Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

Δεν ξανάγινε! Η Νομαρχία Πειραιά σκορπά διαδικτυακούς ιούς!Μόλις πρόσφατα γράψαμε για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον ιό της νέας γρίπης και το υποτιθέμενο κρούσμα του στον Πειραιά από τον κο «Ιω.Μίχα» (κατά την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ) δηλαδή το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα.

(βλ. Ο Ιω.Μίχας ξανακτυπά)

Ο νομάρχης, κατά τη συνήθη τακτική του, μέσω του ιστοχώρου της νομαρχίας Πειραιά (www.nomarhiapeiraia.gr) που έχει αναδειχθεί σε επίσημο όργανο προπαγάνδας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ στην πόλη αλλά και των σχετικών δελτίων τύπου που φιλοξενούνται σε ανυποψίαστα αλλά και πληρωμένα μέσα, τρομοκρατεί εσκεμμένα τους πολίτες για θέματα αρμοδιότητας της κεντρικής εξουσίας.

Θεωρεί μάλλον ότι ασκεί αντιπολίτευση ο νομάρχης μπαίνοντας όμως στα χωράφια των καθ' ύλη αρμόδιων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπονομεύοντας στην πράξη τόσο της πολιτικές στρατηγικές επιλογές επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ αλλά και αυτόν τον ίδιο τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου.

Από την άλλη μεριά οι Πειραιώτες ψήφισαν, από αδράνεια δύο φορές, το Γιάννη Μίχα ως νομάρχη Πειραιά, φορέα εξουσίας, όργανο Δημόσιας Διοίκησης και ως αυτόν που θα πρέπει να διεκδικεί όσα αξίζουν στους πολίτες και στον τόπο από εκείνους που σχεδόν καθημερινά εγκαλεί, σχεδόν υβρίζει.

Απάντηση τις περισσότερες φορές δεν παίρνει βέβαια γεγονός που αποδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις κορώνες και τις κραυγές κινδυνολογίας και καταστροφής οι αρμόδιοι.

Γραφική φιγούρα σίγουρα θα καταγραφεί στην ιστορία του Πειραιά (μαζί με άλλες πολλές) αλλά και όλου του τόπου, που μπορεί να συγκριθεί, κατά τη γνώμη μας, μόνο με έναν άλλο νομάρχη (στη Βόρεια Ελλάδα).

Εκείνος όμως, λίγο πριν πάρουμε την απόφαση για το blog ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, έριξε τους ρυθμούς, σχεδόν σιώπησε.

Στον Πειραιά όμως το Θέατρο Σκιών καλά κρατεί.

«Καντεμιά» όμως και «κακό μάτι» έχει επηρεάσει γενικά τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στο λιμάνι με πιο πρόσφατο σημάδι τον ιό που μεταδίδει η νομαρχία Πειραιά από τις ιστοσελίδες της.

Δεν μιλάμε για τον ιό της παραπληροφόρησης αλλά για την απειλή (threat) που προειδοποιεί το λογισμικό προστασίας από ιούς που διαθέτουμε (antivirus) ότι υπάρχει αν επισκεφτούμε τον ιστοχώρο www.nomarhiapeiraia.gr .

(Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερη)

Πιθανόν να κάνει κακό στην υγεία του υπολογιστή σας και κατ' επέκταση και στη δικιά σας οποιαδήποτε επίσκεψη στις ιστοσελίδες αυτές.

Προσοχή λοιπόν. Εμείς σας προειδοποιήσαμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: