Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Ένσταση-Καταγγελία του πρώην Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ Νίκου ΑρβανίτηΑπό τον "Μπαρπανίκο" στο blog http://avragioz.blogspot.com/ μάθαμε για την καταγγελία ένσταση του Νίκου Αρβανίτη πρώην Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας & Πρόνοιας).


Πέρα από την ουσία της υπόθεσης την οποία μελετάμε θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι όταν ένας υπάλληλος και μάλιστα πρώην επιθεωρητής καταγγέλλει, πρέπει να έχουμε όλοι ανοικτά τα αυτιά μας.

Σίγουρο είναι ότι κάτι θα μάθουμε.

Η καταγγελία όπως παρουσιάζεται αυτούσια στο blog λόγω του συναισθηματικού φορτίου της και των ειδικών, δημοσίου δικαίου, θεμάτων είναι δύσκολο να την παρακολουθήσετε.

Ωστόσο χρίζει προσοχής από τους καθ' ύλην αρμόδιους που οφείλουν να δώσουν απαντήσεις.

Είναι πρόσφατο το περιστατικό όπου ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λόγω έλλειψης υλικού.

Θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στη θέση του.

Εξάλλου τόσα χρήματα πληρώνουμε σε φόρους και τέλη και πρέπει να μας εξηγούν δημόσια μέχρι το τελευταίο ευρώ που αυτοί οι πόροι δαπανώνται και αν είναι οι δαπάνες αυτές σύννομες, σκόπιμες, δίκαιες αλλά και αν μπορούν να θεωρηθούν από την άλλη μεριά επαρκείς.

Επίσης, η καταγγελία για κομματικές ή μεροληπτικές κρίσεις έχει ιδιαίτερο βάρος όταν απευθύνεται επώνυμα και όταν σχετίζεται με τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.

Ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι που τολμούν ακόμη και παίζουν με τη νοημοσύνη και την ανοχή μας;

Αν ο Νίκος Αρβανίτης έχει δίκιο δεν μπορούμε να το πούμε τώρα.
Κάτι λέει όμως και αξίζει να το προσέξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: