Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Μούφα το βραβείο






Διαβάστε την αλήθεια γιατί ο παράνομος νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας έχει βάλει σκοπό να μας πουλάει για πολύ καιρό το δήθεν βραβείο που πήρε η Νομαρχία Πειραιά για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Άλλο το χαβιάρι και άλλο ο ... ταραμάς.


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δελτίο Τύπου 867 (2008)

2008 Βραβείο για τις Περιοχές: Εκδήλωση Απονομής


Στρασβούργο 02.12.2008 Το Συμβούλιο της Ευρώπης Κονγκρέσσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών απένειμε σήμερα το Βραβείο για τις Περιοχές 2008.


Επ' ευκαιρία της επίσημης εκδήλωσης απονομής του Βραβείου για τις Περιοχές το Κονγκρέσσο απένειμε πέντε βραβεία και δύο διακρίσεις σε επτά Ευρωπαϊκές Περιοχές.

Ο Yavuz Mildon πρόεδρος του Κονγκρέσου συνοδευόμενος από την Marie-Alice Lallemand-Flucher αντιπρόεδρο, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων στην τράπεζα Dexia Bank, απένειμε έπαθλα στου αντιπροσώπους πέντε ευρωπαϊκών περιοχών:

Almuth Nehring-Venus, Πολιτειακό Γραμματέα της Γερουσίας του Βερολίνου (Γερμανία), Mehmet Niyazi Tanilir, Κυβερνήτη του Kahramanmaraş (Τουρκία),
Adam Struzik, Σερίφη της Voivodship της Mazovia (Πολωνία),
Bojan Pajtic, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Επαρχίας της Voivodina (Σερβία) και Patrick Lewis, αντιπρόσωπο του πρωθυπουργού της Ουαλίας (Ηνωμένο Βασίλειο).

Ο πρόεδρος απένειμε ειδικές διακρίσεις [ special distinctions ] για την ποιότητα στις δράσεις [ quality of their projects ] στους αντιπροσώπους δύο περιοχών:

Dragos Adrian Benea, Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κομητείας του Bacau (Ρουμανία) και
Γιάννη Μίχα, Νομάρχη Πειραιά (Ελλάδα).

Η Ludmila Sfirloaga, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου των Περιοχών του Κονγκρέσσου και ο Günther Krug, Εισηγητής του Βραβείου, συνεχάρη τους νικητές και εξέφρασε την επιθυμία τους να συνεχιστεί η πρωτοβουλία του Βραβείου των Περιοχών και για το 2009.

Γραφείο Τύπου του Κονγκρέσσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών:
Τηλ: +33 (0)3 90 21 49 36
Fax:+33 (0)3 88 41 27 51
congress.com@coe.int
www.coe.int/congress


"Διάκριση" δηλαδή το δήθεν "βραβείο".


Μας πρόλαβαν οι Ευρωπαίοι αλλά και στην Ελλάδα αρχίζουμε να "διακρίνουμε" περί τίνος πρόκειται...


-Merci beaucoup

-Pas de quoi, Jean


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: