Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Βραβείο Chef πήρε ο Μίχας



- Βάλτο εκεί που...
- Θα το βάλω μαζί με τα άλλα. Ευχαριστώ.

Βραβεύτηκε ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας από τους υπεύθυνους διοργάνωσης της έκθεσης HORECA.

Για να μάθετε όμως τι εστί Μίχας διαβάστε εδώ:

Γιάννης Μίχας

Ακολουθεί η ανακοίνωση της νομαρχίας Πειραιά:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 28.1.2009
Ν.Α. ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Ακτή Ποσειδώνος 14-16
Ταχ. Κωδ. : 185 31
Τηλέφωνο : 210 4148474
Fax : 210 4120196
Website : http://www.nomarhiapeiraia.gr/
Email : press@nomarhiapeiraia.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Βράβευση Νομάρχη Πειραιά για την προσφορά του στον τομέα της προστασίας της δημόσιας υγείας και των καταναλωτών [ Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου ]

Για την προσφορά του στα ζητήματα διασφάλισης της δημόσιας υγείας, προστασίας των καταναλωτών και ασφαλούς εμπορίας και διακίνησης τροφίμων βραβεύθηκε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Chef’s Club.

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2009.

Στον σύντομο ευχαριστήριο χαιρετισμό του ο Νομάρχης Πειραιά, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Νομαρχίας για την προστασία των καταναλωτών, ενώ εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Λέσχη Αρχιμαγείρων, προκειμένου η ελληνική γαστρονομία να διαδοθεί στα πέρατα της οικουμένης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν το 2003 με την λαϊκή εντολή αναλάβαμε τη Νομαρχία Πειραιά, ανταποκρινόμενοι στο επιτακτικό και καθολικό αίτημα των πολιτών να νοιώθουν ασφάλεια στις αγορές τους, αποφασίσαμε να πάρουμε στις πλάτες μας μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Αναφέρομαι στην υπόθεση της λειτουργίας της αγοράς, της προστασίας των καταναλωτών από τους διατροφικούς κινδύνους και από τα φαινόμενα κερδοσκοπίας. Κινητοποιήσαμε τους ελεγκτικούς μας μηχανισμούς άμεσα και ριχθήκαμε στην μάχη των ελέγχων και της ενημέρωσης με στόχο την λειτουργία μιας αγοράς με κανόνες που όλοι θα τους τηρούν, με υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό στον πολίτη-καταναλωτή.

Έξι χρόνια μετά, κανείς πλέον δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαστε μια μαχητική και συνεπής δύναμη υπεράσπισης των δικαιωμάτων του καταναλωτή. Δεν εφησυχάζουμε όμως με τις επιτυχίες μας. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Είναι καθημερινός και διαρκής και το κυριότερο, μας θέλει όλους παρόντες» και πρόσθεσε «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Chef’s Club γι’ αυτή την τιμητική βράβευση, η οποία έρχεται σε αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Πρόκειται για μια βράβευση πολύ σημαντική, καθώς προέρχεται από ανθρώπους που κινούνται καθημερινά στον κλάδο των τροφίμων και που με τον τρόπο τους συμβάλλουν στον απαρέγκλιτο στόχο μας που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Από ανθρώπους που καταβάλλουν μια οργανωμένη και ποιοτική προσπάθεια για να αναδειχθεί η ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα, προσπάθεια την οποία στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, καθώς συμβάλλει και στην τουριστική προβολή και ανάδειξη της χώρας μας».

Από το Γραφείο Τύπου

Περιμένατε καμιά διαφορετική συνταγή από τον Chef της υποπολιτικής;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: