Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009

Παράθυρο στους ωκεανούς από την Google

Η Google, μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας Google Earth 5.0 προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του Internet γνωριμίας και εξερεύνησης των ωκεανών μέσα από τα μάτια και τα εργαλεία των ειδικών του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό video που παραθέτουμε.

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους εκείνους που ισοπεδωτικά κατηγορούν λαούς και καταγωγές σε έναν ιδιόμορφο τρόπο πολιτικού και κοινωνικού ρατσισμού.

Ο πολιτισμός κάπου παράγεται σήμερα και δεν είναι η Ελλάδα αυτός ο τόπος.

Είναι άλλο πράγμα βέβαια οι εκδηλώσεις βίας και τρομοκρατίας ή ηθελημένης παραπληροφόρησης ή οτιδήποτε σχετικό στρέφεται ενάντια στον άνθρωπο και τις αξίες του.

Τακτικές και αντιλήψεις που έχουν βρει καλό έδαφος και αναπτύσσονται από τους κουκουλοφόρους επώνυμους πολιτικούς στη χώρα μας αλλά και άλλους αρκετούς ανώνυμους μέχρι στιγμής υποκινητές τους.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η Google χρηματοδοτείται και από κεφάλαια προϋπολογισμού φορέων άμυνας των ΗΠΑ όπως βέβαια και πολλά διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό στο να βάλουμε παρωπίδες και να μην αναγνωρίσουμε την προσφορά τους και τη συμβολή τους στη γνώση και ενημέρωση έστω και αν αυτή γίνεται με προκατάληψη.

Εμείς έχουμε την ευθύνη και σήμερα και τα μέσα να διασταυρώνουμε κάθε είδηση γνώσης ή πληροφόρησης και να ελέγχουμε τη σκοπιμότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: