Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Αναγκαστικές"μετακινήσεις" υπαλλήλων


Χωρίς τη θέλησή τους μετακινούνται υπάλληλοι της Νομαρχίας Πειραιά σε μια προσπάθεια να κλείσουν οι τρύπες. Όχι τα κενά αλλά οι ... διαρροές.

Υπάλληλοι που έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητα νομαρχιακά δεδομένα και υπάρχουν υποψίες ότι συνεργάζονται με τον "εχθρό" ή έστω υπάρχει κίνδυνος να μιλήσουν κάνοντας δυσάρεστη τη ζωή πολλών κρατικοδίαιτων, τα τελευταία χρόνια, προϊσταμένων στη Νομαρχία Πειραιά έλαβαν το γράμμα να παρουσιαστούν σε άλλη μονάδα.

"Ε όχι να πάμε και φυλακή" λένε μερικοί υπηρεσιακοί του Μίχα και οι φωνές τους έχουν φτάσει μέχρι τον πέμπτο όροφο στο κτήριο της οδού Ποσειδώνος.

Αυτό που νοιάζει όμως το ιδιαίτερο γραφείο είναι να μην καεί ο ίδιος ο νομάρχης γιατί στο πλαίσιο της πολιτικής προσέγγισης των νεολαϊκών στρωμάτων από το ΠΑΣΟΚ, ο Μίχας έχει αποφασιστεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο από διάφορα πόστα.

Η περίπτωση βέβαια της προϊσταμένης της Δ/νσης Διοίκησης ( και Πολιτικών Δικαιωμάτων βεβαίως, βεβαίως ... ) της Νομαρχίας Πειραιά Ολυμπίας Χαλδαίου πρέπει να ανάγεται στη σφαίρα της Ψυχικής Διαταραχής.

"Δεν τη θέλω, δεν τη θέλω. Δεν τον θέλω, δεν τον θέλω." Αυτά λέει συνέχεια όταν ανεβαίνει στους επάνω ορόφους από τον διοικητικό πρώτο.

Σε λίγο δεν θα υπάρχει υπάλληλος που να διαθέτει τα ουσιαστικά, κατα αυτήν, προσόντα για να εργαστεί δίπλα της.

Αν και νεοδημοκράτισσα η Χαλδαίου ο νομάρχης της εμπιστεύτηκε πολλά. Καλά να πάθει τώρα που δεν μπορεί να την ξεκολλήσει από πάνω του.

Ο Μίχας είχε πάντα μια ιδιαίτερη αδυναμία για το αντίθετο φύλο. Για ποιό λόγο; Αυτό εμπίπτει στη σφαίρα των προσωπικών δεδομένων και μάλιστα ευαίσθητων.

Δεν χρειάζεται να σας πω βέβαια ότι όλες αυτές οι "μετακινήσεις" είναι παράνομες. Για να πραγματοποιηθούν χρειάζεται γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου αλλά ο παράνομος νομάρχης είχε ξεχάσει σκόπιμα να εκδώσει την απόφαση σύστασής του μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και τότε το έκανε αναγκαστικά, με βαριά καρδιά. Πρέπει βέβαια και να συγκροτηθεί σε σώμα. Έχουμε καιρό...

Τι κι αν οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού ψηφίζουν νόμους; Το Μιχαίϊκο κάνει ό,τι θέλει και ας έρθει όποιος μπορεί να ζητήσει το λόγο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γράφετε ότι είναι παράνομες οι μετακινήσεις? Χρειάζετε γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου και από που προβλέπεται αυτό? Ευχαριστώ!!!

Επικοινωνία: