηκα πολλές φορές να εργάζομαι ακατάπαυστα έως αργά τη νύχτα Σαββατοκύριακα και αργίες με αποκλειστική πρόθεση την εξυπηρέτηση των πελατών όπου είχαν συναλλαγές με το Λιμενικό Ταμείο και όπου πολλές φορές πίεζαν για την εξόφλησή τους.

Ορισμένες φορές αναγκάστηκα να υποσκελίσω τις κανονικές διαδικασίες υπογράφοντας αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου και εντάλματα πληρωμής εν αγνοία και εκ μέρους των προέδρων των μελών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου ή και της συναδέλφου μου Κυριακής Αλιπράντη χωρίς να έχω καμία πρόθεση να βλάψω κανέναν ή να προσπορίσω παράνομο όφελος.

Το μόνο στο οποίο σκόπευα ήταν η εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από τις ημερομηνίες των συγκεκριμένων ενταλμάτων αυτά στην πλειοψηφία τους αφορούν τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο που λόγω αδειών και τέλος του χρόνου αντίστοιχα.

Ως γνωστό η πίεση των πολιτών είναι ιδιαίτερα αυξημένη για να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Τέλος κ. Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και ειλικρινή μου συγνώμη για τη δικαιολογημένη αναστάτωση και ανησυχία που σας προκάλεσα σε εσάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου και στη συνάδελφό μου Κυριακή Αλιπράντη και να σας διαβεβαιώσω ότι θα παράσχω όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρινήσεις σε κάθε αρμόδια αρχή.

Με τιμή
Αντωνόπουλος Δημήτρης
Δημοτικός Υπάλληλος"


Για το δημόσιο συμφέρον λοιπόν πλαστογραφούσε και εξαπατούσε και ο δημοτικός υπάλληλος Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Για το λόγο αυτό ίσως όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε αλλά συνέχισε να υπογράφει δημόσια έγγραφα με την ανοχή του Γιάννη Ραγκούση. Και αυτό το είχε δημοσιεύσει ο Νάξιος εδώ και καιρό.

Σε τι συνίσταται λοιπόν η εξύβριση ή η συκοφαντική δυσφήμιση σήμερα το έτος 2010. Μήπως τελικά ο Γιάννης Ραγκούσης έχει παρελθόν για το οποίο ντρέπεται ή φοβάται;

Ας απαντήσει λοιπόν ο κος υπουργός. Και όχι με μεθόδους άλλων εποχών.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς διαβούλευση μπήκαν σπίτι του

Συνεχίζεται το σήριαλ με το Naxio

Άξιος ο Νάξιος;

Χωρίς διαβούλευση μπήκαν σπίτι του



ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ

Αυτό είπε ο πρώτος στην τάξη αλλά μετεξεταστέος στο Συνταγματικό υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκείνοι άλλο που δεν ήθελαν. Να ο Εισαγγελέας, να οι συλλήψεις, να οι κατασχέσεις, να, να, να.

"Στα μούτρα σας" έχουν αρχίσει όμως να απαντάνε κάποια μπλόγκς ενώ δεν λείπουν και οι παραφωνίες των επι χρήμασι πειθομένων.

Από τους πρώτους (defrejus.blogspot.com) σκανάραμε την ακόλουθη δημοσίευση:

Επίθεση στα μπλογκς από Κυβέρνηση και «ψευτομπλόγκερς» δημοσιοκάφρους!


Σε μια επίδειξη δύναμης και τρομοκρατίας, η νεόκοπη αλλά ήδη γερασμένη Κυβέρνηση του Τζέφρυ αποφάσισε να τα βάλει με τα μπλογκς που ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν τα «σκοτεινά» σημεία της νέας φουρνιάς «πρασινοφρουρών»…

Πρώτο θύμα το μπλογκ του Νάξιου, που πλέον δεν υφίσταται, αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισέβαλε στο σπίτι του και τα ρήμαξε όλα: σκληρούς δίσκους, βιβλία και ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως πνευματική ιδιοκτησία σε μια ελεύθερη Δημοκρατική Πολιτεία…

«Εντολέας» της επίθεσης ο... Παριανός Υπουργός των Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, ο οποίος θεώρησε ότι «συκοφαντείται» και «εκβιάζεται» από το Νάξιο… Τώρα τι πρόβλημα έχει ένας Πάριος με ένα Νάξιο, αυτά είναι τοπικά ζητήματα και δεν τα γνωρίζουμε… Όμως, η επίθεση ενός σοβαρού Υπουργού μιας σοβαρής Κυβέρνησης σε ένα αληθινό μπλόγκερ σηματοδοτεί απόπειρα εκφασισμού και ασφυκτικού ελέγχου της ροής των πληροφοριών και της ελευθερίας του λόγου!

Το γεγονός μάλιστα ότι γνωστά ψευδεπίγραφα «μπλογκς» μεγαλοδημοσιογράφων (όπως το fimotro του Παπαγιάννη και το troktiko του Γκιόλια: εδώ και εδώ) χαιρέκακα επευφημούν τον «ηγεμόνα» για το κάψιμο στην πυρά του «αντιφρονούντος» Ναξίου αποκαλύπτει μια περίεργη "διαπλοκή" ανάμεσα στους ψευτομπλόγκερς και τα κέντρα εξουσίας!

Και ποιοι είναι αυτοί που ζητούν "την κεφαλήν του Ναξίου επί πίνακι"; Αυτοί που όποιον πιάσουν στο… πληκτρολόγιό τους του αλλάζουν τα φώτα! Αλλά αυτοί είναι διαπλεκόμενοι «δημοσιογράφοι» με ισχυρές «πλάτες» και ποιος τολμά να τους αγγίξει…

Βρήκαν εύκολη λεία τον καημένο το Νάξιο και αφήνουν τους «καρχαρίες» τύπου antinews να βρίζουν και να συκοφαντούν ασύστολα και ανεξέλεγκτα!

Συνεχίζεται το σήριαλ με το Naxio



ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ

Μια εκδοχή αληθείας για τη φίμωση του blogger Νάξιου (naxios.blogspot.com) δημοσίευσε η εφημερίδα Τα Νέα της Πάρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "το blog επί τρία χρόνια περίπου ασχολιόταν με τον κ. Ραγκούση με άκομψο τρόπο, αλλά και πολύ προσβλητικό για τον Παριανό πολιτικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και όταν ο τ. Δήμαρχος Πάρου έκτιζε το σπίτι του στον Κώστο, ο «Νάξιος» είχε λασπολογήσει εναντίον του με ανακριβή και τότε στοιχεία.

Οι αναφορές του για τον κ. Ραγκούση δεν είχαν τελειωμό και σχεδόν σε καθημερινή βάση «ανακάλυπτε» εναντίον του ένα «σκάνδαλο».

Η υπομονή του κ. Ραγκούση φαίνεται εξαντλήθηκε μετά από τόσα χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η υπηρεσία βρήκε τα ίχνη του «Νάξιου» και στις 20 Ιανουαρίου παρουσία εισαγγελέα, πήγε στο σπίτι του διαχειριστή του blog, που ήταν στην Καλλιθέα.

Εκεί, του κατάσχεσε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι η καταγγελία που θα κατηγορηθεί ο «Νάξιος», θα είναι πολύ βαριά (εξύβριση κατ' εξακολούθηση, συκοφαντική δυσφήμηση).

Όμως από ό,τι έγινε γνωστό τα ξημερώματα της 21/1 η κατηγορία τελικά που του απαγγέλθηκε ήταν για εξύβριση μόνο. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα των Αθηνών ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης ήταν αυτός «που δεν ήθελε να τραβήξει άλλο το σκοινί»."


Η ΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ

Όμως, πολιτικό σκάνδαλο αποτελεί το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο αρμόδιος δηλαδή για τη νέα επανίδρυση του κράτους, εκεί που ο προηγούμενος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος απέτυχε οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως έτσι ώστε σήμερα η χώρα να κινείται δημοκρατικά... υπογείως, έφτασε σε σημείο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα τουλάχιστον με το δημοσίευμα της παριανής εφημερίδας.

Αντί να απαντήσει στα δημοσιεύματα αν θεωρούσε ότι θίγεται (προβλέπεται με νόμο η υποχρέωση κάθε ΜΜΕ να δημοσιεύει τις απαντήσεις όσων σχολιάζονται σε άρθρα του μέσου και με ορθή ερμηνεία του νόμου προβλέπεται έτσι και η υποχρέωση των θιγομένων να προσφύγουν πρώτα σε αυτόν τον πολιτισμένο τρόπο αντίκρουσης των επιχειρημάτων και μετά στη δικαιοσύνη αν αποβεί άκαρπος ο διάλογος, επί ποινή μάλιστα να καταστεί καταχρηστική κάθε βεβιασμένη αγωγή ή μήνυση), έφτασε στα απαγορευμένα άκρα.

Σκάνδαλο επίσης είναι ότι όργανα της τάξης παρουσία Εισαγγελέα της Ελληνικής Δικαιοσύνης εισέβαλαν στο σπίτι μπλόγκερ παραβιάζοντας στην ουσία το οικογενειακό άσυλο κατάσχοντας έντυπα, κείμενα και άρθρα του μπλόγκερ, ακόμη και αν αυτά ήταν σε ηλεκτρονική μορφή στον προσωπικό υπολογιστή του.

Δυσκολίες όμως (και ορθά) είχαν να κάνουν αντι-ρεσάλτο στο Πολυτεχνείο ακόμη και όταν αυτό είχε πάρει φωτιά με κίνδυνο καταστροφής των ανεκτίμητων θησαυρών του.

ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ

Ισούται δηλαδή αυτή η πράξη με το έσχατο κατάντημα της κάθε εξουσίας να εισβάλει σε μια εφημερίδα, να κατάσχει τα έντυπα και να αλυσοδένει το δημοσιογράφο που τόλμησε να αμφισβητήσει και να κρίνει το Θεό Ήλιο, για παράδειγμα τον υπουργό των Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Που φτάσαμε... Ακόμη και αν βρήκαμε πάτο εμείς σκάβουμε ακόμη πιο χαμηλά!

Αναρωτιέται κάποιος τι διαφορετικό θα έκανε αντίστοιχα η δικτατορία των συνταγματαρχών.

Δεν υπάρχουν φυλακισμένοι στα ξερονήσια σήμερα λόγω ιδεών και αξιών αλλά ασφαλώς και υπάρχουν τρομοκρατημένοι και απομονωμένοι πολίτες. Έστω και αν λέγονται μπλόγκερς.

Ωσάν σύγχρονος πιλάτος ο υπουργός εσωτερικών με παρέμβασή του, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα της Πάρου, ενήργησε ώστε ο κακός πολίτης να διωχθεί μόνο για το αδίκημα της εξύβρισης (που διώκεται κατ' έγκληση καθιστώντας και τυπικά παράνομη κάθε εισβολή στην κατοικία του μπλόγκερ).

Στη θέση αυτού του εισαγγελέα που τόλμησε να καταλύσει τη Δημοκρατία προτιμώ την Τζένη την ωραία.

Αίσχος και κατάντια κυρίες!

Η μόνη ελπίδα που είχαμε, κάποιοι δικαστές και εισαγγελείς να βάλουν φρένο στον κατήφορο εξανεμίστηκε.

Ο μπλόγκερ όπως γράφει η εφημερίδα "διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με το βουλευτή Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτση και φέρεται ως ένας από τους «κομματάρχες» του κ. Βρούτση.

Ακόμα ο μπλόκερ διατηρεί σχέσεις στην Πάρο με πολλά κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα ότι ο «Νάξιος» έκανε παρόμοιες επιθέσεις (με μικρότερη ένταση πάντως) και στον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πάρου κ. Λ. Κοντό. Παρόμοιες επιθέσεις είχε κάνει ο «Νάξιος» και στην εφημερίδα μας παρά του ότι δεν τον έχουμε συναντήσει ποτέ.

Εξαίρεση, ο «Νάξιος» από τις επιθέσεις του, έκανε μόνο για το τέως λιμενάρχη Πάρου, όπου καλούσε τους Παριανούς να τον στηρίξουν στην πολιτική του σταδιοδρομία!

Είναι χαρακτηριστικό ακόμα, ότι ο Ναξιώτης μπλόκερ είχε αρκετούς οπαδούς σε συγκεκριμένα ΜΜΕ της Πάρου με τα οποία μάλιστα έκανε «ενορχηστρομένες» επιθέσεις λάσπης."

Σοβαρά;

Και γιατί δεν πήγε ακόμη εισαγγελέας να συλλάβει τους γνωστούς δημοσιογράφους λάσπης ή άλλους που μας "γράφουν" κυριολεκτικά στα γνωστά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ;

(χωρίς να θέλουμε να βάλουμε ιδέες...)




"Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων της Αθήνας ο μπλόκερ ήταν μέλος ενός άλλου συστήματος στην Πρωτεύουσα, που διατηρούσε σχέσεις με το μηχανισμό Ρουσσόπουλου σε ότι αφορά την προς τα έξω «πονηρή» παρέμβαση της ΝΔ στο internet.

Μετά όμως τον «εξοστρακισμό» Ρουσσόπουλου από την ΝΔ το σύστημα αυτό έμεινε όπως γράφεται, «ορφανό» και ανεξέλγκτο. Έτσι άρχισαν αυτόνομες παρεμβάσεις, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να «καρφώνουν» πολιτικούς της ΝΔ αλλά και εφημερίδες που πρόσκεινται στην παράταξη, σε ένα εσωκομματικό ξεκαθάρισμα κατά δικαίων και αδίκων."

Πω, πω! Εθνικό κακό! Βατοπέδι! Siemens!

Επίσης, μάζευε τους φίλους του και έβλεπαν ακατάλληλες ταινίες στον υπολογιστή, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες.

Ε, τότε καλά να πάθει!

Όλο το κείμενο της εφημερίδας μπορείτε να το διαβάσετε στο blog http://fileleutheros.pblogs.gr

Ενώ το πολύ ενισχυμένο με επιχειρήματα και τεκμήρια γράψιμο (και κράξιμο) του Νάξιου προς τον υπουργό εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση όπως το διασώσαμε εμείς από τη λήθη διαβάστε το εδώ:

Άξιος ο Νάξιος;


Όχι Σεραφείμ για το μεταναστευτικό

Με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 14.1.2010 ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξηγεί τους ειδικούς λόγους που επιβάλουν να μην προχωρήσει η κυβέρνηση σε νομοθετική ρύθμιση αλλαγής του καθεστώτος χορήγησης ιθαγένειας με διαδικασία που θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στη χώρα στο άμεσο μέλλον.

Αν και οι θέσεις ή απόψεις του αρχιεπισκόπου θα μπορούσαν να θεωρηθούν ενδεχομένως υπερβολικές υπό άλλες συνθήκες και σε μια άλλη χρονική στιγμή ίσως επίσης και σε μια διαφορετική χώρα της Ευρώπης, ειδικά για την Ελλάδα του σήμερα, όπου τα προβλήματα έχουν δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες στη λαϊκή βάση του πολιτεύματος, μια ακόμη δοκιμασία του Έλληνα και μια ακόμη δοκιμή αντοχής των δημοκρατικών θεσμών μόνο μέσα από πολύ ριψοκίνδυνα ή αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να πηγάσουν.

Ή, όπως αφήνει να εννοηθεί ο αρχιεπίσκοπος Πειραιώς, εξυπηρετούνται ξένα προς την πατρίδα μας συμφέροντα.

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Πειραιεύς 14 Ἰανουαρίου 2010

Παγία ἀρχὴ τοῦ κανονικοῦ δικαίου ἀλλὰ καὶ τοῦ Εὐαγγελικοῦ Νόμου εἶναι ἡ μὴ ἀνάμειξις τῶν ἐκκλησιαστικῶν προσώπων εἰς θέματα καὶ δράσεις τῆς ἐκτελεστικῆς ἐξουσίας. Ἡ Ἐκκλησία ὡς σῶμα τοῦ Τρισαγίου Θεοῦ κινεῖται εἰς τὴν σφαῖραν τοῦ πνεύματος, τὰ μέλη Της ὅμως δροῦν ἐντός του κόσμου καὶ ὑποχρεοῦνται νὰ ἔχουν γνώση καὶ ἄποψη γιὰ τὰ κοινά τοῦ βίου πράγματα. Ἐντὸς αὐτοῦ τοῦ πλαισίου ἐπιθυμῶ νὰ συμβάλω εἰς τὴν εὔστοχα ἀπὸ τὴν Κυβέρνηση τῆς πατρίδος μας διεξαγομένη διαβούλευση, διὰ τὸ ζήτημα τῆς παροχῆς ἑλληνικῆς ὑπηκοότητος εἰς τοὺς οἰκονομικοὺς μετανάστας, ἀναφέρων τὰς ἑξῆς ταπεινὰς θέσεις:

1. Ἡ πολιτογράφησις ἢ ἡ παροχὴ ὑπηκοότητος κατὰ τὴν παγκόσμιον νομικὴν ἐπιστήμην δὲν ἀποτελεῖ ἀνθρώπινον δικαίωμα. Μόνο ἄμοιροι νομικῆς παιδείας μποροῦν νὰ ἰσχυρισθοῦν τὸ ἀντίθετον.

2. Ὁ ἰσχύων κῶδιξ ἑλληνικῆς ἰθαγενείας κατὰ τὴν γνώμην μου τυγχάνει πλήρης ἀλλὰ θὰ ἠδύνατο νὰ συντμηθοῦν οἱ ὑπ’αὐτοῦ προβλεπόμενες προθεσμὶες καὶ νὰ περιοριστῇ ἡ ἀντιδραστικότης τῆς γραφειοκρατίας.

3. Ἡ γεωγραφικὴ θέσις τῆς χώρας μας, μεταξὺ τριῶν ἠπείρων, τὴν μεταβάλλει αὐτοδικαίως σὲ πύλη εἰσόδου στὸν φερόμενο εὐρωπαϊκὸ «παράδεισο» τῶν ὄντως ἐμπεριστάτων καὶ δυστυχούντων πληθυσμῶν τῆς Ἀσίας καὶ τῆς Ἀφρικῆς καὶ εἶναι γνωστὴ ἡ μέθοδος ποὺ χρησιμοποιοῦν κυρίως οἱ Τοῦρκοι δουλέμποροι βυθίζοντες τὰ πλαστικὰ πλοιάρια μεταφορᾶς τῶν μεταναστῶν καὶ μεταβάλοντες τεχνηέντως τὶς διαδικασίες ἀποτροπῆς εἰσόδου εἰς τὰ χωρικὰ ὕδατα τῆς χώρας σὲ ἀνθρωπιστικὲς ἐπεμβάσεις διασώσεως τῶν διακινδυνευόντων μὲ πνιγμὸ παρανόμων μεταναστῶν.

4. Θὰ ἰσχυριστοῦν μερικοὶ, ὅτι ἡ ἀναδρομὴ στὸ ἱστορικὸ παρελθὸν, ἐμπεριέχει τὸ στοιχεῖο τοῦ ξενοφοβικοῦ συνδρόμου, εἶναι ὅμως τραγικὸ λάθος νὰ παροραθῇ ἡ ἱστορικὴ πραγματικότης, ὅτι κάθε σπιθαμὴ Ἑλληνικῆς γῆς ἀπηλευθερώθη ἀπὸ τὴν βάναυσο ὀθωμανικὴμουσουλμανικὴ δεσποτεία μὲ ποταμοὺς αἵματος καὶ τύμβους ὀστέων καὶ θὰ πρέπει ἐναύλως νὰ ἠχοῦν στὴ σκέψη μας οἱ λόγοι τοῦ ἀποθανόντος Πρωθυπουργοῦ τῆς γείτονος χώρας Τουργκοὺτ Ὀζὰλ λέγοντος: «Οἱ διεκδικήσεις τῆς Τουρκικῆς Πολιτείας εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος μποροῦν νὰ ὑλοποιηθοῦν μὲ τὴν εἰρηνικὴ ἐπέλασι μουσουλμανικῶν πληθυσμῶν σὲ αὐτὴ, ὑπὸ τὴν μορφὴ μεταναστευτικοῦ ρεύματος». Πιστεύω ὅτι οὐδεὶς ἐχέφρων θὰ ἐπεθύμει νὰ δῇ αὐξανομένη τὴν μουσουλμανικὴ μειονότητα τῆς Ἑλλάδος μὲ ἀκρίτους πολιτογραφήσεις μεταναστῶν μουσουλμανικῆς θρησκευτικῆς παραδοχῆς, οἱ ὁποῖοι θὰ ἀπαιτήσουν αὐτὸ ποὺ συμβαίνει στὴν Ἑλληνικὴ Θρᾴκη, δηλαδή νὰ ὑποχωρῇ τὸ ἑλληνικὸ δικαιϊκὸ σύστημα, ἔναντι τῆς μουσουλμανικῆς Uma καὶ τοῦ θρησκευτικοῦ νόμου Saria, νὰ ἰσχύῃ εἰς ὅλην τὴν Ἐπικράτειαν.

5. Παρὰ τὰ φληναφήματα τοῦ Φαλμεράϊερ καὶ ἄλλων συγχρόνων του θαυμαστῶν, ὁ Ἑλληνικὸς λαὸς ἀποτελεῖ Γένος καὶ συνεπῶς οἱ ντιρεκτίβες τῆς Νέας Ἐποχῆς, διάβαζε τοῦ διεθνοῦς Σιωνιστικοῦ τέρατος, ποὺ τώρα ἐπιχειρεῖ νὰ στραγγαλίσῃ τὴν οἰκονομικὴ ζωὴ τοῦ Πλανήτη, διὰ πολυπολιτισμικὴ σύνθεση τῆς Ἑλληνικῆς Πολιτείας τυγχάνουν διὰ τὴν συντριπτικὴ πλειονοψηφία τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ ἀπαράδεκτες καὶ ἑπομένως τὸ ζήτημα τῆς ἀλλαγῆς τοῦ Κώδικος ἰθαγενείας πρέπει νὰ τύχη τῆς συγκεκριμένης ψήφου τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ.

6. Ἡ ἔννοια τοῦ Γένους εἶναι σύμφυτος μὲ τὸ δίκαιο τοῦ αἵματος καὶ ὄχι μὲ τὸ δίκαιο τοῦ τόπου γεννήσεως, ποὺ ἰσχύει κυρίως σὲ νεοπαγῆ κρατικὰ σχήματα μὲ χαρακτῆρα μωσαϊκοῦ ἐθνοτήτων ὅρα ΗΠΑ, Καναδᾶ, Αὐστραλία κ.λ.π.

7. Δὲν ἀμφιβάλλω διὰ τὴν φιλοπατρίαν τῶν συνελλήνων ὅλων τῶν κομματικῶν τάσεων καὶ τὴν μή ἐξάρτησι τους ἀπὸ ξένα κέντρα ἀποφάσεων ἀλλὰ νομίζω, ὅτι θὰ πρέπει ἐμπράκτως ἡ φιλοπατρία καὶ ἡ ἐλευθερία ὅλων μας νὰ ἀποδεικνύωνται καθημερινῶς.



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Άξιος ο Νάξιος;

Με παρέμβαση ποιού μεταδημοκράτη φιμώθηκε τελικά ο Νάξιος (naxios.blogspot.com) δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Πάντως, πολλοί ενοχλήθηκαν από τις δημοσιεύσεις του και δεν είχαν άδικο.

Στη χώρα μας μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αρκεί να έχεις την κάλυψη των μεγάλων. Ο Νάξιος δεν είχε όπως φαίνεται.

Η γραφή και η ανάγνωση επιτρέπεται για τους Έλληνες κατά περίπτωση.

Τα blogs και οι bloggers κάνουν πολύ ζημιά ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τα Μπλόγκς κάνουν κακό στην εθνική οικονομία.


Στις 15.1.2010 όμως το συγκεκριμένο μπλόγκ δημοσίευσε:

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Αναμοχλεύουμε το σκάνδαλο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου και αναμένουμε απαντήσεις

Πέρασαν 25 μήνες από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Πάρου.Το θέμα είχε πάει στην εισαγγελία στη Σύρο και από τότε αγνοείται η τύχη του.Το blog μας θα επιχειρήσει μια αναμόχλευση του θέματος,για να μαθαίνουν όσοι δε γνωρίζουν,για να θυμούνται όσοι ξεχνούν και τέλος μήπως η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη ασχοληθεί με το θέμα.Πάμε να δούμε.

Ήταν Δεκέμβρης του 2007 όταν η Κυριακή Αλιπράντη ανακαλύπτει τελείως τυχαία την υπογραφή της σε διάφορα εντάλματα πληρωμών από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου.Η ίδια ισχυρίστηκε ότι η υπογραφή δεν ήταν δική της και ότι ήταν πλαστογραφημένη.Για το λόγο αυτό,στις 17-12-2007, προέβη σε καταγγελία στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης καταθέτοντας συγχρόνως και αγωγή στην εισαγγελία.Αμφότερα τα πορίσματα και των δυο αυτών υπηρεσιών παραμένουν αόρατα ή άφαντα,όπως θέλετε πείτε το.Μιλάμε για υποτιθέμενα έργα στις τοποθεσίες Κάμπος και Καμινάκι αλλά και άλλων περιπτώσεων.Την περίοδο αυτή,πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου είναι ο Κώστας Σκανδάλης.Τη σημασία της παράθεσης του ονόματος θα τη δούμε παρακάτω.Ο συγκεκριμένος είχε επιλεγεί,προταθεί και διοριστεί από τον τότε δήμαρχο Πάρου Γιάννη Ραγκούση,σημερινό υπουργό Εσωτερικών.Για να καταλάβετε τα ποσά που διακινούνται από το εν λόγω ταμείο,σας παραθέτουμε ένα τυχαίο πρακτικό με αριθμό 9/2006 όπου φαίνονται έσοδα του ταμείου, 2.200.000 ευρώ, ισοσκελισμένα ως είθισται με τα έξοδα.

http://images.gloman.netuse.gr/filesystem/Multimedia/doc/009_id1036.doc

Στη διεύθυνση αυτή μπορείτε να δείτε το πρακτικό που αναφέρουμε,γιατί εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα και όχι με λόγια φούσκες.Άξιο προσοχής είναι και το ποιοι συμμετέχουν στο πρακτικό αυτό,προεξεχόντος βεβαίως του δημάρχου Ραγκούση.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Αντωνόπουλος Δημήτρης,ο οποίος αναλαμβάνει

την ευθύνη ότι εκείνος έβαλε τις υπογραφές,εξ αιτίας όπως είπε του υπερβολικού φόρτου εργασιών που υπήρχε και οι πληρωμές ήταν επείγουσες.Άκουσον άκουσον. Υπογράφει άλλος αντί άλλου για πληρωμές μεγάλες γιατί δεν προλάβαινε να υπογράψει ο αρμόδιος.Τι δεν έχουμε ακούσει στην ιστορία αυτή!! Μάλιστα ο Αντωνόπουλος στις 9-1-2008 με 2 επιστολές του, με αριθμό πρωτοκόλλου 199 και 200, στο δήμο Πάρου ζητά την απομάκρυνσή του από τις αρμοδιότητες που είχε στο δήμο. Στη παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να διαβάσετε τις επιστολές του.

http://fileleutheros.pblogs.gr/2008/02/epistoles-kai-apologhtiko-ypomnhma-antwnopoyloy.html

Στις 16-1-2008 η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ασχολείται με το θέμα και αθωώνει τους πάντες και τα πάντα,χωρίς να έχει πόρισμα ούτε του Σώματος των Επιθεωρητών αλλά ούτε και του Εισαγγελέα.Θα βρείτε εδώ το συγκεκριμένο δημοσίευμα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&PubID=330412&word=%EB%E9%EC%E5%ED%E9%EA%EF+%F4%E1%EC%E5%E9%EF+%F0%E1%F1%EF%F5

Ωμή παρέμβαση των αδέσμευτων και ανεξάρτητων εφημερίδων σε γεγονότα που έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.Άσχετο,η κυβέρνηση της Ν.Δ. τόσο πολύ πια ήλεγχε τη δικαιοσύνη όπως κάποιοι ισχυρίζονταν,που δεν ήθελε να βγει στα φόρα μια υπόθεση που ήταν εναντίον των πράσινων στελεχών και δη ενός μεγαλοστελέχους όπως ήταν ήδη ο Ραγκούσης? Μην ξεφεύγουμε όμως.Ο Αντωνόπουλος όχι μόνο δεν καλείται από τον εισαγγελέα,αλλά ούτε καν απομακρύνεται από τις θέσεις ευθύνης του στο δήμο.Αυτό πολύ εύκολα μπορεί να αποδειχθεί.Πώς? Πολύ απλά, κλικάροντας στις παρακάτω διευθύνσεις,θα δείτε με ημερομηνίες 19-11-2008 και 28-4-2009,προκηρύξεις προμηθειών από το δήμο Πάρου,που έχουν την υπογραφή του προιστάμενου του τμήματος οργάνωσης και πληροφορικής κυρίου Αντωνόπουλου Δημήτρη.Δείτε και θαυμάστε.

http://images.gloman.netuse.gr/filesystem/Multimedia/pdf/ALARM%20SYSTEM_id1698.pdf

http://images.gloman.netuse.gr/filesystem/Multimedia/pdf/analosima%20copier%202009_id1895.pdf

Είπαμε με αποδείξεις και όχι αερολογίες μιλάμε εμείς.Προκηρύξεις με ημερομηνίες αρκετά μεταγενέστερες των επιστολών που είχε αποστείλει.Μπράβο κατανομή ευθυνών και απονομή δικαιοσύνης!!!

Πολύ πριν τις προκηρύξεις και συγκεκριμένα το Γενάρη του 2008 ο Σπύρος Λάβδας,πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κυκλάδων,δίνει συνέντευξη στο Ρ/Σ ΗΧΩ FM στο δημοσιογράφο Χρ. Καραγιανιώτη και είναι αρκετά αποκαλυπτικός.Στη συνέντευξη αυτή ακούγεται για πρώτη φορά το όνομα της εταιρείας ΛΑΦΑΡΖ.Μιας εταιρείας που ήταν ανάμεσα στις επείγουσες πληρωμέςΑκούστε τώρα.Ο Σκανδάλης,πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου,ήταν και διευθυντής της ΛΑΦΑΡΖ,εταιρεία που είχε αναλάβει πολλές προμήθειες του δήμου.Διαβάστε ολόκληρη την αποκαλυπτική πράγματι αλλά και διαφωτιστική συνέντευξη του Σπύρου Λάβδα στη διεύθυνση που σας παραθέτουμε.Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

http://fileleutheros.pblogs.gr/2008/01/apeiles-sthn-ypothesh-toy-limenikoy-tameioy-paroy.html

Δηλαδή η εταιρεία αυτή προμήθευε το ταμείο με υλικά.Σύμπτωση η ύπαρξη του Σκανδάλη??? Μπορεί.Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο για να αποδώσουμε ευθύνες.Καταγραφή γεγονότων κάνουμε και περιμένουμε πότε θα θυμηθούν εκεί στη Συρό την ξεχασμένη (???) υπόθεση. Και για να καταλάβετε τι εστί ΛΑΦΑΡΖ,εξηγούμαστε.Είναι ιδιοκτήτρια της ΑΓΕΤ και των τσιμέντων Χαλκίδας.Μιλάμε για Γαλλική εταιρεία με πολύ μεγάλο οικονομικό μέγεθος στην αγορά.Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 16-12-2002

http://archive.enet.gr/online/ss3?q=%EB%E1%F6%E1%F1%E6&a=&pb=0&dt1=16-12-2002&dt2=16-12-2002&r=0&p=0&id=67999592

Αυτά για να καταλάβετε σε ποια εταιρεία ήταν διευθυντής ο πρόεδρος του ταμείου Κώστας Σκανδάλης.Σίγουρα ο τότε υφυπουργός ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου,κάτι θα ξέρει παραπάνω από μας.

Κύριε εισαγγγελέα Σύρου, επιτέλους πότε θα ολοκληρωθεί η ιστορία που ακούει στο όνομα Λιμενικό Ταμείο Πάρου? Έχετε σκοπό να το κάμετε? Έχουμε την εντύπωση ότι θα πρέπει να ενημερώσετε την κοινή γνώμη ώστε να απαντηθούν δεκάδες ερωτήματα.Ο Ραγκούσης σημερινός υπουργός εσωτερικών ήταν αυτός που διόρισε το Σκανδάλη.Ο ίδιος τοποθέτησε το Βλαχογιάννη.Ο ίδιος τον Αντωνόπουλο.Ποιος αφελής άραγε πιστεύει και μετά τις αποκαλύψεις του blog,ότι όλα έγιναν λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας?Ποιος άραγε πιστεύει ότι ο τότε δήμαρχος δεν εγνώριζε τι εσυνέβαινε.Δεν εγνώριζε για παράδειγμα όταν τοποθετούσε τον Σκανδάλη πρόεδρο του ταμείου ότι ήταν και διευθυντής στη βασική εταιρεία προμηθειών υλικών του δήμου? Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο.Δεν είμαι μπανανία.

Υ.Γ.Κι επειδή το πάρτι στο δήμο Πάρου συνεχίζεται,νέο σκάνδαλο στα σκαριά με επιλεκτικές υπερωρίες που ενέκρινε ο δήμαρχος Βλαχογιάννης,που κατηγορείται για ανικανότητα ελέγχου των οικονομικών υπηρεσιών.Δείτε τι έγινε στη δεύθυνση που και αυτή σας παραθέτουμε

http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/12/adynamia-eleghoy-apo-ton-k-blahogiannh.html

Μανώλης εξ Απειράνθου


Γιώργος Καρατζαφέρης: Να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα



Να φιμώσουν κατάφεραν το πολύ αποκαλυπτικό μπλόγκ naxios.blogspot.com.

Ο μπλόγκερ μετά από έντονη και κοπιαστική δουλειά που δεν γνωρίζουν πολλοί καλοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι είχε φέρει στη δημοσιότητα απίστευτα κείμενα και ειδήσεις που πολλοί είχαν ξεχάσει ή έκαναν ότι λησμονούσαν.

"Όλα την ίδια μούρη έχουν" λέει ο λαός μας και ο naxios το αποδείκνυε καθημερινά με τα γραφόμενά του.

Κάποιες ελάχιστες φορές δεν τηρούσε τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Και λοιπόν;

Ο naxios είναι μπλόγκερ και πρώτιστα Έλληνας πολίτης αγανακτισμένος μάλιστα με αυτά που γίνονται στη χώρα που μεγάλωσε.

Δεν πήρε τα όπλα.

Το πληκτρολόγιο κτύπαγε καθημερινά και μαζί με αυτό το παρακράτος από τη μια άκρη έως την άλλη. Κυρίως ψάρευε δηλώσεις και δημοσιεύσεις και μας τις παρουσίαζε ώστε να τις ξαναθυμηθούμε.

"ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ


ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ "

Και ακόμη:

-Το ΠaΣoΚ αρνήθηκε την ψήφο στους Έλληνες ομογενείς του εξωτερικού "για να μη αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα"! και τώρα; ...δίνουν το δικαίωμα ψήφου στους Πακιστανούς και τους κάθε λογής λαθρομετανάστες! Αν έχουν λίγη τσίπα, τουλάχιστον γι αυτό το θέμα, θα πρέπει να κάνουν δημοψήφισμα... Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη-

Τέτοια δημοσίευε πριν τον φιμώσουν.

Την ίδια στιγμή όμως αποκάλυπτε τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη στην έρευνα των Νέων για τους μετανάστες στις 27.3.2007 που είχε δημοσιεύσει ένα άλλο μπλόγκ (taxalia.blogspot.com).

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε τότε δηλώσει:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Ερμαφρόδιτη κατάσταση
Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.

Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ


Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πρέπει να επέμβει άμεσα για να διαλευκάνει την υπόθεση και να προστατεύσει το δικαίωμα του μπλόγκερ να εκφράζεται ως δημιουργός ακριβώς όπως το επιθυμεί χωρίς να αλλοιώνεται το έργο του.

Θα πρέπει να προστατευθούν και τα συνταγματικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών που επιθυμούμε να έχουμε πληροφόρηση από τα μπλόγκ αλλά και απο το συγκεκριμένο ελεύθερο μπλόγκερ.

Έχουμε λόγους να ανησυχούμε και για τη σωματική ακεραιότητα του μπλόγκερ και έχουμε ήδη ενημερώσει αρμόδιους οργανισμούς στο εξωτερικό ώστε να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε κάποιες από τις αναρτήσεις του που ενόχλησαν.

Η φίμωση του Νάξιου δεν θα περάσει αναπάντητη.


Επικοινωνία: