Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρετά το Γιάννη ΜίχαΔιαφορετική σημασία μπορεί να δώσει ο κάθε αναγνώστης, κοιτώντας την πιο πάνω φωτογραφία, προσπαθώντας να "διαβάσει" τα πρόσωπα του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιάννη Μίχα.

Είναι γνωστό ότι τα πράγματα δεν πάνε όσο καλά θα έπρεπε για το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά.

Μπορεί να φανταστεί κάποιος τι θα σήμαινε αυτό αν λόγω αυτής ακριβώς της κατάστασης το ΠΑΣΟΚ έχανε την αυτοδυναμία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Μίχας έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι στη νομαρχία Πειραιά εκθέτοντας το κόμμα που τον φιλοξενεί. Και αυτό επαναλαμβάνεται μονότονα ξανά και ξανά, πάμπολλες φορές, όπως έχουμε αναδείξει από αυτές τις σελίδες.

Τελευταία ο Γιάννης Μίχας έδειξε τη συμπαράστασή του σε δοκιμαζόμενους Ουκρανούς ναυτικούς δοκιμάζοντας επίσης τις αντοχές ανοχής των ψηφοφόρων.

(βλ. Κι όλη μέρα ...)

Στη διαχείριση των δημοσίων θεμάτων;

Ο Γιάννης Μίχας κινείται και εκεί στον ίδιο ρυθμό "ιδιωτικού δικαίου".

(βλ. Νομαρχία Πειραιά: Εις το όνομα των προμηθειών)

Στις επιλογές των άμεσων συνεργατών; Τα ίδια.

(βλ. Νομαρχιακές Αυτ-απάτες)

Ίσως γι' αυτό έχει το θάρρος να πετά με ιδιωτικό ελικόπτερο (έστω για θέμα υγείας) όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να δείξει άλλο πρόσωπο πετώντας δεύτερη θέση.

(βλ. Περί υγείας, ουδέν σχόλιον)


- "Γειά σου Γιώργο..."


- "Γειά σου Γιάννη... και αντίο."Μια δήλωση όμως επιδοκιμασίας από το Γιώργο Παπανδρέου για το Συντονιστή Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ και νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα θα ξεκαθάριζε τα πράγματα, ιδίως για τους ψηφοφόρους.

Για να μην φαντάζεται ο καθένας από εμάς ό,τι θέλει.

* Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009,
* Φωτογραφία: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ (ANA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: