Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

Τι έγινε λέει;


Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής έστειλε εξώδικο σε... ανώνυμες καταγγελίες κάποιων blogger;

(βλ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ )

Και γιατί δεν απαντάτε επώνυμα και υπεύθυνα στις συγκεκριμένες καταγγελίες κ. Δήμαρχε;

Αφού επιλέξατε το δρόμο της ενασχόλησης με τα κοινά έχετε υποχρέωση ανοχής στην κριτική ακόμη και των ανωνύμων.

Είπαμε ότι η δημοκρατία δοκιμάζεται στην Ελλάδα αλλά δεν έχουμε γίνει ακόμη Μπανανία.

Και ούτε πρόκειται να γίνουμε.

Επειδή ο Πειραιάς είναι μια πολύ ευρεία έννοια δημοσιεύουμε στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ τόσο το εξώδικο του δημάρχου όσο και την απάντηση των εξωδίκως αλλά πάντως διωκόμενων blogger.

Το εξώδικο πρώτα για να ξέρετε τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Σταύρου Γεωργόπουλου του Λεωνίδα Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

ΚΑΤΑ

Του/των ιδιοκτήτη/-ών, χειριστή/-ών, ως και κάθε έχοντος οιαδήποτε σχέση με το διαδικτυακό χώρο – ιστοσελίδα – ιστοτόπο με την επωνυμία http://irakleionews.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------

Κύριοι,

Ευρίσκομαι εις τη δυσάρεστη θέση να προβώ εις την παρούσα δεδομένου ότι πολλάκις εις το blog που χειρίζεστε, έχουν αναρτηθεί ανυπόγραφα κείμενα, κατάπτυστα, αήθη, κακόπιστα και αναληθή που αφορούν το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου.

Επειδή η υπομονή και η όποια κατανόηση που επέδειξα έχει προ πολλού εξαντληθεί.

Επειδή πλείστες όσες αναφορές εις τα ανωτέρω κείμενα στοιχειοθετούν το αδίκημα της εκβίασης εις βάρος μου τελεσθείσας από εσάς που χειρίζεστε το εν λόγω blog και αναρτάτε τα εν λόγω ανυπόγραφα κείμενα.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

(Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου)

Σας καλώ εντός τριών (3) ημερών από την ηλεκτρονική αποστολή της παρούσας εις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας όπως αφενός μεν αφαιρέσετε – αποσύρετε κάθε ήδη αναρτημένο κείμενο, σχόλιο, λεζάντα, αναφορά που αφορά το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, αφετέρου δε, παύσατε εις το μέλλον την ανάρτηση κάθε νέου κειμένου, σχολίου, λεζάντας , αναφοράς που αφορά το πρόσωπό μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου.

Σε περίπτωση που δεν ενεργήσετε όσα ανωτέρω ορίζονται εντός της ανωτέρω προθεσμίας, θα προβώ άμεσα εις τη σύνταξη και κατάθεση μηνύσεως εναντίον σας για το αδίκημα της εκβίασης εις βάρος μου ενώπιον της Διευθύνσεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αιτούμενος την άρση του απορρήτου, αναφέροντας τα ανωτέρω πραγματικά γεγονότα και προσκομίζοντας το σχετικό αποδεικτικό υλικό που έχω εις τη διάθεσή μου.


Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο Εξωδίκως Δηλών και Διαμαρτυρόμενος


ΣΤΑΥΡΟΣ Λ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρατήρηση του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Διαμαρτυρόμενος δημοκράτης και ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, ομοίως με το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα ο οποίος βέβαια προχώρησε κατευθείαν στη γνωστή αγωγή κατά του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Σε λίγο θα ψάχνουμε με τα εργαλεία του αστυνόμου Σαΐνη να βρούμε γνήσιο Ορθόδοξο δημοκράτη. Να το δείτε. Θα γίνει κι αυτό.

Η απάντηση των blogger στο http://irakleionews.blogspot.com/:


Προκαλώ, οποιοδήποτε να υποδείξει τις αναρτήσεις που εμπεριέχουν ανακρίβειες και αναλήθειες.

Είναι απαράδεκτο και συκοφαντικό ακόμα και για κάποιον που μπορεί να γράφει ανώνυμα, χωρίς να υποδεικνύει συγκεκριμένα σημεία να εμφανίζεται ο δήμαρχος και η παρέα του, θιγμένοι από τις αναρτήσεις.

Είναι εκβιασμός να στέλνει ο δήμαρχος και η παρέα του εξώδικο, στο οποίο αναφέρει ότι δήθεν τον εκβιάζουμε…

Αφού Στ. Γεωργόπουλε και Κε δικηγόρε δεν ξέρεται ούτε ένα όνομα από εμάς που γράφουμε στο blog, ποιος σας εκβιάζει????

[ Αυτό είναι αλήθεια είναι μια υπέρβαση και παγκόσμια πρώτη για τη νομική επιστήμη ]

Ποιος σας συκοφαντεί Κε Γεωργόπουλε, μπορείτε να μας πείτε σε ποιο κείμενο του blog σας συκοφαντούμε?

Με μεγάλη προσοχή και αίσθημα ευθύνης, καταγράφουμε καταστάσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, και εφόσον χρειαστεί μιλάμε με σκληρή γλώσσα, σε αυτούς που δεν δείχνουν τον δέοντα σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς που μόνοι τους επέλεξαν να λειτουργήσουν.

Το γράφω ξανά, την κοινωνία την ενδιαφέρει πολύ λιγότερο ο κατάπτυστος λόγος από την κατάπτυστη πράξη.

Όταν υπάρχει αδικία και ασυδοσία από την μεριά του Γεωργόπουλου από την οποία πλήττονται εκατοντάδες οικογένειες, θα βαρύνει περισσότερο μια αυστηρή κριτική, που με ωμό λόγο καταδεικνύει την αδικία και την ασυδοσία?

Αν είναι έτσι να το βουλώσουμε, να αλλάξουμε και το πολίτευμα από δημοκρατικό σε κάτι άλλο, να καταπίνουμε την αδικία και την ρεμούλα και να γίνουμε καλά προβατάκια στο μαντρί της κατά τα άλλα κοινωνικής ηρεμίας.

Εσείς Κε Γεωργόπουλε μας εκβιάζεται και μας συκοφαντείτε με το εξώδικό που στείλατε.και αυτή σας η πράξη δεν μας ξάφνιασε καθόλου, τις πρακτικές σας και το ιδεολογικό σας υπόβαθρο το έχουμε χορτάσει τα 2 χρόνια που σας έχουμε δήμαρχο στην πόλη μας.

Σας θυμίζω κε Γεωργόπουλε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους αποτελεί ποινικό αδίκημα, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 9 μήνες, και από όσο γνωρίζω δεν έχετε και το καλύτερο όνομα στο ΣΕΠΕ.

Στη φωτογραφία, από την ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο δήμαρχος Σταύρος Λ. Γεωργόπουλος, χαμογελαστός (μάλλον πριν τον περιλάβουν οι bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: