Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς διαβούλευση μπήκαν σπίτι τουΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ

Αυτό είπε ο πρώτος στην τάξη αλλά μετεξεταστέος στο Συνταγματικό υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκείνοι άλλο που δεν ήθελαν. Να ο Εισαγγελέας, να οι συλλήψεις, να οι κατασχέσεις, να, να, να.

"Στα μούτρα σας" έχουν αρχίσει όμως να απαντάνε κάποια μπλόγκς ενώ δεν λείπουν και οι παραφωνίες των επι χρήμασι πειθομένων.

Από τους πρώτους (defrejus.blogspot.com) σκανάραμε την ακόλουθη δημοσίευση:

Επίθεση στα μπλογκς από Κυβέρνηση και «ψευτομπλόγκερς» δημοσιοκάφρους!


Σε μια επίδειξη δύναμης και τρομοκρατίας, η νεόκοπη αλλά ήδη γερασμένη Κυβέρνηση του Τζέφρυ αποφάσισε να τα βάλει με τα μπλογκς που ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν τα «σκοτεινά» σημεία της νέας φουρνιάς «πρασινοφρουρών»…

Πρώτο θύμα το μπλογκ του Νάξιου, που πλέον δεν υφίσταται, αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισέβαλε στο σπίτι του και τα ρήμαξε όλα: σκληρούς δίσκους, βιβλία και ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως πνευματική ιδιοκτησία σε μια ελεύθερη Δημοκρατική Πολιτεία…

«Εντολέας» της επίθεσης ο... Παριανός Υπουργός των Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, ο οποίος θεώρησε ότι «συκοφαντείται» και «εκβιάζεται» από το Νάξιο… Τώρα τι πρόβλημα έχει ένας Πάριος με ένα Νάξιο, αυτά είναι τοπικά ζητήματα και δεν τα γνωρίζουμε… Όμως, η επίθεση ενός σοβαρού Υπουργού μιας σοβαρής Κυβέρνησης σε ένα αληθινό μπλόγκερ σηματοδοτεί απόπειρα εκφασισμού και ασφυκτικού ελέγχου της ροής των πληροφοριών και της ελευθερίας του λόγου!

Το γεγονός μάλιστα ότι γνωστά ψευδεπίγραφα «μπλογκς» μεγαλοδημοσιογράφων (όπως το fimotro του Παπαγιάννη και το troktiko του Γκιόλια: εδώ και εδώ) χαιρέκακα επευφημούν τον «ηγεμόνα» για το κάψιμο στην πυρά του «αντιφρονούντος» Ναξίου αποκαλύπτει μια περίεργη "διαπλοκή" ανάμεσα στους ψευτομπλόγκερς και τα κέντρα εξουσίας!

Και ποιοι είναι αυτοί που ζητούν "την κεφαλήν του Ναξίου επί πίνακι"; Αυτοί που όποιον πιάσουν στο… πληκτρολόγιό τους του αλλάζουν τα φώτα! Αλλά αυτοί είναι διαπλεκόμενοι «δημοσιογράφοι» με ισχυρές «πλάτες» και ποιος τολμά να τους αγγίξει…

Βρήκαν εύκολη λεία τον καημένο το Νάξιο και αφήνουν τους «καρχαρίες» τύπου antinews να βρίζουν και να συκοφαντούν ασύστολα και ανεξέλεγκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: