Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

Ο γνωστός κ. Κανένας απείλησε τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο ΒλάχοΉταν Τετάρτη 11.3.2009 και σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος:

Ο υφυπουργός ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ανέφερε ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που πηγαίνουν στο Υπουργείο διότι έχουν κληθεί για εξηγήσεις και αντιπαραβάλουν το γεγονός ότι δίνουν πολλές θέσεις Εργασίας.

«Δεν θέλουμε να χαθούν θέσεις εργασίας αλλά δεν θα επιτρέψουμε στρεβλώσεις στην αγορά», τόνισε ο κ. Βλάχος.

Είναι Πέμπτη 12.3.2009 και η γνωστή εφημερίδα του blog ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ αποκαλύπτει ότι από λάθος απόδοσης των λεγομένων του κ. Βλάχου δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες ότι επιχειρηματίες εκβιάζουν τον υφυπουργό.

Πρόκειται απλά για ένα επιχειρηματία, τον γνωστό κ. Κανένα.

Να σημειωθεί ότι κ. Ουδείς Κανένας είναι πολύ αγαπητός από τους πολίτες και ιδιαίτερα το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα, το οποίο, αν υπήρχαν οι νομοθετικές δυνατότητες, θα αναγνώριζε την αξία του και την προσφορά του και θα τον προωθούσε στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

Για την αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, όπως είναι γνωστό, απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση που θα επιβεβαιωθεί με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: